Homepagina » Het Complot » De 13 machtigste leden van het geheime genootschap ‘Skull and Bones’
De 13 machtigste leden van het geheime genootschap 'Skull and Bones'

De 13 machtigste leden van het geheime genootschap ‘Skull and Bones’

In 1832 werd door een vijftal studenten van de Yale-universiteit één van de meest beruchte geheime genootschappen opgericht: Skull and Bones. Onder hen was ook de vader van president William Howard Taft. De elitaire club is erg omstreden. Ieder jaar krijgen 15 studenten een lidmaatschap aangeboden.

Een tempel – The Tomb geheten – op het terrein van de universiteit dient als hoofdkwartier. Op het dak van het gebouw staat een privéhelikopter. Leden van het genootschap moeten eeuwige trouw zweren.

In ruil voor financiële stabiliteit moeten de leden een boekje opendoen over hun privéleven en een deel van hun bezittingen afstaan aan de club. Tot 1971 publiceerde de organisatie ledenlijsten, die konden worden opgevraagd in de universiteitsbibliotheek. Hoewel de meeste leden van het genootschap hun kaken stijf op elkaar houden, kennen we de identiteit van enkele van de machtigste Bonesmen. Onder hen bevinden zich zakenmagnaten, politici en drie Amerikaanse presidenten.

William Howard Taft

Was de enige Amerikaanse president die na zijn ambtstermijn rechter werd voor het Hooggerechtshof. Als Opperrechter van de Verenigde Staten voelde hij zich als een vis in het water. Skull and Bones werd opgericht door onder meer zijn vader, rechter Alphonso Taft.

Walter Camp

Staat ook wel bekend als de geestelijk vader van American football. Samen met enkele studiegenoten bedacht hij een variant op rugby. Camp stelde de meeste spelregels op die vandaag de dag gelden voor American football.

Lyman Spitzer

Stelde al in de jaren veertig voor om telescopen in de ruimte te brengen. De astrofysicus lobbyde bij de NASA en het Congres voor de Hubble-ruimtetelescoop, die er uiteindelijk ook kwam.

Potter Stewart

Was de zoon van een congreslid uit het Middenwesten van de VS. Stewart werd uiteindelijk rechter voor het Hooggerechtshof.

McGeorge Bundy

Was één van de ‘wijze mannen’ achter John F. Kennedy. Als Kennedy’s adviseur had hij grote invloed op het verloop van de Vietnamoorlog. Na zijn dood spraken collega’s van Bundy hun onvrede uit over de vele beleidsmaatregelen die hij er tijdens zijn carrière had doorgedrukt.

De 13 machtigste leden van het geheime genootschap 'Skull and Bones'

Skull and Bones jaarboek, 1948

George Herbert Walker Bush

Voordat hij president werd, diende Bush als piloot in de Tweede Wereldoorlog, VS-ambassadeur in China, directeur van de CIA en vicepresident onder Ronald Raegan. Na de Koude Oorlog wilde president Bush de ruimte gaan verkennen. Tijdens zijn ambtstermijn voerde Amerika de Golfoorlog tegen Saddam Hoessein, wat hem veel kritiek opleverde.

William F. Buckley jr.

Richtte in 1955 het invloedrijke tijdschrift National Review op. Buckley was de zoon van een oliemagnaat. In 1951 werd hij door de CIA gerekruteerd, waar hij werkte onder Howard Hunt (later bekend vanwege het Watergateschandaal).

De 13 machtigste leden van het geheime genootschap 'Skull and Bones'

Yale University archief

John F. Kerry

De huidige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken en oud-senator voor de staat Massachusetts. Hij verloor de presidentsverkiezingen van George W. Bush, ook een lid van Skull and Bones. In april 1965 werd Kerry lid van het genootschap, op uitnodiging van zijn vriend John Shattuck.

Frederick Wallace Smith

De oprichter van FedEx, de grootste koeriersdienst ter wereld. Hij is op dit moment voorzitter en algemeen directeur van het miljardenbedrijf. Smith kreeg een plek in het eventuele kabinet van John McCain en werd zelfs getipt als vicepresident. Hij was tijdens zijn studie goed bevriend met Bush en Kerry.

De 13 machtigste leden van het geheime genootschap 'Skull and Bones'

Media Library – Yale Whiffenpoofs

George W. Bush

De derde telg uit de familie Bush die werd toegelaten tot het geheime genootschap. “Als oudejaars student werd ik lid van Skull and Bones, een geheim genootschap, zo geheim dat ik er verder niets over kan zeggen,” schreef Bush in 1999 in zijn autobiografie. Bush was gouverneur van Texas en tussen 2001 en 2009 president van Amerika.

Stephen A. Schwarzman

Is manager van The Blackstone Group, een hedgefonds. In 2006 bleek uit stukken dat Schwarzman gemiddeld 1 miljoen dollar per dag verdient. Zijn fortuin wordt geschat op 7,7 miljard dollar. In 2010 vergeleek hij het plan van de regering Obama om de belasting te verhogen met de invasie van Polen door Hitler. Hij bood later zijn excuses aan voor deze uitspraak.

Dana Milbank

Maakt onderdeel uit van de nieuwste generatie Bonesmen. Hij is een journalist die al veel heeft geschreven over oud-president Bush en president Obama. Hij schrijft daarnaast een column voor The Washington Post.

Austan Goolsbee

Was het jongste lid van het kabinet-Obama. De econoom uit Texas werd in 1989 lid van het geheime genootschap. Hij is professor aan de Universiteit van Chicago.

Tot 1991 werden er geen vrouwen toegelaten tot Skull and Bones.

[Business Insider]


Vond je deze informatie goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. De kop zou eigenlijk moeten zijn;

  De 13 machtigste psychisch gestoorde leden van het geheime genootschap ‘Skull and Bones’

  24 likes
 2. amerika wordt geregeerd door piraten nazi’s skull and bones en gebruiken nog steeds het zelfde symbool .
  als de piraten deden het is het onkruid van deze wereld

  11 likes
 3. jammer dat de mensen het verband niet zien het zijn de piraten uit de oude tijd ,waarom nou we kennen allemaal de piraten films en daar gebruiken ze zwarte vlaggen met een skull and bones erop afgebeeld.
  ook stonden de piraten er om bekend om valse vlagen te gebruiken om andere schepen te enteren net als we nu ook zien met de valse vlag operatie ,het verschil met toen en nu is dat het gebruikt word om andere landen of binnen te vallen of om anderen landen over te halen in hun missie .ook de nazi’s gebruikten valse vlagen om het volk op andere gedachten te brengen door iets te creëren wat er niet was of is …
  dit is waarom ik ook denk dat dit de reden waarom isis een zwarte vlag gebruikt met een witte tekst net als de piraten hadden isis wordt gestuurd door de skull and bones order ,en zo zie je maar weer dat Amerika geregeerd wordt door de piraten … en zoals je pirates of the caribbean kunt zien dat de piraten werkten in opdracht van het koningshuis en later een deel van zijn geworden en zo zijn ze (de piraten) ineens uit het beeld verdwenen .

  16 likes
 4. Het feit alleen al ..GEHEIME genootschappen… en dat dáár presidenten enz uit voort komen zegt al genoeg .Hoezo gekozen door het volk ,.alles wordt al lang van tevoren bedisseld . Allemaal toneelstukjes die opgevoerd worden om het gepeupel kalm te houden. Stromannetjes in het witte huis want denk nu niet dat ze ook maar íets zelf kunnen bepalen dát doen weer individuen achter de schermen waarvoor trouwens binnenkort het doek zal vallen.

  15 likes
 5. Het artikel spreekt wel van de De derde telg George W. Bush, en z’n vader George Herbert Walker Bush. Maar hun vader / grootvader Prescott Bush ontbreekt in deze lijst. En was dus óók lid van Skull and Bones. Mooi familiebedrijf dat VS-presidentschap… (*)

  In ieder geval; Goede info weer!

  (*) Bron: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Skull_and_Bones_members

  9 likes
 6. En wat doen deze piraten, liegen en bedriegen en velen zijn het eens als je zegt dat alles een leugen is!

  Deze ingenieur dacht ook dat het gemakkelijk te debunken was, hij komt van een koude kermis terug net als vele anderen die dit voor zichzelf onderzoeken.
  Misschien heeft dit wel betrekking op Bush senior zijn uitspraak, als de mensen wisten wat we gedaan hebben dan zouden we achtervolgt en gelyncht worden.

  Save This Engineer From Becoming a Flat Earther!
  https://www.youtube.com/watch?v=mGx1zs0k4qw

  3 likes
 7. Hoe invloedrijk de leden van Skull & Bones ook denken te mogen zijn, ook ZIJ zijn weer ondergeschikt aan een hogere macht.

  3 likes
 8. Wat interessant is natuurlijk is dat ze zweren en committeren om bepaalde zaken te promoten/in stand te houden/vernietigen. Maar wat zijn die zaken? En hoever willen ze ervoor gaan? Of is er geen limiet?

  2 likes
 9. Saturnus cultus.
  De aureool rond het hoofd van Boeddha en Jezus, Het lopen om de Kaaba.
  Aanbidders van vals licht en illusie.

  2 likes
 10. Bij hen vergeleken zijn maffia leden als koorknaapjes.
  foei! stoute jongens club.

  1 likes
 11. Ach ik heb ook bij een studentenclubje gezeten

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Een aantal bizarre dingen over 9/11 die de meeste Amerikanen nog nooit hebben gehoord

Een aantal bizarre dingen over 9/11 die de meeste Amerikanen nog nooit hebben gehoord

Op 11 september 2001 filmden ‘dansende Israëli’s’ ...

Ex-CIA-analist: Poetin waarschuwde president Bush twee dagen van tevoren voor 9/11. Waarom is hier niets mee gedaan?

Ex-CIA-analist: Poetin waarschuwde president Bush twee dagen van tevoren voor 9/11. Waarom is hier niets mee gedaan?

De Russische president Vladimir Poetin waarschuwde zijn ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.