BuitenlandCorona

Honderden volledig gevaccineerde Duitsers belanden in ziekenhuis met corona, zelfde probleem in Engeland

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er verscheen onlangs een jubelbericht in de media: er zouden bijna alleen maar niet-gevaccineerde coronapatiënten in de Nederlandse ziekenhuizen liggen. De coronapatiënten die nog in het ziekenhuis belanden, zijn de laatste weken op een enkele uitzondering na niet of niet volledig gevaccineerd, schrijft het AD.

Wat klopt er van dit bericht? In de landen om ons heen worden in ieder geval wel volledig gevaccineerde mensen met corona opgenomen in het ziekenhuis.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In Duitsland hebben sinds februari meer dan 7900 volledig gevaccineerde mensen corona gekregen, zo heeft het Robert Koch Instituut, het Duitse RIVM, gemeld. Ruim 4100 van hen waren asymptomatisch en de overige 3800 kregen klachten.

Meer dan 270 volledig gevaccineerden, waaronder met name ouderen, moesten in het ziekenhuis worden opgenomen, bericht RT.

Ernstig zieke patiënten volledig gevaccineerd

De hoofdverpleegkundige van ziekenhuizen in het Engelse York en Scarborough waarschuwde daarnaast dat hun ernstig zieke coronapatiënten volledig ingeënt zijn, schrijft de krant Yorkshire Post.

In de ziekenhuizen liggen momenteel 15 coronapatiënten, terwijl dat er afgelopen maand nul waren. Hoofdverpleegkundige Heather McNair zei tijdens een bijeenkomst dat sommige patiënten twee prikken hebben gehad.

Ook weer gedebunkt

“De boodschap die ik graag wil meegeven is dat sommige patiënten volledig ingeënt zijn. Dit is een ziekte die je nog steeds kunt krijgen als je volledig ingeënt bent,” zei ze.

FVD-voorman Thierry Baudet reageert: “Ook weer gedebunkt, dat je na vaccinatie niet meer in het ziekenhuis terechtkomt. Wel dus.”

4.8 76 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Geen enkele medicatie geeft 100% dus die gifspuit ook niet.
Er wordt door de fabrikanten gesproken over een effectiviteit van 96%. Is weliswaar relatieve risico reductie maar toch.
Echter hieraan valt te rekenen mijns inziens want als zonder de gifinjectie 1000 mensen in het ziekenhuis belanden dan zouden dat er met de gifinjectie slechts 40 mogen zijn.
Stel dat er zonder de gif injectie 1000 mensen sterven dan zouden dat er met de gifinjectie slechts 40 mogen zijn.

Wat zijn de werkelijke cijfers hiervan? Men zou dan jaren en bepaalde perioden met elkaar moeten vergelijken. Men zou dan ook nog rekening moeten houden met bijvoorbeeld mutaties die normaliter steeds minder ernstig verlopen. Hard gezegd: de zwakkeren zijn al overleden.

Dus wat zijn de werkelijke cijfers. Ik haal het er niet uit plus het lijkt erop dat in algemene zin er nauwelijks achter te komen is.

Creabea
Creabea
2 jaren geleden

Om eerlijk te zijn geloof ik geen enkele bericht meer.
Waar is het bewijs, en waarom zie je in je naaste omgeving zo weinig…

Tungsten
Tungsten
2 jaren geleden

Volgens mij zijn dat Vaccinate symptomen die ze gewoon corona noemen. zo komen ze lekker snel aan veel corona doden.

Mijn tandarts ook dood door corona, ik geloof er niks van.. door andere oorzaken gewoon corona te noemen komen ze tenminste aan hun naarstig gezochte corona doden.

En door iemand die het hele dorp kent de doodsoorzaak corona op te plakken lijkt het allemaal een stuk geloofwaardiger.

Tom
Tom
2 jaren geleden

Tja en Biden blijft ook maar roepen dat alleen nog ongevaccineerden in het ziekenhuis belanden. Totale leugen. Hier het goede nieuws: we zijn al immuun! Zie filmpje van professor Sucharit Bhakdi over de uitkomst van een Amerikaans onderzoek naar onze anti-lichamen: https://www.frontnieuws.com/goed-nieuws-en-verontrustend-nieuws-van-professor-sucharit-bhakdi/

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x