Homepagina » Buitenland » Honderden volledig gevaccineerde Duitsers belanden in ziekenhuis met corona, zelfde probleem in Engeland
volledig gevaccineerd
Foto: Banc de Sang i Teixits CC BY 2.0

Honderden volledig gevaccineerde Duitsers belanden in ziekenhuis met corona, zelfde probleem in Engeland

Er verscheen onlangs een jubelbericht in de media: er zouden bijna alleen maar niet-gevaccineerde coronapatiënten in de Nederlandse ziekenhuizen liggen. De coronapatiënten die nog in het ziekenhuis belanden, zijn de laatste weken op een enkele uitzondering na niet of niet volledig gevaccineerd, schrijft het AD.

Wat klopt er van dit bericht? In de landen om ons heen worden in ieder geval wel volledig gevaccineerde mensen met corona opgenomen in het ziekenhuis.

In Duitsland hebben sinds februari meer dan 7900 volledig gevaccineerde mensen corona gekregen, zo heeft het Robert Koch Instituut, het Duitse RIVM, gemeld. Ruim 4100 van hen waren asymptomatisch en de overige 3800 kregen klachten.

Meer dan 270 volledig gevaccineerden, waaronder met name ouderen, moesten in het ziekenhuis worden opgenomen, bericht RT.

Ernstig zieke patiënten volledig gevaccineerd

De hoofdverpleegkundige van ziekenhuizen in het Engelse York en Scarborough waarschuwde daarnaast dat hun ernstig zieke coronapatiënten volledig ingeënt zijn, schrijft de krant Yorkshire Post.

In de ziekenhuizen liggen momenteel 15 coronapatiënten, terwijl dat er afgelopen maand nul waren. Hoofdverpleegkundige Heather McNair zei tijdens een bijeenkomst dat sommige patiënten twee prikken hebben gehad.

Ook weer gedebunkt

“De boodschap die ik graag wil meegeven is dat sommige patiënten volledig ingeënt zijn. Dit is een ziekte die je nog steeds kunt krijgen als je volledig ingeënt bent,” zei ze.

FVD-voorman Thierry Baudet reageert: “Ook weer gedebunkt, dat je na vaccinatie niet meer in het ziekenhuis terechtkomt. Wel dus.”

4.8 76 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

Geen enkele medicatie geeft 100% dus die gifspuit ook niet.
Er wordt door de fabrikanten gesproken over een effectiviteit van 96%. Is weliswaar relatieve risico reductie maar toch.
Echter hieraan valt te rekenen mijns inziens want als zonder de gifinjectie 1000 mensen in het ziekenhuis belanden dan zouden dat er met de gifinjectie slechts 40 mogen zijn.
Stel dat er zonder de gif injectie 1000 mensen sterven dan zouden dat er met de gifinjectie slechts 40 mogen zijn.

Wat zijn de werkelijke cijfers hiervan? Men zou dan jaren en bepaalde perioden met elkaar moeten vergelijken. Men zou dan ook nog rekening moeten houden met bijvoorbeeld mutaties die normaliter steeds minder ernstig verlopen. Hard gezegd: de zwakkeren zijn al overleden.

Dus wat zijn de werkelijke cijfers. Ik haal het er niet uit plus het lijkt erop dat in algemene zin er nauwelijks achter te komen is.

Creabea
Creabea
2 maanden geleden

Om eerlijk te zijn geloof ik geen enkele bericht meer.
Waar is het bewijs, en waarom zie je in je naaste omgeving zo weinig…

Tungsten
Tungsten
2 maanden geleden

Volgens mij zijn dat Vaccinate symptomen die ze gewoon corona noemen. zo komen ze lekker snel aan veel corona doden.

Mijn tandarts ook dood door corona, ik geloof er niks van.. door andere oorzaken gewoon corona te noemen komen ze tenminste aan hun naarstig gezochte corona doden.

En door iemand die het hele dorp kent de doodsoorzaak corona op te plakken lijkt het allemaal een stuk geloofwaardiger.

Tom
Tom
2 maanden geleden

Tja en Biden blijft ook maar roepen dat alleen nog ongevaccineerden in het ziekenhuis belanden. Totale leugen. Hier het goede nieuws: we zijn al immuun! Zie filmpje van professor Sucharit Bhakdi over de uitkomst van een Amerikaans onderzoek naar onze anti-lichamen: https://www.frontnieuws.com/goed-nieuws-en-verontrustend-nieuws-van-professor-sucharit-bhakdi/

x

Check Also

elspeet

Elspeet zou een ‘coronabrandhaard’ zijn en ‘donkerrood’ kleuren. Dit zijn de cijfers

Elspeet is al wekenlang een coronabrandhaard, schrijft ...

verpleegkundige

Verpleegkundige Benthe doet boekje open over mensen die ernstig ziek werden na de prik

Demissionair minister Hugo de Jonge herhaalt het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

60
0
We lezen graag je reactie!x