CoronaBuitenland

Weduwnaar zet gezondheidsministerie voor het blok: ‘Neem zelf coronavaccin uit de batch die mijn vrouw heeft gedood’

Help anderen door dit met je kennissen op je socials te delen!

In Japan hebben nabestaanden van mensen die zijn gestorven aan de coronavaccins en artsen een persconferentie gehouden.

Een man wiens vrouw is gestorven door het vaccin vroeg aan het ministerie van Volksgezondheid: “Hoeveel mensen gaan jullie nog vermoorden? Wij zijn geen speelgoed of proefkonijnen.”

De man zette het ministerie voor het blok: “Neem een coronavaccin uit de batch die mijn vrouw en de echtgenoot van deze twee vrouwen heeft gedood. Jullie hebben gezegd dat het vaccin volstrekt veilig is. Kunnen jullie dat bewijzen door zelf een prik te nemen?”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet gevaccineerd

“Ik weet dat de meesten van jullie niet gevaccineerd zijn,” zei de weduwnaar tegen functionarissen van het ministerie. “Jullie hebben gezegd dat jullie gevaccineerd zijn, maar ik heb gehoord dat slechts 10 procent gevaccineerd is.”

De man wees erop dat de Japanse minister Taro Kono heeft gezegd dat het vaccin veilig is en dat hij de verantwoordelijkheid voor schade op zich zou nemen. Vervolgens liep hij als een lafaard weg, aldus de man.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Honderd procent zeker

Tijdens de persconferentie waarschuwde emeritus hoogleraar Masanori Fukushima van de Universiteit van Kyoto voor de risico’s van de mRNA-vaccins. “Wereldwijd staan steeds meer artsen op om zich uit te spreken. De coronavaccinmandaten zullen de geschiedenis ingaan als het grootste sociaalpsychologische en medische schandaal ooit. Honderd procent zeker,” reageert medisch adviseur Wendy Mittemeijer.

Immunoloog Carla Peeters voegt toe: “Meer wetenschappers die naar buiten treden over hun zorgen over de bijwerkingen van de vaccins terwijl de vaccins verplicht werden en natuurlijke immuniteit werd onderdrukt.”

“Japans onderzoek: ‘Door het vaccin is de natuurlijke immuniteit onderdrukt’. Daarvoor waarschuwden dus allerlei virologen en FVD ook. Het zijn volgens deze arts de gevaccineerden die nu ziek worden in Japan. Zou dat de reden zijn waarom we de ziekenhuisdata niet krijgen van VWS?” vraagt FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen.

4.9 142 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
2 maanden geleden

Het valt mij op dat er veel mensen een vreemde hoest hebben, heel anders dan bij een normale verkoudheid/griep.

Brugje
Brugje
2 maanden geleden

Laat de waarheid zo snel mogelijk naar buiten komen… ook in Nederland!
Zoals in het Onze Vader wordt gebeden: “Verlos ons van het Kwaad”…. Actueler dan ooit!!!

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 maanden geleden

De ongekende push, nooit gezien in de geschiedenis van de gezondheidszorg, de directe en indirecte dwang, mensen met symptomen naar huis sturen met een paracetamol, het verbod op alternatieve behandelingen en vroegbehandelingen, demonisering van vaccin sceptici, ziekelijke dwang kinderen en babies te vaccineren.

De dreiging wijk na wijk, straat na straat en van deur tot deur om te injecteren.

We weten waar ze wonen, werd gezegd.

Dat allemaal rook naar misdaad.

Zware misdaad!

Fr4nk
Fr4nk
2 maanden geleden

De beerput gaat steeds verder open. Eindelijk! Maar voor velen waarschijnlijk veel te laat….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

70
0
We lezen graag je reactie!x