Homepagina » Buitenland » Ex-Secret Service-agent dreigt informatie te lekken over Bill Clinton en Lolita Express. Dit is wat je moet weten
Ex-Secret Service-agent dreigt informatie te lekken over Bill Clinton en Lolita Express. Dit is wat je moet weten

Ex-Secret Service-agent dreigt informatie te lekken over Bill Clinton en Lolita Express. Dit is wat je moet weten

Een voormalig Secret Service-agent dreigt onthullende informatie naar buiten te brengen over oud-president Bill Clinton.

De agent, Dan Bongino, zou van plan zijn informatie vrij te geven over 26 trips die Clinton maakte met de zogeheten Lolita Express, het privévliegtuig van miljardair en zedendelinquent Jeffrey Epstein.

De miljardair werd berecht wegens het uitlokken van betaalde seks met een 14-jarig meisje. Hij werd veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf, waarvan hij er 13 uitzat.

Weinig aandacht

Met veel andere van zijn slachtoffers heeft Epstein sindsdien een schikking getroffen.

Mike Papantonio van het programma America’s Lawyer vindt het vreemd dat hier zo weinig aandacht voor is. Hij merkt op dat Epstein seks heeft gehad met tot wel 40 kinderen, waarvan sommige werden overgebracht uit andere landen.

Normaal gesproken zou je levenslang krijgen, maar Epstein hoefde maar 13 maanden te brommen, nota bene in een privévleugel van een gevangenis waar hij maar acht uur per dag hoefde door te brengen, aldus Papantonio.

Intimideren

“Piloot Larry Visoki heeft gezegd dat hij president Bill Clinton heeft rondgevlogen in het toestel op het moment dat er minderjarige meisjes aan boord waren,” licht hij toe.

Het team van Epstein huurde hele legers privédetectives in om families van de slachtoffers te intimideren of om te kopen, voegt hij toe.

Foto: Chaser Wikimedia Commons

[RT America]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
3 jaren geleden

Mensen willen maar niet veranderen dus moeten ze sterven (Maitreya).

Yoepie
Yoepie
3 jaren geleden

Uiteindelijk gaan we hier allemaal weg. Maar sterven, je bent niet geboren dus je kan niet dood.
Maar gelukkig kom je weer gewoon terug.

ing. Waldeck
ing. Waldeck
3 jaren geleden

Er lopen nog twee rechtzaken tegen Jeffrey Epstein. Het gaat hierbij niet om gewoon sex met minderjarigen maar om kinderhandel.
Omdat Jeffrey Epstein werkt voor de CIA hoeft hij niet echt bang te zijn, dat hij net als andere daders minimaal 20 jaar de gevangenis in gaat. Althans dat was zo onder het Obama/Clinton leiderschap. Onder Trump ligt dit iets anders….

Jeffrey Epstein maakt onderdeel uit van een CIA Brownstone operatie. Politici en andere invloedrijke personen worden hierbij op video vastgelegd terwijl ze sex hebben met minderjarigen. Hierna zijn deze mensen chanteerbaar. Zo’n 2/3 deel van het Amerikaanse Congress is slachtoffer van deze methode.

Niet alleen Bill Clinton maar ook Hillary bezochten Jeffrey’s sex eiland regelmatig. Zelfs Donald Trump heeft Epstein bezocht… en natuurlijk enkele bekende Nederlanders.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3589628/Report-Bill-Clinton-jumped-aboard-disgraced-sex-offender-Jeffrey-Epstein-s-Lolita-Express-plane-junkets-26-TIMES-just-three-years.html

Bernhard Schat
Bernhard Schat
3 jaren geleden

Ram Ram !

En een leger staats detectives !

Waanvoorstellingen in de praktijk !

Gang Stalking, Mind Control, and Cults – Exposing and Defeating …

http://www.gangstalkingmindcontrolcults.com/

As if these methods were not enough to torture and murder people, add to this nightmarish toolbox, active gang stalking. CIA-created cults and other cause-oriented groups are used by actively harassing them in public in neutralization techniques described in counterintelligence operations manuals that are aimed at enemy …

Groetnn
Sri.

x

Check Also

rivm

‘Het RIVM is de grootste verspreider van desinformatie in dit hele covidschandaal’

D66-Kamerlid Hanneke van der Werf zei donderdag ...

mcafee

John McAfee, opgepakt na het uitdagen van de Deep State, dood gevonden in cel

John McAfee, de man achter het beroemde ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

11
0
We lezen graag je reactie!x