Buitenland

Ex-Secret Service-agent dreigt informatie te lekken over Bill Clinton en Lolita Express. Dit is wat je moet weten

Help anderen door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een voormalig Secret Service-agent dreigt onthullende informatie naar buiten te brengen over oud-president Bill Clinton.

De agent, Dan Bongino, zou van plan zijn informatie vrij te geven over 26 trips die Clinton maakte met de zogeheten Lolita Express, het privévliegtuig van miljardair en zedendelinquent Jeffrey Epstein.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De miljardair werd berecht wegens het uitlokken van betaalde seks met een 14-jarig meisje. Hij werd veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf, waarvan hij er 13 uitzat.

Weinig aandacht

Met veel andere van zijn slachtoffers heeft Epstein sindsdien een schikking getroffen.

Mike Papantonio van het programma America’s Lawyer vindt het vreemd dat hier zo weinig aandacht voor is. Hij merkt op dat Epstein seks heeft gehad met tot wel 40 kinderen, waarvan sommige werden overgebracht uit andere landen.

Normaal gesproken zou je levenslang krijgen, maar Epstein hoefde maar 13 maanden te brommen, nota bene in een privévleugel van een gevangenis waar hij maar acht uur per dag hoefde door te brengen, aldus Papantonio.

Intimideren

“Piloot Larry Visoki heeft gezegd dat hij president Bill Clinton heeft rondgevlogen in het toestel op het moment dat er minderjarige meisjes aan boord waren,” licht hij toe.

Het team van Epstein huurde hele legers privédetectives in om families van de slachtoffers te intimideren of om te kopen, voegt hij toe.

Foto: Chaser Wikimedia Commons

[RT America]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Mensen willen maar niet veranderen dus moeten ze sterven (Maitreya).

Yoepie
Yoepie
6 jaren geleden

Uiteindelijk gaan we hier allemaal weg. Maar sterven, je bent niet geboren dus je kan niet dood.
Maar gelukkig kom je weer gewoon terug.

ing. Waldeck
ing. Waldeck
6 jaren geleden

Er lopen nog twee rechtzaken tegen Jeffrey Epstein. Het gaat hierbij niet om gewoon sex met minderjarigen maar om kinderhandel.
Omdat Jeffrey Epstein werkt voor de CIA hoeft hij niet echt bang te zijn, dat hij net als andere daders minimaal 20 jaar de gevangenis in gaat. Althans dat was zo onder het Obama/Clinton leiderschap. Onder Trump ligt dit iets anders….

Jeffrey Epstein maakt onderdeel uit van een CIA Brownstone operatie. Politici en andere invloedrijke personen worden hierbij op video vastgelegd terwijl ze sex hebben met minderjarigen. Hierna zijn deze mensen chanteerbaar. Zo’n 2/3 deel van het Amerikaanse Congress is slachtoffer van deze methode.

Niet alleen Bill Clinton maar ook Hillary bezochten Jeffrey’s sex eiland regelmatig. Zelfs Donald Trump heeft Epstein bezocht… en natuurlijk enkele bekende Nederlanders.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3589628/Report-Bill-Clinton-jumped-aboard-disgraced-sex-offender-Jeffrey-Epstein-s-Lolita-Express-plane-junkets-26-TIMES-just-three-years.html

Bernhard Schat
Bernhard Schat
6 jaren geleden

Ram Ram !

En een leger staats detectives !

Waanvoorstellingen in de praktijk !

Gang Stalking, Mind Control, and Cults – Exposing and Defeating …

http://www.gangstalkingmindcontrolcults.com/

As if these methods were not enough to torture and murder people, add to this nightmarish toolbox, active gang stalking. CIA-created cults and other cause-oriented groups are used by actively harassing them in public in neutralization techniques described in counterintelligence operations manuals that are aimed at enemy …

Groetnn
Sri.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x