UFO

Gelekte documenten Snowden bevatten ufo-foto’s

Help ons door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nieuwe gelekte NSA-documenten bevatten foto’s van ongeïdentificeerde vliegende objecten die zijn verzameld door een Britse inlichtingendienst. De stukken zijn vrijgegeven door The Intercept, een website die in het leven is geroepen om te berichten over informatie die wordt aangeleverd door Edward Snowden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De documenten zijn samengesteld door het Government Communications Headquarters (GCHQ), een Britse inlichtingendienst die zich bezighoudt met informatiebeveiliging en SIGINT (Signals Intelligence). De dienst maakt onderdeel uit van het ministerie van Buitenlandse Zaken en wordt vaak in verband gebracht met het afluisterprogramma ECHELON.

Vorig jaar werd bekend dat het GCHQ in 2009 telefoongesprekken en computerverkeer van buitenlandse deelnemers aan de G20-top in Londen had onderschept. De informatie was doorgespeeld aan ministers van de Britse regering. De dienst bleek ook e-mailcorrespondentie, sociaalnetwerksites en telefoonverkeer vanuit Duitsland systematisch in de gaten te houden.

In de stukken is te lezen hoe YouTube en Blogger in de gaten worden gehouden en hoe Anonymous wordt bestookt met DDoS-aanvallen en virussen. De documenten maken ook duidelijk hoe inlichtingendiensten het internet proberen te controleren door middel van infiltratie en manipulatie. Er wordt gebruikgemaakt van twee verschillende tactieken, namelijk het verspreiden van desinformatie op internet om de reputatie van mensen te beschadigen en het inzetten van bepaalde methoden om de cyberruimte te manipuleren.

Gelekte documenten Snowden bevatten ufo-foto's

De UFO-foto’s zijn geplaatst onder de kop ‘Influence and Information Operations’. Het is nog onduidelijk waarom ze zijn gebruikt. Het gaat om een foto die in 1950 is gemaakt in Redbud in Illinois, een screenshot van een video die is gemaakt door Arturo Robles Gil uit Mexico en een foto die in 2011 is genomen in Cornwall in Engeland. Nu de stukken op internet staan is het mogelijk dat iemand zal onthullen waarom juist deze foto’s zijn gebruikt. We houden u op de hoogte.

27-2-2014 bron: The Intercept

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Laurens
Laurens
10 jaren geleden

Die derde foto (p.37/50 als je de link volgt) lijkt mij een meeuw van de zijkant gefotografeerd.

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

De foto bij dit artikel, is een mooie UFO-foto. Als ze bij/van Edward Snowden ook zo mooi zijn, die UFO-foto’s.

wysiwyg
wysiwyg
10 jaren geleden

euhm nee, kijk naar de presentatie zelf : dat zijn sfeerfoto’s die het doel van de presentatie dienen (perceptie, afleiding, etc). Elke bedrijfspresentatie steekt vol met internetfoto’s en funny’s. Ik ben er zeker van dat de author van deze ppt die wazige ufo foto’s gewoon van het internet geplukt heeft.

Tonny
Tonny
10 jaren geleden

Maak veel foto,s van vogels al vliegend maar dit isgeen meeuw of andere vogel 😉

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x