Homepagina » Buitenland » Ex-Secret Service-agent dreigt informatie te lekken over Bill Clinton en Lolita Express. Dit is wat je moet weten
Ex-Secret Service-agent dreigt informatie te lekken over Bill Clinton en Lolita Express. Dit is wat je moet weten

Ex-Secret Service-agent dreigt informatie te lekken over Bill Clinton en Lolita Express. Dit is wat je moet weten

Een voormalig Secret Service-agent dreigt onthullende informatie naar buiten te brengen over oud-president Bill Clinton.

De agent, Dan Bongino, zou van plan zijn informatie vrij te geven over 26 trips die Clinton maakte met de zogeheten Lolita Express, het privévliegtuig van miljardair en zedendelinquent Jeffrey Epstein.

De miljardair werd berecht wegens het uitlokken van betaalde seks met een 14-jarig meisje. Hij werd veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf, waarvan hij er 13 uitzat.

Weinig aandacht

Met veel andere van zijn slachtoffers heeft Epstein sindsdien een schikking getroffen.

Mike Papantonio van het programma America’s Lawyer vindt het vreemd dat hier zo weinig aandacht voor is. Hij merkt op dat Epstein seks heeft gehad met tot wel 40 kinderen, waarvan sommige werden overgebracht uit andere landen.

Normaal gesproken zou je levenslang krijgen, maar Epstein hoefde maar 13 maanden te brommen, nota bene in een privévleugel van een gevangenis waar hij maar acht uur per dag hoefde door te brengen, aldus Papantonio.

Intimideren

“Piloot Larry Visoki heeft gezegd dat hij president Bill Clinton heeft rondgevlogen in het toestel op het moment dat er minderjarige meisjes aan boord waren,” licht hij toe.

Het team van Epstein huurde hele legers privédetectives in om families van de slachtoffers te intimideren of om te kopen, voegt hij toe.

Foto: Chaser Wikimedia Commons

[RT America]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

11 reacties

 1. Er lopen nog twee rechtzaken tegen Jeffrey Epstein. Het gaat hierbij niet om gewoon sex met minderjarigen maar om kinderhandel.
  Omdat Jeffrey Epstein werkt voor de CIA hoeft hij niet echt bang te zijn, dat hij net als andere daders minimaal 20 jaar de gevangenis in gaat. Althans dat was zo onder het Obama/Clinton leiderschap. Onder Trump ligt dit iets anders….

  Jeffrey Epstein maakt onderdeel uit van een CIA Brownstone operatie. Politici en andere invloedrijke personen worden hierbij op video vastgelegd terwijl ze sex hebben met minderjarigen. Hierna zijn deze mensen chanteerbaar. Zo’n 2/3 deel van het Amerikaanse Congress is slachtoffer van deze methode.

  Niet alleen Bill Clinton maar ook Hillary bezochten Jeffrey’s sex eiland regelmatig. Zelfs Donald Trump heeft Epstein bezocht… en natuurlijk enkele bekende Nederlanders.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3589628/Report-Bill-Clinton-jumped-aboard-disgraced-sex-offender-Jeffrey-Epstein-s-Lolita-Express-plane-junkets-26-TIMES-just-three-years.html

  12 likes
  • LS…

   De verwevenheid van onuitsprekelijke satanische smerigheid is in alle overheids en religieuze branches in de USA en de hele wereld zo enorm dat je echt niet meer weet wie uiteindelijk wie naar het schavot zal leiden…

   3 likes
 2. Ram Ram !

  En een leger staats detectives !

  Waanvoorstellingen in de praktijk !

  Gang Stalking, Mind Control, and Cults – Exposing and Defeating …

  http://www.gangstalkingmindcontrolcults.com/

  As if these methods were not enough to torture and murder people, add to this nightmarish toolbox, active gang stalking. CIA-created cults and other cause-oriented groups are used by actively harassing them in public in neutralization techniques described in counterintelligence operations manuals that are aimed at enemy …

  Groetnn
  Sri.

  5 likes
  • Wie eens op youtube kijkt, wat slachtoffers van gangstalking overkomt, zal zijn ogen niet geloven… en eerder denken aan toestanden in (oude) communistische landen.

   Trek er een avondje voor uit (in plaats van nep tv programmas te kijken) en leer wat er aan de hand is in de wereld.
   Vraag je daarna af: WAAROM dit plaatsvind. Hiervoor heb je meer nodig dan een avondje…

   8 likes
 3. Epstein, Weinstein, ‘It’s all in the family’,
  Media en Justitie gaan dan nog opvallend zachtaardig met deze veroordeelden om.
  (ter vergelijk: voor een paar gram weed beland je voor lange tijd achter de tralies)

  Geen rechter kan lieden in deze elitaire rangen een geldboete opleggen, die voor die lui een leerzame ervaring zullen zijn.

  En, geen recidive-risico dan?
  Hopelijk worden ze door vakgenoten, kantoorgenoten, klanten, etc. uitgekotst.
  Dat zal hen leren, misschien.
  Anders, voor het leven opsluiten.
  Zal wel taboe blijven:
  https://www.middleeastmonitor.com/20171125-the-israeli-spy-company-which-protected-weinstein-operates-in-london-britain-must-investigate-its-activities/

  Ondertussen gaat het zendingswerk door het Westen door. LGBTIQ-propaganda, Seksisme in marketing helemaal oke, Seksisme op TV, in (kinder)video-games helemaal oké, Genderbewustzijn in de klas, je kunt het zo gek niet bedenken, of het is helemaal politiek correct.
  http://www.amerika.org/texts/george-soros%e2%80%99-international-school-of-youth-corruption-marek-glogoczowski/
  Het Verneuckte Kind (vid.):
  https://www.youtube.com/watch?v=XiEGn0cZNMg

  project #metoo is dan ook niet gelanceerd om kinderen tegen deze bestialiteiten te beschermen, maar om het terrein te testen. Hoeveel politiek gewin hiermee behaald kan worden.
  Omgekeerde bewijslast.
  De verdachtmaking alleen al – kan personen en carrières breken,
  Praktisch onmogelijk je ertegen te verdedigen.

  Mogelijk gaan ze het ook in stelling brengen om Trump alsnog af te zetten, nu alle (geweldadige) pogingen zijn gestrand. ‘Not my President’ werd een fiasco.
  BLM en Antifa blijven dit doel nastreven.
  Het is inmiddels geglobaliseerd. En de Kamer, wil juist kritische geluiden smoren. N.b. soc. media daartoe opdracht geven. ISIS en Al-Qaeda wervingsmateriaal blijft gewoon online.
  https://www.globalresearch.ca/our-ever-deadlier-police-state/5614990

  10 likes
 4. Mensen willen maar niet veranderen dus moeten ze sterven (Maitreya).

  5 likes
 5. Uiteindelijk gaan we hier allemaal weg. Maar sterven, je bent niet geboren dus je kan niet dood.
  Maar gelukkig kom je weer gewoon terug.

  5 likes
 6. Geen een ander wezen op aarde zoals de mens is zoals de mens..
  wat een vies gestoord parasiet is de mensheid eigenlijk he? zelfs een parasiet verkracht zijn eigen kinderen en andermans kinderen niet!
  de enige ziek gestoorde alles verniettigende kl*te beest op aarde is de mens!!

  5 likes
 7. Wie dreigt leeft meestal niet lang meer, beter onderduiken en doen; althans als je werkelijk iets wil bekend maken, en dat betwijfel ik hier.

  3 likes
  • Zo lees ik het ook. Dreigen informatie te lekken die kinderen kunnen redden. Maar waarom openlijk dreigen, zonder bewijs? Heet dat niet chantage? Maar dan omgekeerd gelezen, zodat het lijkt alsof het recht gaat winnen? Al maanden dit soort berichten, maar in de werkelijkheid is dit een soort demminkdoofpot aan het worden. Iedereen weet het, maar zegt niets. Waarom staan hun niet in haags tribunaal?

   2 likes
 8. Laat hem gelijk een boekje open doen over ‘creepy’ Joe Biden.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronapandemie

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

jeffrey epstein

Gaat de FBI Bill Gates ondervragen over zijn banden met Jeffrey Epstein?

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de overleden ...