Homepagina » UFO » Gelekte documenten Snowden bevatten ufo-foto’s
Gelekte documenten Snowden bevatten ufo-foto's

Gelekte documenten Snowden bevatten ufo-foto’s

Nieuwe gelekte NSA-documenten bevatten foto’s van ongeïdentificeerde vliegende objecten die zijn verzameld door een Britse inlichtingendienst. De stukken zijn vrijgegeven door The Intercept, een website die in het leven is geroepen om te berichten over informatie die wordt aangeleverd door Edward Snowden.

De documenten zijn samengesteld door het Government Communications Headquarters (GCHQ), een Britse inlichtingendienst die zich bezighoudt met informatiebeveiliging en SIGINT (Signals Intelligence). De dienst maakt onderdeel uit van het ministerie van Buitenlandse Zaken en wordt vaak in verband gebracht met het afluisterprogramma ECHELON.

Vorig jaar werd bekend dat het GCHQ in 2009 telefoongesprekken en computerverkeer van buitenlandse deelnemers aan de G20-top in Londen had onderschept. De informatie was doorgespeeld aan ministers van de Britse regering. De dienst bleek ook e-mailcorrespondentie, sociaalnetwerksites en telefoonverkeer vanuit Duitsland systematisch in de gaten te houden.

In de stukken is te lezen hoe YouTube en Blogger in de gaten worden gehouden en hoe Anonymous wordt bestookt met DDoS-aanvallen en virussen. De documenten maken ook duidelijk hoe inlichtingendiensten het internet proberen te controleren door middel van infiltratie en manipulatie. Er wordt gebruikgemaakt van twee verschillende tactieken, namelijk het verspreiden van desinformatie op internet om de reputatie van mensen te beschadigen en het inzetten van bepaalde methoden om de cyberruimte te manipuleren.

Gelekte documenten Snowden bevatten ufo-foto's

De UFO-foto’s zijn geplaatst onder de kop ‘Influence and Information Operations’. Het is nog onduidelijk waarom ze zijn gebruikt. Het gaat om een foto die in 1950 is gemaakt in Redbud in Illinois, een screenshot van een video die is gemaakt door Arturo Robles Gil uit Mexico en een foto die in 2011 is genomen in Cornwall in Engeland. Nu de stukken op internet staan is het mogelijk dat iemand zal onthullen waarom juist deze foto’s zijn gebruikt. We houden u op de hoogte.

27-2-2014 bron: The InterceptVond je dit artikel belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. Snowden lol, trappen we daar nog in? Hij is slechts een psyop/drukventiel. Zodat we een nieuwe koude oorlog krijgen. En wel hierom.

  *europa heeft een duidelijk vijandsbeeld nodig anders valt het kaartenhuis om.

  *De militaire industrie krijgt het beloofde iran conflict niet en wil wel wapens verkopen.

  *Snowden geeft de Neoconservatieven en Zionisten (aipac/rothschild etc) een reden om rusland en china nog verder te omcirkelen met militaire middelen.

  Alle alarmbellen gaan rinkelen hier, maarja kan het fout hebben. Vind het ongeloofwaardig dat hij nog in leven is.

  We mogen blij zijn dat de russische beer geduldig is en niet onze bevolking erop afrekent. Wat de westerse wereld in syrie heeft gedaan is onvergefelijk. En daar zijn ook wij verantwoordelijk voor..

  1 likes
 2. Die derde foto (p.37/50 als je de link volgt) lijkt mij een meeuw van de zijkant gefotografeerd.

  0 likes
 3. De foto bij dit artikel, is een mooie UFO-foto. Als ze bij/van Edward Snowden ook zo mooi zijn, die UFO-foto’s.

  0 likes
 4. euhm nee, kijk naar de presentatie zelf : dat zijn sfeerfoto’s die het doel van de presentatie dienen (perceptie, afleiding, etc). Elke bedrijfspresentatie steekt vol met internetfoto’s en funny’s. Ik ben er zeker van dat de author van deze ppt die wazige ufo foto’s gewoon van het internet geplukt heeft.

  0 likes
 5. Maak veel foto,s van vogels al vliegend maar dit isgeen meeuw of andere vogel 😉

  0 likes
 6. Edward Snowden is deel van deze Bilderberg groep die langzaam de wereld laat weten dat we niet de enige zijn.

  Zoals ik voorheen al zei spelen we allemaal mee in Bilderberg Big Brother reality soap. Je kan het ook de illusie van het tijdperk Vissen noemen. Nu gaan we in de illusie van het tijdperk Waterman leven.

  0 likes
 7. spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space Scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org.

  Gelekte documenten Snowden bevatten ufo-foto’s,te vergelijken met rommel uit een speelgoedwinkel, in vergelijking wat er op vandaag te zien was en is in het Vlaams-Belgische luchtruim, zonder de magnifieke ruimteveren door de telelenzen van amateurastronomen waar te nemen zijn, pech voor ufo-coverupers.

  0 likes
 8. wederom onduidelijk bewijs! als dit de documenten zijn dan kunnen we net zo goed ophouden met dit soort onzin te verspreiden.

  Ik denk dat we niet alleen zijn in het gehele universum, maar door dit soort dingen vindt ik het niet gek dat de ‘leek’ zo raar naar ons kijken.

  0 likes
 9. Niets nieuws deze foto’s, denk dat er genoeg mensen zijn die geïnteresseerd zijn in dit onderwerp hier niet echt onder de indruk van zullen zijn, aangezien er veel betere foto’s van UFO’s worden gemaakt .. vind het zelfs een beetje beledigend op 1 of andere maniet

  0 likes
 10. Volgens Marshall Vian Summers is er volop leven in het universum, zie zijn gratis ebook life in the Universe.
  http://www.newmessage.org/
  of
  zie ook zijn video: http://www.youtube.com/watch?v=s8TqDUUvJd8&list=PLHAurhsK3V3BKG8cP-ke7WNTtF2XfpHhT

  0 likes
 11. Too often we enjoy the comfort of opinion without the discomfort of thinking.(John F.Kennedy.
  Waarom niet eerst nadenken voordat we reageren?.

  0 likes
 12. Serieus, drie foto’s vliegende objecten in een powerpoint presentatie met als titel ‘The Art of Deception: Training for a New Generation of Online Covert Operations’, great catch! (sarcasme) Ik vind de powerpoint op zich veel noemenswaardiger dan de wellicht van het internet geplukte foto’s die ze bevat.

  0 likes
 13. [quote name=”Tonny”]Maak veel foto,s van vogels al vliegend maar dit isgeen meeuw of andere vogel ;-)[/quote]
  Heb je de link eigenlijk wel gevolgd en ben je naar p37 gegaan? Want ik heb het niet over de foto in dit artikel. Als je inderdaad zo veel vogels fotografeert is het bizar dat je dat niet ziet.

  0 likes
 14. Werner von Braun (NASA) op zijn sterfbed: “En als laatste komt er een buitenaardse invasie om onze plannen voor een wereldregering te voltooien”.
  Ben Rich (Lockheed Skunk Works): “Wij beschikken al over de technologie om naar de sterren te reizen, maar dit is zo diep weg gestopt in ‘Black Projects’ dat alleen een ingreep van GOD ervoor kan zorgen dat dit naar buiten komt en de mensheid zal dienen. Alles wat je kan bedenken kunnen wij al.”
  Er zijn ook mensen die beweren dat de technologie bestaat om zogenaamde ‘targeted individuals’ van valse herinneringen te voorzien zoals ontvoeringen door buitenaardsen, hoewel ik geen moment twijfel aan de oprechtheid van mensen met dergelijke getuigenissen.
  Kijk er absoluut naar uit dat goedwillende buitenaardsen een keer een bakkie komen doen en verheug me zeer op een positieve samenwerking die voor ons allen wellicht een grote sprong voorwaarts zal zijn, maar acht de kans eerlijk gezegd niet zo groot. Er zijn naar mijn mening een beetje te veel leugens in onze wereld om überhaupt nog iets te geloven van verhalen die door overheden of oud overheidsmedewerkers worden verspreid.
  Hoe dan ook: het bovenstaande hoeft aanwezigheid van binnen- / buitenaardse beschavingen niet uit te sluiten.

  0 likes
 15. Er zijn een aantal verhaallijnen, zoals in een goede roman/detective, hoe je t ook wilt noemen. Laat mij er een aantal noemen. Planeet X, Klimaatverandering, Poolomkering,Onrust in diverse landen, Vulkaanuitbarstingen/Sinkholes, etc.
  Lijkt mij dat deze toch een grote gemene deler hebben. In “Openbaringen” wordt (in vroeger tijd geschreven) zelfs aangegeven hoe en wanneer dit apocalipische gebeuren gaat plaatsvinden. Is het dan niet totaal onzinnig om ook maar iemand ergens van te beschuldigen, terwijl we eigenlijk met veel belangrijker dingen bezig zouden moeten zijn? Al deze verhaallijnen zullen m.i. in de komende
  tijd samenkomen. Zie o.a. de Calderra in Yellow Stone Park. Dit zou een aanleiding kunnen zijn.
  Zou het niet handiger zijn, als we de koppen bij elkaar steken en iets zinnigs gaan afspreken voor de komende tijd?
  I.p.v. elkaar proberen de loef af te steken. Wij moeten er zijn voor onze kinderen……
  Ideeën ???

  0 likes
 16. Wow de grote edward snowden, de grote klokkenluider, 4 zielige foto’kes van een gefotografeerde fluim im close up. Dat zien we hier elke dag meneer. En iedereen begint weer te speculeren, mission accomplished zou ik zeggen.

  0 likes
 17. Als er ooit buitenaards contact komt, zal dat gebeuren wanneer de tijd rijp is.

  Er zijn velen mensen, waaronder (ex) militairen/officieren/politici die beweren dat er buitenaardse zijn, buiten ons zicht, achter de schermen. Er word zelfs beweerd dat we temaken hebben met meerdere soorten, de grote vraag is waarom zien we daar niks van, ofja buiten om de video’s foto’s en verhalen.. Dat is mij ook een grote vraag, ze zijn er niet OF er is een hele goede reden waarom het nog niet is gebeurd. You never knowwwww

  0 likes
 18. Fartgat, klik is op de link..dan zal je iets duidelijkere fotokes zien :)..p35 p37

  0 likes
 19. [quote name=”thelaughingpope”]Fartgat, klik is op de link..dan zal je iets duidelijkere fotokes zien :)..p35 p37[/quote]
  De UFO op pagina 37 is overigens een meeuw…

  0 likes
 20. Het luchtvaartuig op p36 lijkt me duidelijk een variant op de F-zero toestellen. Zeker van af de achterkant bekeken, plaatje links onder en rechts onder (mits dat de achterkant is natuurlijk). In contrast met de F-zero’s reikt deze duidelijk verder in de hemel, alhoewel technologie zich meestal blijft ontwikkelen natuurlijk. Anders weet ik het niet en houd ik het liever op een “UFO”. 😉

  0 likes
 21. [quote name=”huisheks”]Er zijn een aantal verhaallijnen, zoals in een goede roman/detective, hoe je t ook wilt noemen. Laat mij er een aantal noemen. Planeet X, Klimaatverandering, Poolomkering,Onrust in diverse landen, Vulkaanuitbarstingen/Sinkholes, etc.
  Lijkt mij dat deze toch een grote gemene deler hebben. In “Openbaringen” wordt (in vroeger tijd geschreven) zelfs aangegeven hoe en wanneer dit apocalipische gebeuren gaat plaatsvinden. Is het dan niet totaal onzinnig om ook maar iemand ergens van te beschuldigen, terwijl we eigenlijk met veel belangrijker dingen bezig zouden moeten zijn? Al deze verhaallijnen zullen m.i. in de komende
  tijd samenkomen. Zie o.a. de Calderra in Yellow Stone Park. Dit zou een aanleiding kunnen zijn.
  Zou het niet handiger zijn, als we de koppen bij elkaar steken en iets zinnigs gaan afspreken voor de komende tijd?
  I.p.v. elkaar proberen de loef af te steken. Wij moeten er zijn voor onze kinderen……
  Ideeën ???[/quote]
  Iets zinnigs te bespreken is “hoe lossen we onze rampen op?”.

  0 likes
 22. [quote name=”Tonny”]Maak veel foto,s van vogels al vliegend maar dit isgeen meeuw of andere vogel ;-)[/quote]
  Heb zelf vele testfoto’s van vogels gemaakt met verschillende sluiterstanden, en kan alleen maar concluderen dat dit een meeuw is. Opname is bedoeld voor een panorama van het landschap, en de daarbij behorende instellingen. Had men echter een snelle sluitenstand gebruikt, dan had deze meeuw scherp op de foto gestaan…
  Overigens is dat ook de oorzaak dat zovele ufo-foto’s van inferieure kwaliteit zijn, verkeerde instellingen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

bill gates

Onthult Bill Gates hier de echte reden achter de lockdowns?

Op 24 maart sprak Bill Gates met ...

ziekenhuis

Corona: Man maakt foto’s in ‘leeg’ ziekenhuis, moet 3 maanden de cel in

Een man die twee uur heeft rondgelopen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.