Mens en Dier

Kijk: Gideon van Meijeren noemt dit ‘walgelijke tuig’ negroïde primaten, wordt het woord ontnomen

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

Vrijdagavond werd een blanke jongen op het spoor gegooid op station Bijlmer Arena in Amsterdam. De jongen werd daarvoor hard tegen zijn hoofd getrapt terwijl hij op de grond lag. De politie ziet het incident als poging tot doodslag.

Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) vroeg er aandacht voor in de Tweede Kamer. “Toen Nederland afgelopen weekend werd opgeschrikt door de meest gruwelijke beelden van een grote zwerm negroïde mensen die een weerloze blanke jongen…” begon hij, waarna hij meteen werd onderbroken door de Kamervoorzitter.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Wilt u oppassen met de terminologie die u gebruikt?” vroeg ze. Waarop Van Meijeren zei: “U heeft gelijk, misschien is dat in dit geval niet gepast. Het was een zwerm negroïde primaten.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zij gedragen zich op deze manier als primaten

“We hebben gezien hoe deze groep een arme, weerloze blanke jongen totaal in elkaar trapt en op z’n gezicht aan het stampen is. En op het moment dat hij een beetje overeind weet te krabbelen, duwen ze hem nog even op het spoor. Het is te ranzig en te verwerpelijk voor woorden,” vervolgde Van Meijeren. “Zij gedragen zich op deze manier als primaten.”

De voorzitter vroeg hem om zijn woorden terug te nemen. Van Meijeren zei geen greintje respect te hebben voor dit ‘walgelijke tuig’ en weigerde zijn woorden terug te nemen.

De voorzitter sloot daarop het betoog af.

Failliet van onze maatschappij

“Als Gideon van Meijeren zijn al te voorhanden liggende emoties benoemt bij de video van de lynchpartij van een blanke jongen door een groep gekleurde jongens op het Bijlmerstation, wordt hem het woord ontnomen in de Kamer. Want ‘fatsoen’ gaat voor authenticiteit en waarheid,” schrijft journalist Joost Niemoller.

Rechtsfilosoof Raisa Blommestijn voegt toe: “Dat stelletje linkse deugmensen heeft kennelijk meer problemen met de term ‘negroïde primaten’ van Gideon van Meijeren dan met het barbaarse geweld dat deze negroïde primaten uitoefenden op een weerloos blank slachtoffer vorige week. Tekenend voor het failliet van onze maatschappij.”

Van Meijeren deelde de beelden van het incident op Twitter en benadrukte nog eens dat hij ‘voor dit walgelijke tuig – dat op onmenselijke wijze een weerloze jongen totaal in elkaar trapt, op zijn hoofd stamt en op het spoor duwt – geen greintje respect kan en zal opbrengen’. “Nooit. Dan maar het woord ontnomen.”

4.8 170 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

153 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nog niet!
Nog niet!
9 maanden geleden

Niet verstandig, moeizaam en het helpt ons niet.

Hugo
Hugo
9 maanden geleden

Ja, waar gaat dat heen in dat ooit zo gave landje, wij zullen rekening moeten houden met parlementsleden (NSBers) die willen deugen ten koste van de oorspronkelijke Nederlandse bevolking. Wij wensen de volksvertegenwoordigers die wel voor ons opkomen zoals FVD, PVV en BLVN sterkte.

Greet Resist
Greet Resist
9 maanden geleden

nog zo’n met soros geld gesponsorde, en door ministeriele dubbele agenda mogelijk gemaakte crisis
KIES GEEN PARTIJ, TRAP ER NIET IN!!!

Back to top button
153
0
We lezen graag je reactie!x