Het Complot

Geluidsverbinding tijdens rechtszaak 9/11 van buitenaf verbroken

Help anderen door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een nieuwe complottheorie over de aanslagen op 11 september 2001? Er is ophef ontstaan over het proces tegen vijf mannen die ervan worden verdacht de aanslagen van 9/11 te hebben beraamd.

Tijdens het proces tegen het vijftal werd de geluidsverbinding naar de rechtszaal plotseling van buitenaf verbroken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Amerikaanse veiligheidsbeambten hebben aangegeven dat ‘bepaalde informatie geheim zal worden gehouden’. Naast de rechter zit een officier die met een knop de geluidsverbinding kan bedienen.

Verrast

De rechter, legerkolonel James Pohl, zei dat iemand van buiten de rechtszaal de geluidsverbinding had verbroken.

“De rechter was zichtbaar verrast dat de knop door iemand anders was ingedrukt,” zei advocaat James Connell. Volgens persbureau Reuters werd de verbinding afgeknepen omdat men sprak over uitzonderlijke uitleveringen en bewijs dat door middel van marteling was verkregen.

Verhoortechnieken

Als de vijf worden veroordeeld hangt hen executie boven het hoofd. President Obama heeft duidelijk gemaakt dat het Amerikaanse beleid ten aanzien van verhoortechnieken nu is veranderd en dat marteling niet langer is toegestaan.

Ondertussen wordt in Hollywood gewerkt aan een film die de officiële versie van de gebeurtenissen op 9/11 in twijfel trekt. De mensen achter de film eisen dat de regering een diepgaand en onafhankelijk onderzoek gaat doen naar de tragische gebeurtenissen op 11 september 2001.

Het is voor het eerst dat Hollywood zich laat horen over de theorie dat mensen binnen de regering Bush, of andere elementen van de overheid, achter de aanslagen zaten.

Bron: YouTube/NTDTV

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rinus
rinus
11 jaren geleden

nou die worden vrijgesproken door een onafhankelijk rechter want als er geen vliegtuigen waren, heeft er nooit een terroristisch aanslag plaatsgevonden en kan niemand veroordeeld worden.

Dan is de vraag wie die explosies heeft veroorzaakt, en wie de gephotoshopte vliegtuigen op TV heeft laten verschijnen. Er hebben zelfs acteurs ingebeld naar TV stations, dat staat vast.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Tik deze eens in uw pc?http://www.waarheid911.nl/ Hier heeft een vriend van mij alles verzameld wat rammelt als een wekker, waar de tandwieletje, veertjes, moertjes, en nippeltjes, van los zitten.

kenn
kenn
11 jaren geleden

De geschiedenis herhaalt zichzelf!!

Als aanleiding voor de Verenigde Staten om zich te mengen in de Eerste Wereldoorlog was de aanval door duisters op LUSITANIA.En ook voor de tweede wereld oorlog was de aanval op PERL HARBOR en de laaste was de aanslagen op 11 september als aanleiding om oorlog tegen de zogenaamde Terrorisme en Irak ,afganistan enzovoort .

Alle die aanslagen werden eerder met bewust door geheim diensten gepland om de verenigde staten zich te mengen in die oorlogen.

rinke Hinten
rinke Hinten
11 jaren geleden

Hollywood wordt zelf geregiseerd door de overheid, heeft de CIA daar niet een kantoortje? Gaan ze met disclosure een nieuwe leugen ophangen? Kenn gaf al aan hoe het werkt dus die film mogen ze houden.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x