Buitenland

4000 artsen & wetenschappers beschuldigen bedenkers covidbeleid van ‘misdaden tegen de menselijkheid’

Help mee door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een internationale groep artsen en medische wetenschappers heeft een verklaring opgesteld waarin ze zich uitspreken tegen het coronabeleid en de beleidsmakers beschuldigen van potentiële ‘misdaden tegen de menselijkheid’ omdat ze artsen ervan weerhouden om hun patiënten levensreddende behandelingen te geven en wetenschappelijke discussies de kop indrukken.

In het document stellen zij dat de behandelingen die wel worden gegeven, hebben geresulteerd in onnodige ziekte en sterfte. De verklaring is inmiddels ondertekend door meer dan 3900 artsen en wetenschappers.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Bedreigingen, karaktermoord en censuur

De groep artsen en wetenschappers kwam eerder deze maand in Rome bijeen om te spreken over de coronapandemie. Deze top, die werd gehouden van 12 tot 14 september, gaf medische professionals de kans om ervaringen uit te wisselen.

Het document, dat hieronder kan worden gelezen, is tijdens de conferentie opgesteld. De ondertekenaars hadden niet verwacht dat ze het slachtoffer zouden worden van bedreigingen, karaktermoord en censuur.

Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccintechniek, las de verklaring voor tijdens de top in Rome:

Dit is de Nederlandse vertaling van de verklaring, zoals hier verschenen op de website van de ‘Rome Declaration’:

Wij, de artsen van de wereld, verenigd en loyaal aan de eed van Hippocrates, erkennend dat het beroep van geneeskunde zoals wij dat kennen op een kruispunt staat, zien ons genoodzaakt het volgende te verklaren;

OVERWEGENDE dat het onze grootste verantwoordelijkheid en plicht is de waardigheid, integriteit, kunst en wetenschap van de geneeskunde te handhaven en te herstellen;

OVERWEGENDE dat er een ongekende aanval is gepleegd op ons vermogen om voor onze patiënten te zorgen;

OVERWEGENDE dat de beleidsmakers ervoor hebben gekozen om een “one size fits all”-behandelingsstrategie af te dwingen, die leidt tot onnodige ziekte en dood, in plaats van fundamentele concepten van de geïndividualiseerde, gepersonaliseerde benadering van patiëntenzorg te handhaven, waarvan is bewezen dat deze veilig en effectiever is;

OVERWEGENDE dat artsen en andere zorgverleners die in de frontlinie werken en gebruikmaken van hun kennis van epidemiologie, pathofysiologie en farmacologie, vaak als eerste nieuwe, potentieel levensreddende behandelingen identificeren;

OVERWEGENDE dat artsen steeds vaker worden ontmoedigd om een open professioneel discours te voeren en ideeën uit te wisselen over nieuwe en opkomende ziekten, waardoor niet alleen de essentie van het medische beroep in gevaar komt, maar nog belangrijker, tragischer, het leven van onze patiënten;

OVERWEGENDE dat duizenden artsen worden verhinderd om hun patiënten te behandelen als gevolg van barrières die door apotheken, ziekenhuizen en volksgezondheidsinstanties worden opgeworpen, waardoor de overgrote meerderheid van de zorgverleners hulpeloos is om hun patiënten te beschermen in het licht van ziekten. Artsen adviseren hun patiënten nu om gewoon naar huis te gaan (waardoor het virus zich kan repliceren) en terug te keren wanneer hun ziekte verergert, wat resulteert in honderdduizenden onnodige sterfgevallen van patiënten als gevolg van het niet behandelen;

OVERWEGENDE, dat dit geen geneeskunde is. Dit is geen zorgverlening. Dit beleid zou in feite misdaden tegen de menselijkheid kunnen vertegenwoordigen.

EN DERHALVE:

CONCLUDERENDE, dat de arts-patiëntrelatie moet worden hersteld. Het hart van de geneeskunde is deze relatie, die artsen in staat stelt om hun patiënten en hun ziekten het beste te begrijpen, om behandelingen te formuleren die de beste kans op succes geven, terwijl de patiënt een actieve deelnemer is aan hun zorg.

CONCLUDERENDE, dat er een einde moet worden gemaakt aan de politieke inbreuk op de praktijk van geneeskunde en de arts-patiëntverhouding. Artsen, en alle zorgverleners, moeten vrij zijn om de kunst en wetenschap van de geneeskunde uit te oefenen zonder angst voor vergelding, censuur, laster of disciplinaire maatregelen, waaronder mogelijk verlies van licentieverlening en ziekenhuisprivileges, verlies van verzekeringscontracten en inmenging van overheidsinstanties en -organisaties – die ons verder beletten om voor patiënten in nood te zorgen. Meer dan ooit moeten het recht en het vermogen om objectieve wetenschappelijke bevindingen uit te wisselen, die ons begrip van ziekten bevorderen, worden beschermd.

CONCLUDERENDE, dat artsen hun recht om behandeling voor te schrijven moeten verdedigen, waarbij ze eerst het principe in acht nemen, GEEN KWAAD DOEN. Artsen mogen niet worden beperkt in het voorschrijven van veilige en doeltreffende behandelingen. Deze beperkingen blijven onnodig ziekte en dood veroorzaken. De rechten van patiënten moeten, nadat zij volledig zijn geïnformeerd over de risico’s en voordelen van elke optie, worden hersteld om deze behandelingen te ontvangen.

CONCLUDERENDE, dat we artsen van de wereld en alle zorgverleners uitnodigen om zich bij ons aan te sluiten bij deze nobele zaak terwijl we proberen het vertrouwen, de integriteit en de professionaliteit van de praktijk van de geneeskunde te herstellen.

CONCLUDERENDE, dat we de wetenschappers van de wereld, die bedreven zijn in biomedisch onderzoek en de hoogste ethische en morele normen handhaven, uitnodigen om een beroep te doen op hun vermogen om objectief, empirisch onderzoek uit te voeren en te publiceren zonder angst voor represailles voor hun carrière, reputatie en levensonderhoud.

CONCLUDERENDE, dat we patiënten, die geloven in het belang van de arts-patiëntrelatie en het vermogen om actieve deelnemers aan hun zorg te zijn, uitnodigen om toegang te eisen tot wetenschappelijk onderbouwde medische zorg.

TEN BLIJKE WAARVAN ondergetekende deze Verklaring heeft ondertekend met ingang van de datum waarop deze voor het eerst is geschreven.

[WND via American Greatness]

4.8 170 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

FANTASTISCH! Ik heb de hele verklaring gelezen en er is geen speld tussen te krijgen. Het hele verhaal klopt als een bus.
OF ze met deze verklaring ook daadwerkelijk wat zullen kunnen veranderen…. daarover heb ik echter grote twijfels.
De rot is ingezet door een groep machtswellustelingen (voor een groot deel vertegenwoordigers van de farmaceutische industrie) en dat moet worden omgebogen.
Daarnaast is het natuurlijk best wel teleurstellend, dat het er niet tienduizenden zijn. Daar kun je dus aan zien, dat er (helaas) veel te veel artsen zijn, die het niet zo nauw nemen met die eed van Hippocrates.
Los nog van het feit, dat sinds (officieel) in 1875 (grondwetswijziging van Thorbecke) de eed was afgeschaft. Niettemin heeft deze wet nog tot ergens in 2000 een rol gespeeld. Althans, toen ik op school zat (in de vijftiger en zestiger jaren) heb ik wel degelijk geleerd, dat een arts de eed van Hippocrates moest afleggen. Naar mijn idee was dat een essentieel onderdeel van het beroep van arts.
OOIT was het ook nog eens zo, dat je arts werd uit een roeping. IK kan mij onze huisarts die wij 40 jaar geleden hadden, nog heel goed herinneren. Hij was een echte dorpsarts en het leek erop, dat hij er bijna altijd was.
Toen ons zoontje ziek was, gaf hij ons zijn privé telefoonnummer en wij mochten hem dag en nacht bellen. Zó betrokken was hij bij ons.
Vanaf het begin van het hele prikgebeuren heb ik mij hogelijk verbaasd over de hele procedure.
Het leek er op, dat het allemaal niets uitmaakte wat de medische achtergrond van de verschillende personen was.
Of je nu bloedverdunners slikte, een pacemaker had, diabetes of wat dan ook: IEDEREEN kon geprikt worden.
Je hoeft bepaald geen dokter te zijn om te snappen, dat dat al niet klopt.
Ik ben van mening, dat IEDEREEN die die spuiten zet, verantwoordelijk zou moeten zijn voor alle schade die daardoor ontstaat.
Helaas gebeurt dat tot op de dag van vandaag niet. Vandaar ook het gemak waarmee ze dat doen.
NU zijn jonge kinderen aan de beurt en, als ik het goed begrepen heb, worden zwangere vrouwen ook aangemoedigd zich met dat duistere goedje te laten prikken. ONVOORSTELBAAR en MISDADIG.

Ed Kas
Ed Kas
2 jaren geleden

Volgens Hugo e prikpooier zijn deze artsen allemaal complot denkers

Cuny
Cuny
2 jaren geleden

Grote klasse!!!

de Bruin
de Bruin
2 jaren geleden

Zo’n brief…met zoveel artsen die ook zien dat dit totaal niet klopt…die weerhouden worden om mensen zoals jij en ik te helpen op het moment wanneer nodig…op de juiste manier zodat mensen zoals jij en ik weer gezond terug kunnen naar hun geliefden. Zo’n brief…zal niet eens werken..want al zien deze artsen wat er aan de hand is..en waren ze eerst de mensen waarvoor wij moesten klappen…zijn het nu de mensen die verplicht moeten moorden voor de regeringen door de hele wereld heen. En dat is het doel, wat prima werkt. “Lieve artsen die het licht hebben gezien…neem het heft in eigen handen!!! Behandel jullie patiënten naar jullie gezond geweten en verstand! Met als doel: weer gezond en veilig thuis!

Back to top button
84
0
We lezen graag je reactie!x