Homepagina » Buitenland » ‘Het was één grote leugen’: WHO-adviseur zegt dat corona ‘waarschijnlijk’ uit lab komt
who

‘Het was één grote leugen’: WHO-adviseur zegt dat corona ‘waarschijnlijk’ uit lab komt

Een adviseur van de WHO die ooit onder president Bill Clinton en toenmalig senator Joe Biden werkte, heeft opmerkelijke uitspraken gedaan over de oorsprong van de coronapandemie. Jamie Metzl vertelde de Toronto Sun drie dagen na de inauguratie van Biden dat hij denkt dat corona hoogstwaarschijnlijk uit een lab in Wuhan is ontsnapt.

“Er is geen onweerlegbaar bewijs,” zei de WHO-adviseur. “Er is wel steeds meer bewijs.” In eerste instantie werd aangenomen dat het virus is ontstaan op een voedselmarkt in Wuhan. “Dat was een leugen. En de Chinese overheid wist al vanaf het begin dat dat een leugen was,” aldus Metzl, die verbonden is aan de Atlantic Council. “De Chinese overheid veranderde in mei vorig jaar van standpunt vanwege het overtuigende bewijs.”

Wat betekent dit?

Hij legde uit dat sommige wetenschappers zich bezighouden met het vergroten van de virulentie van virussen. “We weten dat het Wuhan Instituut voor Virologie zulk onderzoek uitvoerde bij vleermuiscoronavirusssen.”

Als iemand van de Atlantic Council die op het hoogste overheidsniveau heeft gewerkt drie dagen na de inauguratie van Biden opeens zegt dat corona uit een lab in Wuhan komt, kunnen we dan verwachten dat het officiële narratief gaat veranderen?

[Zero Hedge]
4.9 54 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
9 maanden geleden

China heeft van het begin af aan al gelogen, en liegt nog steeds. Hun cijfers kloppen niet. Alleen al in Wuhan waren er sinds het begin al meer dan 200.000 doden te betreuren. De crematoria waren dag en nacht in bedrijf om alles te verwerken. En de beelden van de beestenmarkt van Wuhan spreken ook boekdelen. Zo’n smerige bende heb ik nog nooit gezien. Die ‘markt’ is een openbaar slachthuis waar alle rommel samen komt.

deelnemer
deelnemer
9 maanden geleden

Nou, volgens mij moet je niet zomaar mee gaan in een lulverhaal. Blijf naar de feiten kijken.
Hoeveel ernstig zieken waren er werkelijk, hoeveel doden en wat was hun situatie.
Corona dat al jaren in jan-mrt zorgt voor grieperige mensen is gewoon bewust gebruikt om angst te zaaien.
Terwijl er niets anders aan de hand is dan alle andere jaren.
Misbruik een PCR test, creëer scenario’s waardoor het lijkt alsof er iets ernstigs is, neem draconische maatregelen, geef corona spontaan de A-status, ed.

Haggis
Haggis
9 maanden geleden
  • Viroloog Ron Fouchier heeft in 2011 wel een dergelijk virus ontwikkeld maar als het virus echt zou bestaan zou je veel hogere aantallen doden hebben en de terroristen zouden zelf ook getroffen kunnen worden. Het virus bestaat gewoon niet maar ziekten als griep, kanker etc. worden door een ondeugdelijke PCR test gediagnosticeerd als corona. Angst aanjagen en economie kapotmaken valt onder terrorisme.
Willem
Willem
9 maanden geleden

Lijkt mij dat ze voor de gewone griep een andere naam hebben verzonnen , het heet toch niet voor niets Covid 19 ,als ze het echt goed hadden willen doen hadden ze dit virus een totaal andere naam moeten geven , ik weet niet of dit luiheid was of een vorm van arrogantie denk het laatste.

x

Check Also

wodarg

Arts Wolfgang Wodarg waarschuwt: dit kan er gaan gebeuren komende winter

We omzeilen de natuurlijke immuniteit door de ...

europarlementariër

4 Europarlementariërs geven persconferentie, maar de media zwijgen: ‘Wij zullen vechten voor jullie rechten’

Europarlementariërs hebben de handen ineengeslagen tegen verplichte ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

76
0
We lezen graag je reactie!x