Homepagina » Buitenland » Amerikaanse miljardair George Soros is een crimineel die een mondiaal schaakspel speelt. VN-ambassadeur haalt fel uit
Amerikaanse miljardair George Soros is een crimineel die een mondiaal schaakspel speelt. VN-ambassadeur haalt fel uit
Foto: Szerek Wikimedia Commons

Amerikaanse miljardair George Soros is een crimineel die een mondiaal schaakspel speelt. VN-ambassadeur haalt fel uit

De Amerikaanse miljardair George Soros is een crimineel die een mondiaal schaakspel speelt. Dat heeft Anatolio Ndong Mba, ambassadeur van Equatoriaal-Guinea bij de VN, gezegd.

Mba liet zich kritisch uit over een artikel dat begin deze maand werd gepubliceerd door Amnesty International over de mensenrechtensituatie in het kleine Afrikaanse land.

Tijdens een persconferentie op het hoofdkwartier van de VN zei Mba dat het rapport is gefinancierd en opgesteld door George Soros en zijn Open Society Foundations.

Eindeloos

“Het is bekend dat George Soros een miljardair is, een speculant, en een crimineel met geostrategische en imperialistische belangen die zijn leven wijdt aan het ondersteunen van imperialistische bewegingen om het kapitalisme uit te breiden,” zei hij.

Hij voegde toe dat Soros in de afgelopen decennia talloze landen heeft beïnvloed.

De miljardair speelde een sleutelrol in de contrarevolutionaire en anticommunistische processen in Oost-Europa en de Arabische Lente, zei Mba, toevoegende dat de lijst van vernietigende ingrepen door Soros in verschillende landen eindeloos is.

Schaakstukken

“De kinderen van dit land mogen niet worden ingezet als schaakstukken op een mondiaal schaakbord waar crimineel George Soros op speelt,” besloot hij.

De Open Society Foundations, opgericht door Soros, zegt zich in te zetten voor ‘gerechtigheid, democratie en mensenrechten’.

[Xinhua]


Vind je dit artikel leuk? Deel het dan met je kennissen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Soros is niet meer en zoals zovelen onder de mensheid een ordinaire hebzuchtige egoistische mensheid- en planeet- vernietiger.

  22 likes
 2. Soros is een speculant en al dit soort mens is in en in slecht

  12 likes
 3. Schrijnend, dat een dergelijk artikel door het Chinese Staatspersbureau naar buiten gebracht wordt.
  Wanneer lees ik dit in de Stentor, Telegraaf of Trouw…?

  Maarre, alles op één paard zetten is geen strategie om te winnen, dat is echt gokken. Dus wie zijn de anderen, net als Soros, die ditzelfde kwaadaardige werk doen…? Is de wereldwijde focus op die oude pad niet de beste afleiding die ze wensen (hij zal toch geen 120 jaar oud worden…)? Wie nog meer….?

  5 likes
 4. Mensen ‘redden’ ten koste van anderen/ons (omvolken is geen fabel) is niet redden, maar vernietiging.

  10 likes
 5. Niet alleen dit land.(guinea) Alle landen. Ook onze kinderen en wijzelf zijn speeltjes/producten.
  Er is niks meer menswaardig aan. De beschaving(wijsheid/respect voor het mens zijn) holt achteruit. Door huidige macht/geld systeem en mede door de verregaande technologie.(zonder deze extra dimensie waren veel dingen niet eens doorgevoerd, want dan had men/het gros allang gesteigerd.)
  Ooit ergens gelezen. Zo gauw er coca cola in je omgeving wordt geschonken, dan is het gedaan met de rust.(normaal leven). Daar bedoelt men mee dat een omgeving die niet besmet is met het grote geld/systeem. Winst in de zakken van de speculanten en het verlies bij de gewone/arme burger neer leggen. Die wordt dus nog armer, dan die al was. Ook nog onderdrukt/gechanteerd/vergiftigd.

  1 likes
  • Het koningshuis werkt met soros. Kijk maar wat er in jeugdzorg gebeurd.

   1 likes
   • Niet alleen de jeugdzorg, de gehele zorg is bar slecht.(met uitzonderingen waar het nog wel goed gaat) Puur door privatisering en dat een gemeente het zelf moet regelen.(deze constructie zorgt ervoor dat het niet meer onafhankelijk uitgevoerd kan worden/een gemeente mag geen winst maken ivm concurrentie) Ondertussen verdienen er gasten er veel geld mee, terwijl het op de werkvloer al jaren uit de hand aan het lopen is. Mede door de vele bezuinigingen van jaren geleden tot nu en nieuwe wetgeving/regels. Gevolg: er zit totaal geen vaste structuur meer in de uitvoering. Kwaliteit/kennis opdoen holt zo ook achteruit, mede door chronische stress. Niet omdat mensen het niet kunnen. Mensen op de werkvloer hebben de passie en kennis. oorzaak is puur tijdsgebrek en ongeregeldheden.
    Ben zelf in behandeling en ik merk dat de hoge werkdruk funest aan het worden is. Afdelingen communiceren slecht met elkaar. Artsen die op hun eigen eilandje zitten etc. Je moet je eigen behandeling bijhouden. Vroeger stond het gewoon op papier en had je zelf ook een kopie. Nu wordt bijna alles via technologie gedaan en dan is terugzoeken ook een tijdrovend iets als je al veel dingen daar hebt moeten doen. Vind het zelfs eng worden daar. Er worden veel onnodige fouten gemaakt. Heb al een keer gezegd: weten jullie wel wie ik ben als patiënt(wat ik heb en de behandeling daarbij) Als ik spreek met anderen: krijg dan hetzelfde te horen. Dus er is iets goed fout gaande.
    Oorzaak: opzet EU(landen verliezen letterlijk hun status)/technologie/agenda 21/30.
    Ik denk, dat de privatiseringen ook betrekking hebben met een komende wo3. Dat men zich bewust los aan het maken is.

    1 likes
    • Wat dacht je van opzettelijk verkeerd (versimpeling van) onderwijs? Zo intelligent zijn velen al niet meer. Ze kunnen niet bepaald nog goed nadenken.

     1 likes
    • Verwacht niets van een ander. Valt alles mee n.l. NL bestaat niet meer. “We” willen toch zo graag een Amerikaanse samenleving – of wat er voor moet doorgaan- , alles geprivatiseerd, zodat de “jongens” uit het bedrijfsleven hun zakken kunnen vullen? Vraag je eerst maar eens af wie er aan het hoofd staan, danwel bezitten van de grote farmaceutische industrieen. 90% is in het bezit van de Uitverkorenen. Dus bepalen zij de prijs en niet de Presidenten van landen. Niets te vertellen. “Onze z.g. Leiders” gaan over de paperclipjes. Het systeem is waterdicht gemaakt. Verkoop je als arts niet hun producten, dan minder verdienen en geen pensioen. Goed voor elkaar dus. Sjalom.

     1 likes
 6. Lees van de oprichter van het Zionisme, enen Herzl, wat hij daarover heeft geschreven en bedacht. Alle arme Joden dood en de Rijken maken de dienst uit. Soros, Koch, Rothschild, Rockenfeller, Bauer (Lockheed Corporation), Monsanto (Joods Portugees) etc.etc.etc. Het leger der Intriganten staat altijd paraat. Wraakzuchtig hebzuchtig volkje, dat door iedereen in feite wordt uitgekotst.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

thunberg

Dankzij een Facebook-bug weten we nu wie de berichten van Greta Thunberg schrijft. Dit zijn haar poppenmeesters

Als gevolg van een Facebook-bug weet nu ...

klimaatverhaal

Klimaatverhaal als slimme pr-strategie: zo verdient de elite niet alleen aan de olie, maar ook aan het verbrandingsproduct CO2

Miljardairs hebben via een slimme pr-strategie het ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.