Homepagina » Gezondheid » Gelekt vertrouwelijk document onthult dat 36 kinderen zijn gestorven na dit veelgebruikte vaccin
Gelekt vertrouwelijk document onthult dat 36 kinderen zijn gestorven na dit veelgebruikte vaccin
Foto: Matanya Wikimedia Commons

Gelekt vertrouwelijk document onthult dat 36 kinderen zijn gestorven na dit veelgebruikte vaccin

Uit vertrouwelijke stukken die aan de pers zijn gelekt blijkt dat in een periode van twee jaar tijd 36 baby’s zijn gestorven na het vaccin Infanrix Hexa van GlaxoSmithKline.

Tussen 2009 en 2011 kreeg de farmaceut 1742 meldingen van bijwerkingen na vaccinatie, waaronder 503 ernstige bijwerkingen en 36 sterftegevallen.

Infanrix Hexa is een vaccin dat is ontwikkeld om zes ziektes te voorkomen: difterie, tetanus, kinkhoest, hepatitis B, polio en Haemophilus influenzae type b (Hib).

Slechts een tiende

Het vaccin wordt sinds 2011 gebruikt binnen het Rijksvaccinatieprogramma.

Sinds het in 2000 op de markt is gekomen zijn er 73 baby’s aan gestorven, zo meldde website Initiative Citoyenne.

De site merkte verder op dat slechts een tiende van alle bijwerkingen wordt gemeld. In werkelijkheid kan het probleem nog veel groter zijn dan gedacht.

Enkele uren

Uit de stukken blijkt dat de meeste baby’s enkele dagen na vaccinatie kwamen te overlijden. Drie baby’s stierven binnen enkele uren nadat ze het vaccin hadden gekregen.

De tragedie komt niet als een verrassing als wordt gekeken naar de ingrediënten die GlaxoSmithKline voor het vaccin gebruikt, schrijft de site GreenMedInfo.

Een dosis van het vaccin bevat:

 • Kinkhoest-, difterie-, tetanustoxoïden
 • Filamenteus haemagglutinine
 • Pertactine
 • Recombinant HbsAg-eiwit
 • Poliovirus type 1, type 2 en type 3
 • Gezuiverde polysaccharide van Haemophilus influenzae type b (Hib) gehecht aan tetanustoxoïden
 • Aluminiumhydroxide
 • Aluminiumfosfaat
 • 2-fenoxyethanol
 • Lactose
 • Medium 199
 • Neomycine
 • Polymyxine
 • Polyoxyetheen-20-sorbitaan-mono-oleaat (Polysorbaat 80 of E433)
 • Polyoxyetheen-20-sorbitaan-monolauraat (Polysorbaat 20 of E432)
 • Natriumchloride
 • Water

Aluminium is een neurotoxine die wordt geassocieerd met de ziekte van Alzheimer en beroertes.

Is het na de lijst met stoffen nog een verrassing dat baby’s sterven na vaccinatie?

GlaxoSmithKline mag proberen de feiten te verdoezelen, maar vroeg of laat komt de waarheid boven water.

[GreenMedInfo]


Vind je dit belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. De hedendaagse “geneeskunde” is al lang veranderd in een op geld beluste club van meedogenloze bedriegers. Alle slechte resultaten worden onder het tapijt geveegd en de hun welgevallige resultaten worden gepubliceerd. En ook daar vindt het nodige bedrog plaats zo blijkt keer op keer. Van onafhankelijk gedegen onderzoek is al lang geen sprake meer. Een ramp van ongekende omvang voor de mensheid..

  26 likes
 2. Deze tragedie speelde zich af in Engeland begrijp ik… Hebben wij hier ook zulke gegevens ?
  Behalve de toxine middelen is bijna niet voor te stellen dat al die kindjes voor zoveel ziekte’s tegelijk gevaccineerd worden… dat HIB geeft ook bijwerkingen … Eigenlijk is het volkomen van de gekke, we hebben het er hier vaker over, ik heb inmiddels zoveel site’s gelezen……Maar ik begrijp er nog steeds niks van dat artsen/ onderzoekers dit welbewust kinderen toe dienen en in zulke mate……..Iemand moet toch ergens logisch na denken in die medische wereld….. En ja natuurlijk ik weet t de big pharma en geld , maar als je dat even weg laat , moet er toch getest zijn,behalve op muisjes……..Ik hoop toch eens een goed onderbouwd medisch onderzoek te lezen waarom artsen tot dit inzicht zijn gekomen allemaal in het belang van een kind, of beter gezegd mens, want uiteindelijk weet niemand hoe lang en waar deze chemische zooi in het lichaam blijft opgeslagen en wat de consequenties zijn…… Het blijft een drama en het is van de gekke dat de doorsnee ouder totaal geen idee heeft en vertrouwt op de artsen……..

  16 likes
 3. De overheid met zijn zogenaamde MODC(wetenschappelijke commissie) blijkt doorgaans meer fouten te maken dan toegestaan, is dit opzet???????

  9 likes
 4. Je ziet het al aan de naam van de studie. Je zou denken dat als je wilt studeren voor arts je ‘geneeskunde’ zou studeren.
  Gezondheidsdeskunde zou ook een mooie naam zijn voor zo’n studie. Dat zou meteen impliceren dat een afgestudeerde zijn klanten gezond zou willen houden.
  Niets van dit alles is echter waar.

  Iedereen zegt: ik studeer MEDICIJNEN
  Dat zegt al genoeg.
  Deze studie is gericht op het voorschrijven van over van pharmaceutische (dure) medicijnen.

  En dan nog even iets terzijde: als je hulp nodig hebt van een psycholoog dan heb je momenteel een probleem. Je bent (verplicht) verzekerd, hebt recht op hulp van een psycholoog – een van de weinige dingen naast botbreuken waarvoor een verzekering zinnig is – en je komt als je geluk hebt op een wachtlijst. Veel wachtlijsten zijn domweg gesloten omdat de psychologen de toestroom niet meer aankunnen.

  Nog erger is het bij relatietherapie die ook in de meeste pakketten zit. Je komt niet eens op.de wachtlijst maar hebt wél je premie betaald!
  Ik spreek hierbij uit ervaring…

  8 likes
 5. Ik denk dat al die vaccinaties het menselijke ras verzwakken aangezien mensen met slechte genen nu in leven blijven die normaal gesproken zouden sterven. Deze mensen planten zich ook weer voort, enz. Dat is geen evolutie maar devolutie. Dit alles helpt ook niet echt tegen de overpopulatie die gaande is en alleen maar erger wordt.

  7 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

de jonge

De Jonge bombardeert Kamerbrief over coronavaccin tot STAATSGEHEIM: ‘Informatie kan ernstige schade toebrengen’

Het kabinet zet maar liefst 700 miljoen ...

hoogleraar

Hoogleraar Pierre Capel legt uit waarom het coronavaccin niet werkt: ‘Het gaat er absoluut niet komen’

Hoogleraar experimentele immunologie Pierre Capel noemt de ...