Buitenland

Amerikaanse miljardair George Soros is een crimineel die een mondiaal schaakspel speelt. VN-ambassadeur haalt fel uit

Help mee door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse miljardair George Soros is een crimineel die een mondiaal schaakspel speelt. Dat heeft Anatolio Ndong Mba, ambassadeur van Equatoriaal-Guinea bij de VN, gezegd.

Mba liet zich kritisch uit over een artikel dat begin deze maand werd gepubliceerd door Amnesty International over de mensenrechtensituatie in het kleine Afrikaanse land.

Tijdens een persconferentie op het hoofdkwartier van de VN zei Mba dat het rapport is gefinancierd en opgesteld door George Soros en zijn Open Society Foundations.

Eindeloos

“Het is bekend dat George Soros een miljardair is, een speculant, en een crimineel met geostrategische en imperialistische belangen die zijn leven wijdt aan het ondersteunen van imperialistische bewegingen om het kapitalisme uit te breiden,” zei hij.

Hij voegde toe dat Soros in de afgelopen decennia talloze landen heeft beïnvloed.

De miljardair speelde een sleutelrol in de contrarevolutionaire en anticommunistische processen in Oost-Europa en de Arabische Lente, zei Mba, toevoegende dat de lijst van vernietigende ingrepen door Soros in verschillende landen eindeloos is.

Schaakstukken

“De kinderen van dit land mogen niet worden ingezet als schaakstukken op een mondiaal schaakbord waar crimineel George Soros op speelt,” besloot hij.

De Open Society Foundations, opgericht door Soros, zegt zich in te zetten voor ‘gerechtigheid, democratie en mensenrechten’.

[Xinhua]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
3 jaren geleden

Soros is niet meer en zoals zovelen onder de mensheid een ordinaire hebzuchtige egoistische mensheid- en planeet- vernietiger.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

Soros is een speculant en al dit soort mens is in en in slecht

Gea Breuker
Gea Breuker
3 jaren geleden

Schrijnend, dat een dergelijk artikel door het Chinese Staatspersbureau naar buiten gebracht wordt.
Wanneer lees ik dit in de Stentor, Telegraaf of Trouw…?

Maarre, alles op één paard zetten is geen strategie om te winnen, dat is echt gokken. Dus wie zijn de anderen, net als Soros, die ditzelfde kwaadaardige werk doen…? Is de wereldwijde focus op die oude pad niet de beste afleiding die ze wensen (hij zal toch geen 120 jaar oud worden…)? Wie nog meer….?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x