Homepagina » Buitenland » ‘Het was één grote leugen’: WHO-adviseur zegt dat corona ‘waarschijnlijk’ uit lab komt
who

‘Het was één grote leugen’: WHO-adviseur zegt dat corona ‘waarschijnlijk’ uit lab komt

Een adviseur van de WHO die ooit onder president Bill Clinton en toenmalig senator Joe Biden werkte, heeft opmerkelijke uitspraken gedaan over de oorsprong van de coronapandemie. Jamie Metzl vertelde de Toronto Sun drie dagen na de inauguratie van Biden dat hij denkt dat corona hoogstwaarschijnlijk uit een lab in Wuhan is ontsnapt.

“Er is geen onweerlegbaar bewijs,” zei de WHO-adviseur. “Er is wel steeds meer bewijs.” In eerste instantie werd aangenomen dat het virus is ontstaan op een voedselmarkt in Wuhan. “Dat was een leugen. En de Chinese overheid wist al vanaf het begin dat dat een leugen was,” aldus Metzl, die verbonden is aan de Atlantic Council. “De Chinese overheid veranderde in mei vorig jaar van standpunt vanwege het overtuigende bewijs.”

Wat betekent dit?

Hij legde uit dat sommige wetenschappers zich bezighouden met het vergroten van de virulentie van virussen. “We weten dat het Wuhan Instituut voor Virologie zulk onderzoek uitvoerde bij vleermuiscoronavirusssen.”

Als iemand van de Atlantic Council die op het hoogste overheidsniveau heeft gewerkt drie dagen na de inauguratie van Biden opeens zegt dat corona uit een lab in Wuhan komt, kunnen we dan verwachten dat het officiële narratief gaat veranderen?

[Zero Hedge]
4.8 51 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
1 maand geleden

China heeft van het begin af aan al gelogen, en liegt nog steeds. Hun cijfers kloppen niet. Alleen al in Wuhan waren er sinds het begin al meer dan 200.000 doden te betreuren. De crematoria waren dag en nacht in bedrijf om alles te verwerken. En de beelden van de beestenmarkt van Wuhan spreken ook boekdelen. Zo’n smerige bende heb ik nog nooit gezien. Die ‘markt’ is een openbaar slachthuis waar alle rommel samen komt.

mikkie
mikkie
Reactie op  Geen schaap
1 maand geleden

als een lijk verbrand wordt kun je geen autopsie meer doen.

Haggis
Haggis
Reactie op  Geen schaap
1 maand geleden

Msm propaganda, net als die beelden van mensen die op straat dood neer vielen. Is daarna waar ook ter wereld nooit meer voorgekomen.

benno
benno
Reactie op  Haggis
1 maand geleden

@ haggis,
zeg ik ook altijd !
waarom zijn die beelden eenmalig en altijd in verweggistan (want dan niet checkbaar natuurlijk).

salvar
salvar
Reactie op  Haggis
1 maand geleden

ze lagen wel lekker strak met de armen naast hun lichaam.

exegese
exegese
Reactie op  Geen schaap
1 maand geleden

Vast wel. Corona is zonder twijfel een killer die zijn weerga niet kent. Het heeft om te beginnen de griep vermoord. De griep die elk jaar twee keer op bezoek kwam en duizenden levens eiste is dood en verdwenen. Het heeft ook hart- en vaat ziekten vermoord. Mensen die in het verleden met deze ziekte kampten overspoelden noodzakelijkerwijs de ziekenhuizen. Nu zijn er nauwelijks nog opnames te vinden van hen. Ook kanker is vermoord. Mensen die nog iets mankeren wat daar op lijkt moeten thuis wachten op behandeling tot corona is uitgeraasd in de ziekenhuizen. Het gezond verstand is eveneens volledig gemolesteerd door corona. Hier is nagenoeg niets meer van te vinden in den lande. Mensen lijken wel veranderd in onnadenkende schapen. De liefde tussen mensen is ook koelbloedig om zeep geholpen door het gevreesde virus. Men durft elkaar nog geen hand meer te geven laat staan een liefdevolle knuffel. Nee ik begrijp je helemaal @Geen Schaap, corona is “levens gevaarlijk” en overal aanwezig. Ach was ik maar een schaap, dan wist ik hier allemaal niets van en was ik al dood nog voor ik wist wat er aan de hand is.

salvar
salvar
Reactie op  exegese
1 maand geleden

mooi neergezet.
het fatsoen moet verdwijnen exegese.

Oehes
Oehes
Reactie op  exegese
1 maand geleden

Wat klets je eigenlijk over het levensgevaarlijke corona virus? Dat hele virus bestaat niet! Allemaal uit de dikke duim gezogen! Of bedoel je eigenlijk wat het Corona sprookje allemaal teweeg heeft gebracht! Wereldwijd hebben virologie verklaartvdatvhet geen van hun gelukt is om het virus te isoleren! m.a.w Men heeft op geen enkele manier aannemelijk kunnen maken dat het virus bestaat!

exegese
exegese
Reactie op  Oehes
1 maand geleden

Of bedoel je eigenlijk wat het Corona sprookje allemaal teweeg heeft gebracht!

Precies, het is ironisch bedoeld .

antje
antje
Reactie op  exegese
1 maand geleden

hahahaha goed van jou

Barry
Barry
Reactie op  Geen schaap
1 maand geleden

Nou, nee…. het is altijd al een rommeltje geweest daar. Hygiene kennen ze niet en voedsel is daar een probleem, ze eten alles wat pootjes heeft. Die 200.000 doden zijn niet meer dan propaganda verhalen en China wil ook ” laten zien “dat ze maatregelen hebben genomen. Ze gaan zelfs zover dat er mensen van straat werden opgepakt en verplicht “behandeld” werden. Laat je niets wijsmaken.

R W
R W
Reactie op  Barry
1 maand geleden

Exact. Die gore markten zijn er al eeuwen, blijkbaar is de mens in staat daartussen te leven. Virus? No way.

Mar
Mar
Reactie op  R W
1 maand geleden

Grootste vervuilers ter wereld!

Ruud Steunassen
Ruud Steunassen
Reactie op  Barry
1 maand geleden

Mensen verplicht van straat halen en behandelen. Onze overheid zegt dat niet te willen, maar alles wat ze beloven niet te doen, doen ze uiteindelijk toch. En ze maken er een heel toneelstuk van inclusief tegenstribbelen en media die zeggen dat “de mensen” het willen.
Indirect verplichte vaccinatie komt in principe neer op de Chinese methode.
De EU is communistisch, Rutte is een communist of liever gezegd satanist/vrijmetselaar.

Jean-Marie
Jean-Marie
Reactie op  Geen schaap
1 maand geleden

9/11 : 98 % van de bevolking weet nog niet dat de vier vliegtuigen van buiten af gekaapt (!) werden en ergens anders op een militair vliegveld geland zijn en dat de DRIE torens (WTC 1,2 en 7) vol explosieven waren voor een controlled demolition. En we zijn nu bijna 20 jaar verder. Dus als je over leugens begint dan zou ik er wel raad mee hebben!

Dolf
Dolf
Reactie op  Geen schaap
1 maand geleden

Kan je wel zeggen maar de cijfers zeggen dat toe nhet begoen met 42 gemelddedzaken in China er al 261 in Spanje gemeld werden en voor de rest nog nergens. Zie worldometer. En allemaal officiële referenties.

Anti-Rutte
Anti-Rutte
Reactie op  Geen schaap
1 maand geleden

En dat geloof je zelf?nergens zijn er mensen overleden door het zgn coronavirus zelf,een grote leugen en mensen die de waarheid zien worden voor gek verklaard.

deelnemer
deelnemer
1 maand geleden

Nou, volgens mij moet je niet zomaar mee gaan in een lulverhaal. Blijf naar de feiten kijken.
Hoeveel ernstig zieken waren er werkelijk, hoeveel doden en wat was hun situatie.
Corona dat al jaren in jan-mrt zorgt voor grieperige mensen is gewoon bewust gebruikt om angst te zaaien.
Terwijl er niets anders aan de hand is dan alle andere jaren.
Misbruik een PCR test, creëer scenario’s waardoor het lijkt alsof er iets ernstigs is, neem draconische maatregelen, geef corona spontaan de A-status, ed.

elisabeth
elisabeth
Reactie op  deelnemer
1 maand geleden

ja deelnemer, het blyft maar rommelen….het houdt de burger bezig en dat is de bedoeling vermoed ik! blyf je gezonde verstand gebruiken en laat je niet bang/gek maken! is niet makkelyk hoor maar dat is de manier om te overleven heb ik zo t idee?!

Dolf
Dolf
Reactie op  deelnemer
1 maand geleden

kijk wat er daadwerkelijk gebeurd. Geen enkel land doet aan voorlichting om zelfhulp toe te passen en zo corona verder te beteugelen. Wel zie je meer en meer voorlichting die je, subtiel, nog angstiger maken.
Op het moment dat de bevolking, letterlijk, terug gaat slaan hebben ze een reden om nog grotere repressieve maatregelen toe te passen.
En voor mij de reden om het programma van Mattijs, die terug verwees naar jaren met veel liefde, terwijl hij ook keihard de mondkapjes leugen aansneed, erg goed.

Haggis
Haggis
1 maand geleden
  • Viroloog Ron Fouchier heeft in 2011 wel een dergelijk virus ontwikkeld maar als het virus echt zou bestaan zou je veel hogere aantallen doden hebben en de terroristen zouden zelf ook getroffen kunnen worden. Het virus bestaat gewoon niet maar ziekten als griep, kanker etc. worden door een ondeugdelijke PCR test gediagnosticeerd als corona. Angst aanjagen en economie kapotmaken valt onder terrorisme.
sjef
sjef
Reactie op  Haggis
1 maand geleden

Corona bestaat al meer dan 100 jaar. Voor het eerste vastgesteld bij mensen in 1954. Bekijk de video eens van Prof. Dr. Pierre Capel, hoogleraar immunoloog. Die legt haar fijn uit dat het dus een onderdeel is van ons bestaan. Uw hond, kat of wat dan ook heeft het net als wij al honderden jaren. Maar dat wil Rutte niet weten. Die jaagt de angst in ons lijf en dat met opzet.

R W
R W
Reactie op  sjef
1 maand geleden

Pierre Capel gaat ook niet uit van bewijzen, maar van in de ‘wetenschap’ aanvaardbare concensus over het bestaan van dit virus of virussen in het algemeen. Als het echt virussen zijn zou de wetenschap zichzelf ook niet overal tegenspreken, de ene heeft nog mooiere verhaaltjes dan de ander, hele Youtube kanalen met zgn experts, virologen, immunologen etc gaan over dit virus, met honderden verschillende insteken. Ik weet 100% zeker, dit is allemaal fake.

Haggis
Haggis
Reactie op  sjef
1 maand geleden

Het normale corona virus bestaat inderdaad al veel langer. Dit nieuwe virus met z’n vele mutaties is een broodje aap verhaal. D.m.v een ondeugdelijke PCR test mensen dwingen naar die dodelijke injectie op langere termijn is het doel. En de rest wat overblijft ombouwen tot gechipte slaaf.

Willem
Willem
1 maand geleden

Lijkt mij dat ze voor de gewone griep een andere naam hebben verzonnen , het heet toch niet voor niets Covid 19 ,als ze het echt goed hadden willen doen hadden ze dit virus een totaal andere naam moeten geven , ik weet niet of dit luiheid was of een vorm van arrogantie denk het laatste.

R W
R W
Reactie op  Willem
1 maand geleden

Daarom is er nu ook een Britse variant verzonnen. Covid20 of 21 zou net teveel opvallen en meer mensen de ogen doen openen dat dit verhaal stinkt. Zo valt het voor veel makke schaapjes niet op.

Linda
Linda
1 maand geleden

Het narratief gaat vast niet veranderen. Het is veel te leuk om het volk bang te houden…..

Jacob
Jacob
Reactie op  Linda
1 maand geleden

Dit gaat zeker nog 7 jaar zo door, pikken we dit ?

Pieter
Pieter
Reactie op  Jacob
1 maand geleden

De teststraat in Urk is in ieder geval alvast weg. Nu de rest nog sluiten.

benno
benno
Reactie op  Pieter
1 maand geleden

nou is het wachten op de vaccinatiestraat

Mar
Mar
Reactie op  Pieter
1 maand geleden

Enver waren er al een paar opgeruimt te kort animo 🤪🤪

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Zal het dan toch zo zijn dat er een oorlog tegen china gaat komen?

rop
rop
Reactie op  Rob Bentvelzen
1 maand geleden

ja, de handels oorlog in, wie het beste vaccin maakt.

Willem
Willem
Reactie op  Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Een handels oorlog tegen China een echte oorlog tegen Rusland ..

Dolf
Dolf
Reactie op  Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Nee, oorlog tegen het volk, jij en ik. De rest van de wetten zijn al op zijn plek. Begonnen in 1974 met de financiële noodwet, nog getekend door Juultje. En raad eens wie beslist wat ‘nood’ is

Dolf
Dolf
Reactie op  Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Ook de goud voorraad begint nu over te hellen richting Rusland en de BRICS landen, waardoor de dollar compleet waardeloos word. Die landen willen ook de koppeling tussen goud en geld weer herstellen. Dat is door de U naait me Steeds losgekoppeld omdat ze te veel geld hadden gestoken in de vietnam oorlog en zo geld kunnen drukken, dat ze het nog zo lang volgehouden hebben komt omdat de rest van de wereld olie moet kopen met dollars, en wij dus permanent de dollar / vs sponseren. Niet voor niets is de aankondiging van de WHO een uur na de inauguratie van Biden gedaan, twee uur later is de troepen opbouw van het VS leger in Sirie gestart. Uiteraard ook Rusland die de VS graag tegen wil houden.
VS was virtueel al jaren een derde wereld land nu gaat het echt gebeuren.

rop
rop
1 maand geleden

Zoveel erover speculeren, en allerlei verhalen de wereld in brengen, en weg is de waarheid. en het is de geboorte van allerlei verhalen, en het corona verhaal wijkt dan weer af, naar een volgende speculant [de prediker] en, die word dan weer met nieuwe varianten ombouwt,
Weetje waar het op lijkt of waar men het kan vergelijken, als men een geloof aanhangt, dan krijg uit dat geloof ook weer nieuwe varianten,[de prediker die het in stand houd] en het speculeren erover is dan wat men wil geloven. en dat wijkt ook wel eens af van de waarheid. zo is het verhaal geheel van zijn waarheden ontkracht. als men waar[heid]heden in wil kapselen, is het zo vluchtig als de Wind, die ook veel kanten op kan waaien, Elk waarheid over corona is een verdeelde waarheid, net als bepaald geloof waar men afhankelijk bent er is dat wel een injectie nodig van een prediker. Zo heb je al verschillende soorten injecties, en ja ook verschillende soorten geloof daarin. Wat zal de mens helpen, om daaruit te ontsnappen?
De leugen natuurlijk.

exegese
exegese
1 maand geleden

het is zelfs meer dan aannemelijk dat de huidige variant van het coronavirus moedwillig is ontworpen om de mensheid uit te dunnen. Het staat ook als een paal boven water dat dit niet de eerste poging is zoals daar onder andere bijvoorbeeld H.I.V aan vooraf ging. Maar ook corona is weer een totale mislukking. De mensheid is er uiteindelijk duidelijk tegen opgewassen en zal dit gewoon weer overwinnen. Het feit dat het overduidelijk geen natuurlijke oorsprong kan hebben zal ook de reden zijn dat er wereldwijd geen wetenschappelijke paper bestaat over het geïsoleerde virus met gedetailleerd onderzoek over samenstelling en eigenschappen wat de gouden standaard moet bieden voor onderzoek naar medicijnen, vaccins of andere remedies. Men kan dat niet publiceren omdat elke wetenschapper dan onmiddellijk zal kunnen zien dat dit virus onmogelijk op een natuurlijke wijze kan zijn ontstaan. Geen goeden standaard, geen onderzoek mogelijk naar vaccins of werkzame remedies. Zo simpel is het ! Veel geluk als je je toch in laat spuiten met het goedje wat ze nu corona-vaccin noemen.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
1 maand geleden

In het land van Trump is een discussie/rumoer aan het ontstaan over de rechtsvorm van de Verenigde Staten.
Drie hoogtepunten daaruit:
– De Verenigde Staten is al maanden failliet
– Een paar maanden geleden omgevormd door Trump naar een Republiek
– Dat maakt het 46e presidentschap van Biden illegaal en strafbaar.
– Het wachten is op constitutioneel ingrijpen van de militaire macht (elk moment)

https://www.godlike.com/forum1/message4688115/pg1

Interessant is dat voor vele landen hierin een waarheid huist.

Lucky
Lucky
1 maand geleden

Tja maar dit was mij al lang bekend. Dat het man made is lag ook erg voor de hand. Denk dat we China minstens 5 jaar compleet moeten boycotten in elk opzicht voor het verwoesten van levens voor honderden miljoenen mensen.

Barry
Barry
Reactie op  Lucky
1 maand geleden

En hoe wilde je dat doen, kijk maar eens rond in je eigen huis. Wedden dat er op elk elektrisch apparaat made in China staat?

R W
R W
Reactie op  Barry
1 maand geleden

Ik kan prima zonder veel (Chinese) bende. Alles is prima dichterbij huis te maken. Dan wordt het duurder, ja, mooi, dan worden mensen misschien eens wat zuiniger ipv elk jaar een fckn nieuwe tv of smartphone te kopen en de ‘oude’ af te danken. Alle apparatuur en kleding is veel te goedkoop. Omdat het westen alles zo goedkoop wil hebben, worden in armere landen en China kindjes aan het werk gezet in kampen, fabrieken, mijnen etc. En wij die zooi maar kopen en verbruiken. Wij houden de ellende in de wereld in stand met onze kooplust. Op uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Die boycot van Chinese zooi zou top zijn.

benno
benno
Reactie op  R W
1 maand geleden

“En wij die zooi maar kopen”

en jij bent ook weer zo dombo die er in trapt !
het zijn de consumenten niet die immoreel zijn, het zijn de winkels/importeurs/de algemene handel die immoreel zijn !
DIE moet je veroordelen, NIET de consument.
als iets niet in de winkel ligt dan kan je het namelijk ook niet kopen.
net als plofkippen/kiloknallers, het zijn de supermarkten die die markt creëren, niet de consument !

hou op met de consument schuld aan te praten !

Jani
Jani
Reactie op  benno
1 maand geleden

De consument heeft de kracht!!

Geen goedkope bende meer kopen. Zolang iets verkocht wordt gaat het produceren door.

x

Check Also

baudet

Baudet: ‘Corona is laatste stap naar wereldstaat’

Corona wordt gebruikt door wereldleiders om maatregelen ...

who

Advocaten slepen WHO voor rechter wegens ‘misleiding van de wereld over corona-uitbraak’

Een groep advocaten bereidt zich voor om ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

75
0
We lezen graag je reactie!x