Homepagina » Buitenland » Enorm zinkgat slokt gebouwen op in China (video)
Enorm zinkgat slokt gebouwen op in China

Enorm zinkgat slokt gebouwen op in China (video)

In de Chinese miljoenenstad Kanton zijn maandag twee gebouwen verdwenen in een zinkgat.

De Chinese staatstelevisie CCTV meldde dat de autoriteiten het gat in minder dan 24 uur weer hebben gedicht.

De gebouwen stonden leeg en er raakte dan ook niemand gewond. Het zinkgat verscheen maandag waarna een gebouw van drie verdiepingen in elkaar stortte. Later op de dag ging nog een tweede gebouw tegen de vlakte.

Zinkgaten kunnen onder meer ontstaan door het oplossen van zout in de bodem, het instorten van natuurlijke drainagetunnels of het instorten van mijngangen. Sommigen denken dat de zinkgaten het gevolg kunnen zijn van de uitzettende aarde.

Hoewel weinig geologen of geofysici in het uitzetten van de aarde geloven heeft de Amerikaanse striptekenaar Neal Adams recentelijk geprobeerd de uitzetting van de aarde te verklaren met kwantumfysische processen waardoor de massa van de aarde kan toenemen.

Bron: YouTube/RussiaToday

Gerelateerd:

 Vind je deze informatie goed? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Dat komt dus door nibiru. Daar is ook een filmopname van. Maar Niburu hoor je daar niet over.

  0 likes
 2. Zou de aarde dan toch hol zijn?

  0 likes
 3. Ik probeerde naar de andere kant van de wereld te graven.
  Zie hier het resultaat.

  0 likes
 4. Een ander gevolg van een uitdijende aarde zou een toename van de windkrachten zijn.

  0 likes
 5. Quote van een artikel:
  “Sinkholes are, unfortunately, nothing new. According to the U.S. Geological Survey, some sinkholes are human-induced. “New sinkholes have been correlated to land-use practices, especially from groundwater pumping and from construction and development practices.” They also occur in areas where the rock beneath the land surface can be easily dissolved by groundwater.

  Human-induced or not, sinkholes are getting a lot of press these days. In China’s Guangxi province last year, a sinkhole formed after a local school dug a well to ease its water shortage. Business Insider reports that in Beijing, massive bomb shelters, “constructed amid fears of an impending nuclear attack during the height of Chinese-Soviet tensions,” may be contributing to the problem.”

  http://news.yahoo.com/blogs/lookout/massive-sinkhole-china-swallows-building-215523079.html

  0 likes
 6. Nee het zijn de aardplaten die uiteen gaan en ergens anders op elkaar botsen. Daar ontstaat dus een aardbeving of verzakking.
  Dus een overstromingsgebied.

  [quote name=”Bert”]Zou de aarde dan toch hol zijn?[/quote]

  0 likes
 7. [quote name=”DingieM”]Een ander gevolg van een uitdijende aarde zou een toename van de windkrachten zijn.[/quote]
  [quote name=”Bert”]Zou de aarde dan toch hol zijn?[/quote]
  [quote name=”XenoN”]Dat komt dus door nibiru. Daar is ook een filmopname van. Maar Niburu hoor je daar niet over.[/quote]

  1. Planeten kunnen niet uitdijen.
  2. Planeten kunnen niet hol zijn.
  3. Nee dat zou andere effecten opleveren. En van Niburu zijn alleen maar vage filmpjes, je zou denken nu iedereen een telefoon met camera heeft dat we wel meer zouden zien…buiten met onze eigen ogen.

  Zinkgaten onstaan door verschuivingen/aardbevingen waardoor ondergrondse holtes of oude lavatunnels inkelkaar storten. Take a moment and THINK!

  0 likes
 8. Door al die gekke ontwikkelingen waaronder fracking krijgt onze aarde last van cariës..In Groningen zijn ze er ook als de dood voor nu pas.

  0 likes
 9. [quote name=”XenoN”]Dat komt dus door nibiru. Daar is ook een filmopname van. Maar Niburu hoor je daar niet over.[/quote]
  dat zijn vage filpjes en als er zo n dergelijke planeet richting de aarde zou komen dan zou je hem met gemak met het blote oog kunnen zien,, het is een fenomeen dat gewoon te verklaren is,, je moet niet overal wat achter zoeken !! en als er al een dergelijke planeet richting de aarde komt , dan zou je al zeker al last hebben van meteorieten en ruimtestof die zo n planeet voor zich uit duwt

  0 likes
 10. iets wat warmer word zet uit

  0 likes
 11. en die gekke chinezen staan er met de handen op de rug gewoon naar te kijken….je ziet niemand echt flink schrikken, laat staan wegrennen. Zou het wel echt zijn, dit filmpje? Het gat op de foto is ook zo keurig omlijnd. En zo clean…geen stofwolkje te zien.

  0 likes
 12. Zinkgaten zijn een heel normaal verschijnsel. In Zuid Afrika vallen er jaarlijks gaten. Rond Pretoria zijn gebieden waar in het verleden zelfs niet gebouwd mocht worden vanwege dit gevaar. Nie weten zij de ANC alles veel beter en word er gewoon raakgebouwd ook langs rivieren waar er geregeld overstromingen zijn. Dit lijkt alsof men daar gek geworden is sinds de demoncrazy van Mandela en zijn opvolgers.

  0 likes
 13. [quote name=”Knn”][quote name=”DingieM”]Een ander gevolg van een uitdijende aarde zou een toename van de windkrachten zijn.[/quote]
  [quote name=”Bert”]Zou de aarde dan toch hol zijn?[/quote]
  [quote name=”XenoN”]Dat komt dus door nibiru. Daar is ook een filmopname van. Maar Niburu hoor je daar niet over.[/quote]

  1. Planeten kunnen niet uitdijen.
  2. Planeten kunnen niet hol zijn.
  3. Nee dat zou andere effecten opleveren. En van Niburu zijn alleen maar vage filmpjes, je zou denken nu iedereen een telefoon met camera heeft dat we wel meer zouden zien…buiten met onze eigen ogen.

  Zinkgaten onstaan door verschuivingen/aardbevingen waardoor ondergrondse holtes of oude lavatunnels inkelkaar storten. Take a moment and THINK![/quote]
  Dan is de aarde dus toch gewoon plat!

  0 likes
 14. [quote name=”Yoveta”]en die gekke chinezen staan er met de handen op de rug gewoon naar te kijken….je ziet niemand echt flink schrikken, laat staan wegrennen. Zou het wel echt zijn, dit filmpje? Het gat op de foto is ook zo keurig omlijnd. En zo clean…geen stofwolkje te zien.[/quote]

  Ze hebben het zeer waarschijnlijk al vaker meegemaakt. Ik heb zelf ook zo’n zinkgat gezien en het fascineert me ook hoe het er uitziet. Je vraag is begrijpelijk, maar ik twijfel niet aan de echtheid.

  Ik denk dat het opvullen van zo’n gat slechts tijdelijk een oplossing biedt. Zeker als er gas of of olie onder ligt wat gewonnen wordt.

  0 likes
 15. [quote name=”Pablo”]Door al die gekke ontwikkelingen waaronder fracking krijgt onze aarde last van cariës..In Groningen zijn ze er ook als de dood voor nu pas.[/quote]

  Het is alleen jammer dat de meeste van deze zinkgaten op plaatsen zijn waar geen gas of olie wordt gewonnen. Maar als ik uw beleving volg dan is het op plaatsen waar men olie of gas wint, de schld van deze activiteiten, en op al die andere plaatsen de natuur…omat de een in de buurt is van de ander wil nog niet zeggen dat dit de oorzaak is. dit is te kortzichtig en gaat niet op voor het overwegende merendeel van de zinkgaten.

  0 likes
 16. #15 M. Brandenburg Alles heeft met elkaar te maken ook ondergrondse rivieren kunnen droog komen te staan en druk/spanning weg vallen door alle bemoeienissen van de mens. Kijk ook naar de oud kolenmijnen in Limburg waar bijna een heel winkelcentrum in een sinkhole dreigde te verdwijnen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Wie was jij eerder en waarom ben je hier?

Wie was jij in een eerder leven en waarom ben je hier?

Heb je jezelf ooit de vraag gesteld ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

greta thunberg

De wereldeconomie stort in als we naar Greta Thunberg luisteren. Waarom alles nep is aan haar

Enkele dagen geleden kwam kindmessias Greta Thunberg ...

Thanksgiving

Zwaarste sneeuwstorm in 50 jaar: recordhoeveelheid sneeuw gevallen tijdens Thanksgiving. Het echte weerbericht krijg je alleen hier

Klimaatactivisten die hun kinderen vaak vertellen dat ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.