Buitenland

Oude Indiërs beschikten over 24 soorten vliegtuigen. Opzienbarende uitspraken tijdens prestigieuze conferentie leiden tot controverse

Help ons door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De relativiteitstheorie van Albert Einstein was een grote blunder en Isaac Newton begreep niet goed hoe zwaartekracht werkt. Dat zei wetenschapper Kannan Jegathala Krishnan op een prestigieuze wetenschappelijke conferentie in India.

Nageswara Rao, vicerector van de Andhra-universiteit in het zuiden van India, zei dat demonvorst Ravana 24 verschillende soorten vliegtuigen had en dat er duizenden jaren geleden reageerbuisbaby’s in India werden gemaakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“We hadden al 100 kaurava’s uit één moeder dankzij stamceltechnologie en ivf,” zei hoogleraar Rao.

Geleide raketten

Hij zei dat de oude Indiërs al vergevorderd waren met vliegtuig- en rakettechnologie en dat heer Vishnu zijn vijanden uitschakelde met chakras, een soort geleide raketten.

Dinosaurussen werden gecreëerd door hindoegod Brahma, zo stelde wetenschapper Ashu Khosla van de Panjab-universiteit in de Indiase stad Chandigarh.

De organisatoren van de jongerenconferentie hebben zich gedistantieerd van de opvattingen.

Haaks

De jaarlijkse conferentie, die werd geopend door premier Narendra Modi, wordt gefinancierd door het Indiase ministerie van Wetenschap en Technologie.

Leden van de partij van Modi, BJP, doen geregeld uitspraken die haaks staan op de algemeen geaccepteerde opvattingen.

Kernproeven

Zo zei parlementslid Ramesh Pokhriyal Nishank dat in India honderdduizend jaar geleden al kernproeven werden gedaan.

Minister van hoger onderwijs Satyapal Singh zei vorig jaar dat de evolutietheorie van Charles Darwin onjuist is en kondigde aan het onderwijsprogramma op middelbare scholen aan te passen.

[NPR, Volkskrant]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
marcel Koningen
marcel Koningen
5 jaren geleden

24 verklaringen van mensen die ruimte puin zagen verbranden op en in verschilende kleuren en baan van verbrandend object soms heel erg lang in blikveld van de ene ooghoek naar de andere .Een op de 25 mensen is een machtsbeluste pathologische leugenaar die op agressie en angst leeft.Dan kan je deze kansen niet laten liggen om de massa te bewerken.Met verzonnen” inside “informatie lukt dat aardig.

dutchresearcher
dutchresearcher
5 jaren geleden

Tenzij deze kwibus met (iets van) glashard bewijs komt, lijkt het me volstrekt overbodig hier aandacht aan te besteden. Tot 10.000 v.C. was er niet eens landbouw. Het lijkt me volstrekt onmogelijk dat een beschaving, die in staat is om vliegtuigen te bouwen en kernproeven te doen, zover achteruit gaat in de periode 100.000 v.C tot en met 10.000 v.C. dat letterlijk elke vorm van kennis verloren is gegaan en ze overschakelde op een jager-verzamelaarmaatschappij. Op zich zou de uitbarsting van de Toba-vulkaan in 75.000 v.C. een verklaring kunnen zijn voor een drastische verandering. Maar zelfs bij zo’n gebeurtenis gaan uitvindingen als schrift, landbouw, bouwkunde, veeteelt, weerkunde, basic medische kennis… niet verloren als deze vaardigheden eenmaal zijn ontwikkeld. En ook de wetenschap dat er dingen bestaan als grondstoffen, elektriciteit,… gaat niet verloren. Dus weet je dat deze dingen bestaan, ga je er naar op zoek en vind je zaken (opnieuw) uit.

Als onze beschaving nu getroffen wordt door een ramp, waardoor er nog maar 100.000 mensen op aarde overblijven, dan blijft veel kennis toch intact. Maar veel specialistische kennis zal wel verloren gaan, maar na verloop van tijd zal men steeds meer herontdekken (binnen 100-200 jaar), omdat men wel herinnert dat bepaalde dingen mogelijk waren. En stel je voor hoeveel ruines er achterblijven? Waar zijn die oud-Indische ruines?

Conclusie: 99% nonsense, met (heel) misschien een hele kleine kern van waarheid. De Indische cultuur was ooit (3000 v.C.) verder gevorderd dan in de rest van de wereld. De Indusvallei is één van de plekken waar het schrift is uitgevonden, riolering werd toegepast, landbouw werd bedreven,… Maar dat was 5.000 jaar geleden, niet 100.000 jaar geleden. Deze Indische suprematie wordt dus veel te ver doorgetrokken en compleet buiten perspectief geplaatst.

maarten54
maarten54
5 jaren geleden

> Het lijkt me volstrekt onmogelijk dat een beschaving, die in staat is om vliegtuigen te bouwen en kernproeven te doen, zover achteruit gaat in de periode 100.000 v.C tot en met 10.000 v.C. dat letterlijk elke vorm van kennis verloren is gegaan en ze overschakelde op een jager-verzamelaarmaatschappij. <

Wij kunnen ook vliegen en kernbommen maken, gelukkig is het hier vredig en rustig Geen vuiltje aan de lucht. We hebben zelfs de islam om die vrede en rust te behouden, wij zullen niet terug verhuizen naar een stenen tijdperk

Jaya
Jaya
5 jaren geleden

Al die kennis is oa. in vedische geschriften te vinden zoals de Mahabaratha en Bhagavat Gita te vinden; er is niets nieuw onder de zon; het bestaan is eeuwig en oneindig – kennis, wijsheid en liefde is onvoorwaardelijk.

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x