Homepagina » Buitenland » Amerikaanse miljardair George Soros is een crimineel die een mondiaal schaakspel speelt. VN-ambassadeur haalt fel uit
Amerikaanse miljardair George Soros is een crimineel die een mondiaal schaakspel speelt. VN-ambassadeur haalt fel uit
Foto: Szerek Wikimedia Commons

Amerikaanse miljardair George Soros is een crimineel die een mondiaal schaakspel speelt. VN-ambassadeur haalt fel uit

De Amerikaanse miljardair George Soros is een crimineel die een mondiaal schaakspel speelt. Dat heeft Anatolio Ndong Mba, ambassadeur van Equatoriaal-Guinea bij de VN, gezegd.

Mba liet zich kritisch uit over een artikel dat begin deze maand werd gepubliceerd door Amnesty International over de mensenrechtensituatie in het kleine Afrikaanse land.

Tijdens een persconferentie op het hoofdkwartier van de VN zei Mba dat het rapport is gefinancierd en opgesteld door George Soros en zijn Open Society Foundations.

Eindeloos

“Het is bekend dat George Soros een miljardair is, een speculant, en een crimineel met geostrategische en imperialistische belangen die zijn leven wijdt aan het ondersteunen van imperialistische bewegingen om het kapitalisme uit te breiden,” zei hij.

Hij voegde toe dat Soros in de afgelopen decennia talloze landen heeft beïnvloed.

De miljardair speelde een sleutelrol in de contrarevolutionaire en anticommunistische processen in Oost-Europa en de Arabische Lente, zei Mba, toevoegende dat de lijst van vernietigende ingrepen door Soros in verschillende landen eindeloos is.

Schaakstukken

“De kinderen van dit land mogen niet worden ingezet als schaakstukken op een mondiaal schaakbord waar crimineel George Soros op speelt,” besloot hij.

De Open Society Foundations, opgericht door Soros, zegt zich in te zetten voor ‘gerechtigheid, democratie en mensenrechten’.

[Xinhua]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kalki schreef:

  Soros is niet meer en zoals zovelen onder de mensheid een ordinaire hebzuchtige egoistische mensheid- en planeet- vernietiger.

  22 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Soros is een speculant en al dit soort mens is in en in slecht

  12 likes
 • Gea Breuker schreef:

  Schrijnend, dat een dergelijk artikel door het Chinese Staatspersbureau naar buiten gebracht wordt.
  Wanneer lees ik dit in de Stentor, Telegraaf of Trouw…?

  Maarre, alles op één paard zetten is geen strategie om te winnen, dat is echt gokken. Dus wie zijn de anderen, net als Soros, die ditzelfde kwaadaardige werk doen…? Is de wereldwijde focus op die oude pad niet de beste afleiding die ze wensen (hij zal toch geen 120 jaar oud worden…)? Wie nog meer….?

  5 likes
 • weg met ons schreef:

  Mensen ‘redden’ ten koste van anderen/ons (omvolken is geen fabel) is niet redden, maar vernietiging.

  10 likes
 • Elise schreef:

  Niet alleen dit land.(guinea) Alle landen. Ook onze kinderen en wijzelf zijn speeltjes/producten.
  Er is niks meer menswaardig aan. De beschaving(wijsheid/respect voor het mens zijn) holt achteruit. Door huidige macht/geld systeem en mede door de verregaande technologie.(zonder deze extra dimensie waren veel dingen niet eens doorgevoerd, want dan had men/het gros allang gesteigerd.)
  Ooit ergens gelezen. Zo gauw er coca cola in je omgeving wordt geschonken, dan is het gedaan met de rust.(normaal leven). Daar bedoelt men mee dat een omgeving die niet besmet is met het grote geld/systeem. Winst in de zakken van de speculanten en het verlies bij de gewone/arme burger neer leggen. Die wordt dus nog armer, dan die al was. Ook nog onderdrukt/gechanteerd/vergiftigd.

  1 likes
  • dna schreef:

   Het koningshuis werkt met soros. Kijk maar wat er in jeugdzorg gebeurd.

   1 likes
   • Elise schreef:

    Niet alleen de jeugdzorg, de gehele zorg is bar slecht.(met uitzonderingen waar het nog wel goed gaat) Puur door privatisering en dat een gemeente het zelf moet regelen.(deze constructie zorgt ervoor dat het niet meer onafhankelijk uitgevoerd kan worden/een gemeente mag geen winst maken ivm concurrentie) Ondertussen verdienen er gasten er veel geld mee, terwijl het op de werkvloer al jaren uit de hand aan het lopen is. Mede door de vele bezuinigingen van jaren geleden tot nu en nieuwe wetgeving/regels. Gevolg: er zit totaal geen vaste structuur meer in de uitvoering. Kwaliteit/kennis opdoen holt zo ook achteruit, mede door chronische stress. Niet omdat mensen het niet kunnen. Mensen op de werkvloer hebben de passie en kennis. oorzaak is puur tijdsgebrek en ongeregeldheden.
    Ben zelf in behandeling en ik merk dat de hoge werkdruk funest aan het worden is. Afdelingen communiceren slecht met elkaar. Artsen die op hun eigen eilandje zitten etc. Je moet je eigen behandeling bijhouden. Vroeger stond het gewoon op papier en had je zelf ook een kopie. Nu wordt bijna alles via technologie gedaan en dan is terugzoeken ook een tijdrovend iets als je al veel dingen daar hebt moeten doen. Vind het zelfs eng worden daar. Er worden veel onnodige fouten gemaakt. Heb al een keer gezegd: weten jullie wel wie ik ben als patiënt(wat ik heb en de behandeling daarbij) Als ik spreek met anderen: krijg dan hetzelfde te horen. Dus er is iets goed fout gaande.
    Oorzaak: opzet EU(landen verliezen letterlijk hun status)/technologie/agenda 21/30.
    Ik denk, dat de privatiseringen ook betrekking hebben met een komende wo3. Dat men zich bewust los aan het maken is.

    1 likes
    • Delilah schreef:

     Wat dacht je van opzettelijk verkeerd (versimpeling van) onderwijs? Zo intelligent zijn velen al niet meer. Ze kunnen niet bepaald nog goed nadenken.

     1 likes
    • Freba schreef:

     Verwacht niets van een ander. Valt alles mee n.l. NL bestaat niet meer. “We” willen toch zo graag een Amerikaanse samenleving – of wat er voor moet doorgaan- , alles geprivatiseerd, zodat de “jongens” uit het bedrijfsleven hun zakken kunnen vullen? Vraag je eerst maar eens af wie er aan het hoofd staan, danwel bezitten van de grote farmaceutische industrieen. 90% is in het bezit van de Uitverkorenen. Dus bepalen zij de prijs en niet de Presidenten van landen. Niets te vertellen. “Onze z.g. Leiders” gaan over de paperclipjes. Het systeem is waterdicht gemaakt. Verkoop je als arts niet hun producten, dan minder verdienen en geen pensioen. Goed voor elkaar dus. Sjalom.

     1 likes
 • Freba schreef:

  Lees van de oprichter van het Zionisme, enen Herzl, wat hij daarover heeft geschreven en bedacht. Alle arme Joden dood en de Rijken maken de dienst uit. Soros, Koch, Rothschild, Rockenfeller, Bauer (Lockheed Corporation), Monsanto (Joods Portugees) etc.etc.etc. Het leger der Intriganten staat altijd paraat. Wraakzuchtig hebzuchtig volkje, dat door iedereen in feite wordt uitgekotst.

  1 likes
 • x

  Check Also

  facebook

  ‘Onafhankelijke’ factcheck-raad van Facebook gedomineerd door miljardair George Soros

  Sinds kort heeft Facebook een toezichtsraad, een ...

  huisarts

  Ex-huisarts trekt aan alarmbel: We moeten opstaan tegen het systeem voor het te laat is

  Het is overduidelijk dat deze hele zogenaamde ...

  >