Homepagina » Buitenland » Oude Indiërs beschikten over 24 soorten vliegtuigen. Opzienbarende uitspraken tijdens prestigieuze conferentie leiden tot controverse
Oude Indiërs beschikten over 24 soorten vliegtuigen. Opzienbarende uitspraken tijdens prestigieuze conferentie leiden tot controverse
'Helikopter-hiërogliefen' die in Egypte zijn gevonden. Foto: Olek95 Wikimedia Commons

Oude Indiërs beschikten over 24 soorten vliegtuigen. Opzienbarende uitspraken tijdens prestigieuze conferentie leiden tot controverse

De relativiteitstheorie van Albert Einstein was een grote blunder en Isaac Newton begreep niet goed hoe zwaartekracht werkt. Dat zei wetenschapper Kannan Jegathala Krishnan op een prestigieuze wetenschappelijke conferentie in India.

Nageswara Rao, vicerector van de Andhra-universiteit in het zuiden van India, zei dat demonvorst Ravana 24 verschillende soorten vliegtuigen had en dat er duizenden jaren geleden reageerbuisbaby’s in India werden gemaakt.

“We hadden al 100 kaurava’s uit één moeder dankzij stamceltechnologie en ivf,” zei hoogleraar Rao.

Geleide raketten

Hij zei dat de oude Indiërs al vergevorderd waren met vliegtuig- en rakettechnologie en dat heer Vishnu zijn vijanden uitschakelde met chakras, een soort geleide raketten.

Dinosaurussen werden gecreëerd door hindoegod Brahma, zo stelde wetenschapper Ashu Khosla van de Panjab-universiteit in de Indiase stad Chandigarh.

De organisatoren van de jongerenconferentie hebben zich gedistantieerd van de opvattingen.

Haaks

De jaarlijkse conferentie, die werd geopend door premier Narendra Modi, wordt gefinancierd door het Indiase ministerie van Wetenschap en Technologie.

Leden van de partij van Modi, BJP, doen geregeld uitspraken die haaks staan op de algemeen geaccepteerde opvattingen.

Kernproeven

Zo zei parlementslid Ramesh Pokhriyal Nishank dat in India honderdduizend jaar geleden al kernproeven werden gedaan.

Minister van hoger onderwijs Satyapal Singh zei vorig jaar dat de evolutietheorie van Charles Darwin onjuist is en kondigde aan het onderwijsprogramma op middelbare scholen aan te passen.

[NPR, Volkskrant]


Vind je deze info waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

43 reacties

 1. Tenzij deze kwibus met (iets van) glashard bewijs komt, lijkt het me volstrekt overbodig hier aandacht aan te besteden. Tot 10.000 v.C. was er niet eens landbouw. Het lijkt me volstrekt onmogelijk dat een beschaving, die in staat is om vliegtuigen te bouwen en kernproeven te doen, zover achteruit gaat in de periode 100.000 v.C tot en met 10.000 v.C. dat letterlijk elke vorm van kennis verloren is gegaan en ze overschakelde op een jager-verzamelaarmaatschappij. Op zich zou de uitbarsting van de Toba-vulkaan in 75.000 v.C. een verklaring kunnen zijn voor een drastische verandering. Maar zelfs bij zo’n gebeurtenis gaan uitvindingen als schrift, landbouw, bouwkunde, veeteelt, weerkunde, basic medische kennis… niet verloren als deze vaardigheden eenmaal zijn ontwikkeld. En ook de wetenschap dat er dingen bestaan als grondstoffen, elektriciteit,… gaat niet verloren. Dus weet je dat deze dingen bestaan, ga je er naar op zoek en vind je zaken (opnieuw) uit.

  Als onze beschaving nu getroffen wordt door een ramp, waardoor er nog maar 100.000 mensen op aarde overblijven, dan blijft veel kennis toch intact. Maar veel specialistische kennis zal wel verloren gaan, maar na verloop van tijd zal men steeds meer herontdekken (binnen 100-200 jaar), omdat men wel herinnert dat bepaalde dingen mogelijk waren. En stel je voor hoeveel ruines er achterblijven? Waar zijn die oud-Indische ruines?

  Conclusie: 99% nonsense, met (heel) misschien een hele kleine kern van waarheid. De Indische cultuur was ooit (3000 v.C.) verder gevorderd dan in de rest van de wereld. De Indusvallei is één van de plekken waar het schrift is uitgevonden, riolering werd toegepast, landbouw werd bedreven,… Maar dat was 5.000 jaar geleden, niet 100.000 jaar geleden. Deze Indische suprematie wordt dus veel te ver doorgetrokken en compleet buiten perspectief geplaatst.

  10 likes
  • Stel dat die 100000 mensen, bewoners zijn afgelegen gebieden in de Amazone of de vlaktes van Afrika die nu ook zonder technologie leven, dan vraag ik mij sterk af of die kennis wel bewaard blijft.
   Daarnaast zelfs als je de kennis hebt / herinnert, moet je nog steeds de gereedschappen hebben om het uit te voeren.
   Stel er staat een leider op die het gebruik van de oude methodes verbied, zoals vaker gebeurd is in de geschiedenis, dan gaat die kennis snel verloren.

   10 likes
   • Hoogontwikkelde wezens uit Agartha hebben in een ver verleden de geschiedenis op het Aardse speelveld bepaald samen met andere buitenaardse beschavingen, maar waren door de komst van de primitieve barbaarse mens noodgedwongen ondergronds gegaan met al hun kennis en technologie, en wachten het moment af tot ze weer naar boven kunnen komen om de kennis en technologie met ons te delen. Sporen van hun bestaan is overal ter wereld terug te vinden.

    11 likes
   • De Indiërs gaven kennis vooral mondeling over en van vader op zoon of leraar op leerling. Pas laat zijn ze deze kennis in geschreven tekst gaan omzetten.

    2 likes
    • Wel raar dat die veronderstelde kennis in steen gebeiteld is en niet op een andere manier op informatiedragers zoals papier of aan niet aan erosie onderhevig materiaal is toegevoegd, wat je zou verwachten van zulke ver ontwikkeld Indiërs.

     3 likes
     • Wellicht omdat ze beseften dat papier erg vergankelijk is? dat was dus doordenken of wel: intelligentie.

      0 likes
  • In deze geschriften staat ook dat de Indiërs de kennis rechtstreeks van hun Goden kregen. In elke tijdperk kan men kennis direct van de Goden krijgen. Maar dan moet je wel de manier vinden om te communiceren met de Goden. De Indiërs deden dat via Yoga. Niet de oppervlakkige Yoga zoals in New Age geleerd wordt, maar de echte diepe Yoga waarbij je tot in de diepste van je geest gaat en daar de Goden ontmoet. Eenmaal daar kun je alle kennis krijgen die je wilt of je krijgt het vermogen om materie te beheersen.

   8 likes
  • @dutchresearcher, valt bar tegen jonge man. beton is ook heruitgevonden ervaring gaat met 1 generatie verloren ,bemand naar de maan zou al niet meer kunnen techniek is te oud ,loopt 50 jaar achter,moet weer opnieuw gedaan en bedacht worden met de kennis van nu,etc .en als je de hele dag bezig bent met overleven is het snel gedaan.

   7 likes
  • Er gaat bij een mondiale ramp misschien geen kennis verloren ,. maar wel de mogelijkheid die toe te passen in technologisch gebied . Ook onze zogenaamde oermens moest het , na de nucleaire verwoesting van het midden oosten ( Waarvan deels Sodom en Gomorra ) , stellen zonder de beschikbaarheid van de meest noodzakelijke middelen , en viel dus terug naar een primitief stadium .
   Hulde voor deze wetenschapper uit India , die de onwetenden poogt wakker te schudden . De oude geschriften vertellen over vimana’s . Vliegende schotels zijn dat . En die zijn heus niet van deze tijd alleen . Ze bestaan al miljoenen jaren . En zo is het leven op Aarde gebracht .

   6 likes
  • De Diehold Foundation denkt dat er iedere 12.000 jaar een supernova plaats vind, de eerst volgende is rond 2046. Bij de vorige supernova bleven maar 30 vruchtbare vrouwen in leven, dus die 100.000 overleverlevenden kun je wel vergeten.
   https://www.youtube.com/watch?v=bMr-5HHnAmU

   0 likes
 2. Al die kennis is oa. in vedische geschriften te vinden zoals de Mahabaratha en Bhagavat Gita te vinden; er is niets nieuw onder de zon; het bestaan is eeuwig en oneindig – kennis, wijsheid en liefde is onvoorwaardelijk.

  16 likes
  • wat je maar gelooft. zo kun je door hete kolen lopen en op een spijkerbed liggen. Huidige mahabarata beslaat van 1917 soviet unie, 1926 saoedi arabië en india was bharata gunaraj

   1 likes
 3. Gelukkig weet 99,99% van de Nederlanders hoe ze een auto, een vliegtuig en een motorfiets moeten bouwen. Dus als je 99% van de Nederlanders zou uitschakelen, zijn er nog steeds genoeg die deze kennis hebben, toch?
  Hoe je aan aluminiumerts en andere grondstoffen moet komen doet er niet toe.
  Wel opmerkelijk dat velen hier menen dat de Nazi’s ufo’s hebben gebouwd maar waar is al hun kennis dan? En dan nog niet eens 100 jaar geleden!

  3 likes
  • @mamegaai hoe wou je een auto bouwen als je bijv. geen banden meer kunt bestellen ga je die zelf maken ? HOE ? wie weet hoe dat moet ? en benzine maak je die ook zelf? …waarvan ? inclusief alle automonteurs weet 99,99% procent van de nederlanders NIET hoe je een auto moet bouwen . { hoe je aan grondstoffen moet komen doet er niet toe} hoezo niet? ….en waar ga je rijden ? door het bos ? zonder bospaden ?

   7 likes
   • Was bedoeld voor diegenen die menen dat 100% van de bevolking 100% kennis heeft van 100% van de zaken en dus kennis niet zo snel verloren kan gaan.
    Kennis kan al binnen één generatie verloren gaan. Kinderen van nu weten niet eens wat een tape recorder is.

    0 likes
 4. Als men goden door buitenaardsen gaat vervangen kom je al een heel eind.
  Voor de grote zondvloed,die in veel geschriften wordt beschreven, beschikte men al over deze techniek.
  Na de zondvloed moest alles weer opnieuw opgebouwd worden en de schepping van de homosapiens,
  Veel hiervan is te vinden op inscripties op rotsblokken en tempels in b.v. Egypte ,zuid Amerika.
  Veel interessants hieromtrent is te zien op historie Chanel,tv.

  10 likes
  • Pas als ik een interview met een buitenaardse heb gezien kan ik me een beeld vormen hoe deze homo sapiens verder hebben geholpen. Heb ik nog niet gezien. Zelfde geldt overigens voor een god.

   Conclusie: er is geen verschil tussen goden en buitenaardsen.

   0 likes
   • Als je een interview met God wil lezen, lees dan de Srimad Bhagvad Gita, ook in het Nederlands te lezen op Internet. De journalist Arjun ondervraagt God over het geheim en het doel van het leven. God antwoordt in 18 hoofdstukken.

    0 likes
    • Typisch de reactie van een ‘ingedutte’ ziel om aan te nemen dat ik iets niet gelezen heb. Arjun een journalist? Ik dacht dat hij een prins was. En naar mijn beste weten heeft hij niet zelf de Srimad Bhagvad Gita opgetekend, maar is dit slechts een onderdeel van de Mahabharata, wat weer niets meer is dan een verzameling van verhalen. Orale overleveringen, en je weet hoe die zich in de loop der tijd evolueren. Van overdrijving naar overdrijving. Dus voor mij is dit fictie; ik kan geen bronnen verifieren noch zelf vragen stellen over de vragen, of aanvullende vragen stellen.

     1 likes
    • Dank voor het delen. Met alle respect: ik noem dit fictie.

     0 likes
     • Typisch de reactie van een ‘ontwaakte’ ziel. Iets fictie noemen zonder het gelezen te hebben. Je doet jezelf tekort. Lees het eens en geef dan aan welke gedeelte fictie is.

      0 likes
 5. LOL< lees hier alleen reacties van diep comateuze slaperds die met hun bewustzijn (nog steeds ) zwaar stevig vast en gevangen zitten in deze 3D matrix . Ga je frequentie verhogen en begin eens echt wakker worden , de schellen zullen van je ogen vallen. Veel Succes met ontwaken.

  7 likes
 6. Blablabla alles wat ze konden stelen heeft India gestolen. Zorg eerst maar dat er in dat land wat minder moorden en verkrachtingen plaatsvindt.

  3 likes
  • … Chapeau! En afscheid nemen van het Hindoeisme zodat een echte middenklasse opgebouwd kan worden, wat ongetwijfeld corruptie zal verminderen.

   1 likes
   • Ongetwijfeld, want corruptie vindt alleen binnen het Hindoeïsme plaats. Alleen Hindoepriesters verkrachten jongetjes in kloosters. Alle andere religies zijn erg heilig en hebben de wereld op een heel hoog niveau getild. Hindoes zitten achter de conflicten in Syrië, Yemen enz.

    0 likes
    • Nergens vergelijk ik Hindoeisme met The Root of All Evil, of claim ik dat Hindoepriesters zich vergrijpen aan kinderen (hoewel het nu wel verlijdelijk is om een opmerking te maken over het geweld van Hindoes jegens niet Hindoes. Toegegeven, het is een kleine en extreme groep die zich daaraan schudig maakt, een minderheid. Frappanter is het dan dat de meerderheid hier geen stelling tegen neemt.) Mijn mening, gevoed door gesprekken met veel Indiase vrienden en collega’s die er niet over peinzen om ooit nog terug te keren naar India en gevormd door onderzoek, is dat Hindoeisme weinig met geloof maar alles met planning en controle van bovenaf te maken heeft. Het kaste systeem zorgt ervoor dat je bijna precies weet hoeveel handen je waar in kan zetten, en het achterliggende geloofsmodel zorgt ervoor dat het voor individuen op z’n zachtst gezegd listig is om zich af te vragen of het misschien zinvoller is om dit leven op een andere wijze in te vullen dan voorgeschreven door de kaste. Een praktische observatie is dat dit systeem per definitie reactief is. De vraag die ik me dan stel: hoe is het mogelijk dat je je als indidvidu aan zo’n systeem onderwerpt?

     1 likes
    • Dat is straw man argumentatie, en je weet dat heel goed.

     0 likes
  • Ik had inderdaad gelezen ergens dat India de UK was binnengevallen, het 3 eeuwen bezet had en alles had gestolen van de UK. En dat ze de UK de juweel in hun kroon hadden verklaard. De Indiërs hebben de UK zelfs het Engels opgedrongen!!

   0 likes
 7. > Het lijkt me volstrekt onmogelijk dat een beschaving, die in staat is om vliegtuigen te bouwen en kernproeven te doen, zover achteruit gaat in de periode 100.000 v.C tot en met 10.000 v.C. dat letterlijk elke vorm van kennis verloren is gegaan en ze overschakelde op een jager-verzamelaarmaatschappij. <

  Wij kunnen ook vliegen en kernbommen maken, gelukkig is het hier vredig en rustig Geen vuiltje aan de lucht. We hebben zelfs de islam om die vrede en rust te behouden, wij zullen niet terug verhuizen naar een stenen tijdperk

  4 likes
 8. er zijn veel intiligente besshavingen geweest voor de grote vloed die in vrijwel elke cultuur overal ter wererd wordt vertekd of beschreven werd Na die grote vloed moesten de mensen die r nog overgebleven waren opnieuw beginnen Toen is r veel kennis verloren gegaan (wil je een docu bekijken over deze tijd dan moet je maar een video van Grahanm Hancock bekijken)

  4 likes
 9. 24 verklaringen van mensen die ruimte puin zagen verbranden op en in verschilende kleuren en baan van verbrandend object soms heel erg lang in blikveld van de ene ooghoek naar de andere .Een op de 25 mensen is een machtsbeluste pathologische leugenaar die op agressie en angst leeft.Dan kan je deze kansen niet laten liggen om de massa te bewerken.Met verzonnen” inside “informatie lukt dat aardig.

  1 likes
 10. Ja hoor dit is nu weer een typisch praatje om het om te buigen naar het belachelijke
  Hindoe geloof laat je niet van de wijs brengen maak van je zelf geen imbeciel.
  Als er sprake is geweest van deze zaken is het wel door een veel oudere beschaving geweest
  En waren zij de hindoe een slaven volk geweest waaruit het hindoe geloof/sekte uit is
  voortgekomen.Al deze technologieën heeft de hindoe nooit part nog deel aan gehad.
  Als dat zo was dan had je nu niet het onderontwikkelde India gezien zo als het nu zo is in India
  en Pakistan.

  0 likes
  • Door wie denk je dat grammatica en rekenkundige regels is ontwikkeld? Wie wist al honderden, zo niet duizenden jaren geleden al dat de aarde om de zon draait? Wie had als eerste de afstand van de aarde naar de zon en de maan berekend? Vanwaar denk je dat de huidige chirurgische instrumenten van afstammen?
   Als je wilt weten hoe hoog kennis in India ontwikkeld was, moet je eens het rapport lezen van de Brit Smith, in de 18e eeuw opgesteld op bevel van het Britse parlement, met maar één doel: hoe het Indiase onderwijssysteem (dat mijlenver voorop liep op het Westen) te vernietigen.
   De Britten zijn heel goed geslaagd in hun vernietigingsdrang, m.n. ene McCauley heeft het Indiase onderwijssysteem volledig vernietigd en het Engelse slavenonderwijssysteem geïntroduceerd.
   Ik raad je aan hier meer onderzoek over te doen alvorens dingen bij voorbaat als onzin te bestempelen.

   1 likes
   • Ik ben ook niet zo anglofiel en in overdrachtelijke zin heb ik mondjesmaat meegekregen dat Antarctica 6 eeuwen geleden niet bedekt was met ijs of sneeuw dan nog die kaarten van Piri Reis die bevestigend zijn om niet zo milleniaal ver terug hoeven gaan. De Engelsen hebben na 1776 de mensen in de waan gelaten en dat was ongeveer 3 eeuwen geleden.

    0 likes
  • er is niks mis met hindoeïsme, je kan er niks aan doen als je hindoe wilt worden dat is gewoon in je eentje moksha bereiken. Ik ben dominant en sluimerend indisch en net als mijn ouders heb ik een perzische naam, ook een lekkere indolente lijf. Volgens astrologen is India geworden van een land met vissenenergie naar een steenbokenergieland. Bij de vissen kan je naar de 13e huis gaan of moksha bereiken. Hebben de buitenaardsen het niet beter in hun constellatie? Willen ze ons helpen omdat we ambitieus zijn om weer een groot rijk te worden?

   0 likes
 11. Damn, mensen, soms heb ik het idee dat jullie alles geloven, zolang het maar niet van de MSM afkomstig is. Denk nog eens na: 100.000 jaar geleden kernproeven doen en vliegtuigen hebben, 10.000 jaar geleden jager-verzamelaars in de meest primitieve vorm. Nogmaals, zaken zoals het schrift, wielen, landbouw,… verleer je niet. Verder zie ik 0 concrete bewijzen die de stelling van deze Indiër ondersteunen. Geen ruines, geen schrift (hoe ga je ooit de technieken puur mondeling overdragen die nodig zijn om vliegtuigen te bouwen of kernproeven te doen? Probeer het eens, zou ik zeggen)?
  Als ik nu zeg dat bv. de dinosauriers nooit zijn uitgestorven, maar de aarde hebben verlaten en Jupiter hebben gekoloniseerd, geloven jullie me dan? Als ik zeg dat er in het Zwarte Woud lopende bomen zijn gesignaleerd, die een leger aan het vormen zijn en weldra Europa overnemen, geloven jullie me dan? Een wakkere mens is een kritische mens die logisch nadenkt over wat wel en niet zou kunnen kloppen. Iemand die alles van alternatieve media als zoete koek slikt (enkel omdat het niet van de MSM afkomstig is) is een net zo’n grote slaapkop als de normale burger.

  BTW, wanneer komt die ene planeet nu eens? 😉

  1 likes
  • Zelfs al zou het niet waar zijn dat men vroeger daadwerkelijk kernproeven gedaan heeft en diverse typen vliegtuigen had, maar alleen al het feit dat de oude geschriften opsommen dat er verschillende typen vliegtuigen waren waarin mensen vlogen, dat er wapens waren wier beschrijving doet denken aan de kernwapens van nu, dat men beschreef dat de embryo van een vrouw in 100 aarden kruikjes werd verdeeld waaruit 100 kinderen ontstonden geeft al aan dat de mens van vroeger geen dommerik was en deze dingen voor mogelijk hield.
   M.a.w. de huidige wetenschappers hebben alleen maar uitgevoerd waar de oude beschavingen over gerept hebben. Ze hebben zelf dit allemaal niet verzonnen, het idee was er al.

   0 likes
 12. Jullie vergeten 1 ding dat het hindoeïsme oudste geloof ter wereld is. En het oude hindoeïsme gaat nog veel verder terug. Sommige tempels zijn duizenden jaren oud dus wat moet India gestolen hebben. Het waren de Engelsen die bezit van India kwamen nemen Zoals hakenkruis swastika die hitler steelse van India. Hindoeïsme is bron van alles. Ook islam wat staat er in de kaaba steen precies die de hindoes hebben lingam of shivling. De halve maand op moskee overa zie je terug Shiva SER hoofd. Dit zijn kleine voorbeelden check maar eens Shiva vs allah. Christenen hebben Abraham en Sara. Hindoes brahama en saraswati succes

  1 likes
 13. Sorry voor spelfouten nieuwe telefoon hehe

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

bill gates

Bill Gates vernietigt onze vrijheid. Zo komt de wereld eruit te zien als hij zijn zin krijgt

Miljardair Bill Gates is er medeverantwoordelijk voor ...

dorp

Het mysterieuze Poolse dorp waar alleen maar meisjes worden geboren

In het Poolse dorp Miejsce Odrzanskie zijn ...