Homepagina » Gezondheid » Tiener voelt zich als 80-jarige en wil liever dood. Hoelang staan we nog toe dat onze kinderen vergiftigd worden?
Tiener voelt zich als 80-jarige en wil liever dood. Hoelang staan we nog toe dat onze kinderen vergiftigd worden?

Tiener voelt zich als 80-jarige en wil liever dood. Hoelang staan we nog toe dat onze kinderen vergiftigd worden?

Een zuster claimt dat haar 13-jarige dochter in een rolstoel is beland door een allergische reactie op het HPV-vaccin.

Anthea Beattie (49) zegt dat haar dochter Zara ‘een 80 jaar oude vrouw in het lichaam van een tiener is’ en is ervan overtuigd dat het vaccin de boosdoener is.

De tiener werd in januari kortademig nadat ze het vaccin had gekregen. In de weken daarna ging het steeds slechter met haar.

Uitgeput

Ze had hartkloppingen, voelde zich duizelig, zwak en moe. “Mam, ik ben nog liever dood,” zei Zara tegen haar moeder. “Het voelt alsof iemand me in het lichaam van een 80-jarige heeft gestopt.”

Tiener voelt zich als 80-jarige en wil liever dood. Hoelang staan we nog toe dat onze kinderen vergiftigd worden?

Zara Beattie (SWNS)

Inmiddels zit Zara uit het Engelse Cumbria in een rolstoel en krijgt ze thuisonderwijs.

Na iedere maaltijd is ze uitgeput. Op sommige dagen kan ze niet eens opstaan en moet ze kruipend naar het toilet.

Dezelfde situatie

“Ik ben 30 jaar lang zuster geweest en ik heb nog nooit zoiets gezien,” zei Anthea. “Er zijn zoveel jonge meisjes die zich in dezelfde situatie bevinden. Dit is geen toeval.”

Zara heeft vaak last van hoofd-, spier- en gewrichtspijn en zei dat het voelt ‘alsof iemand op haar rug slaat met een hamer’.

Ze kreeg in oktober 2015 op school het HPV-vaccin Gardasil. Artsen weten niet wat de oorzaak van haar ziekte is.

Onzin

“De fabrikant stelt dat er geen bijwerkingen optreden, maar dat is onzin,” zei Anthea. “Laat ze maar eens langskomen om te kijken hoe mijn dochter leeft.”

Volgens gezondheidsinstanties is er geen bewijs voor een link tussen de HPV-vaccinatie en chronische ziektes.

[MailOnline]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. Ik snap het niet….
  Jaren lang heeft niemand over de vaccins geklaagd….
  Niemand werd er ziek van… en tegenwoordig worden mensen er ineens ziek van ?
  Is dit omdat die vaccins zo veranderd zijn of gewoon nepnieuws/bangmakerij ?

  IK heb vroeger toen ik klein was volgens mijn ouders ook alle vaccins gehad die je als baby krijgt en nooit problemen gehad… Tevens heb ik de griepspuit tegen mexicaanse griep gehad…
  Sindsdien ga ik niet meer voor de spuit omdat ik geen griep meer krijg…

  Waar komt dit allemaal ineens vandaan?

  6 likes
  • Het is hip en modern… meer niet. Het is een trend die zich verspreid, waardoor juist de gemeenschap in gevaar komt (een vaccin is niet erg effectief als de inenting niet centraal en massaal wordt gedaan).

   Maar mensen hebben iets nodig om zich speciaal te voelen en roepen dat je “dus” niet inent, omdat je moreel superieur bent voelt gewoon lekker voor de ouders.

   3 likes
   • ” een vaccin is niet erg effectief als de inenting niet centraal en massaal wordt gedaan ”

    Kleine nuance: een vaccin is gewoon effectief voor het individu, in pakweg 95% van de gevallen beschermt het vaccin, in een enkel geval werkt het niet.
    Om een epidemie te kunnen voorkomen moet 95% van de populatie gevaccineerd zijn, als er dus niet massaal gevaccineerd wordt is de vaccinatie niet effectief tegen epidemieën.

    1 likes
  • We wisten toen niet beter. Dat er kinderen aan de vaccinatie overleden werd natuurlijk nooit vermeld. Nu worden mensen Wakker

   1 likes
 2. vieze stinkende kwikzooi die ook in vullingen zit in de mond o.a.
  bewust gecreeerde tiefus, meer niet en niets minder
  allemaal heel doelbewust gemaakt om uit te roeien en niet om te voorkomen

  9 likes
 3. Ik zeg afschaffen al die injecties !!!! Zoooo fout we hebben het niet nodig !! Het is een groot kwaad !

  8 likes
 4. KIJK OM TE LEZEN

  Big Pharma zijn ratten.
  Mensen zouden nu toch beter moeten weten…

  Onder Amish (en andere non-pharma religies) zijn bijna geen van al die rare aandoeningen zichtbaar (zo heel erg gek zijn ze dus toch nog niet). Maar dit heeft niks te maken met de vaccins hoor. Gewoon puur toeval.

  4 likes
  • DE Amish bestaan niet. Het is een verzameling van meerdere groepen met hun eigen leefregels. Sommigen gebruiken tractoren, anderen telefoon of vaccineren zich gewoon. Autisme komt net zo vaak voor als onder gewone Amerikanen, soms zelfs vaker.

   2 likes
  • De levensverwachting is ook een stuk lager, ze leven in afgesloten gemeenschappen… er zijn nog wel wat variabelen die zij anders hebben, waardoor bepaalde ziektes wel of geen kans krijgen ;).

   Wat interessant zou zijn is hoeveel daarvan zouden overleven als ze wel blootgesteld zouden worden aan dergelijke ziektes.

   1 likes
 5. Ik raad iedere verstandige ouder af om uw dochter/zoon het HPV vaccin te geven; dus niet inenten. Het is een groot experiment, ten koste van onze prachtige jeugd. De resultaten van het vaccin voor de lange termijn zijn niet bewezen (het vaccin schijnt maar voor een aantal jaar effectief te zijn tegen een paar HPV virussen, terwijl er wel 100 HPV virus varianten zijn), maar de lange termijn bijwerkingen van het vaccin zijn daarentegen niet bekend en kunnen fors zijn. Wat wel bekend is dat er al duizenden dochters wereldwijd forse bijwerkingen hebben na de HPV vaccinatie. tot zelfs de dood in de USA. U kunt dan zelf de optelsom maken lijkt me… Verder: het “betrouwbare” RIVM heeft, tijdens de Zembla documentaire in 2008, erkend dat het een groot experiment is. Ouders weet wat u doet, u bent verantwoordelijk voor uw kind.

  4 likes
 6. Strijdervoorvrijheid

  Hoe krijgen wij dat spul nou bij onze politici geïnjecteerd?

  4 likes
 7. Ik heb al eerder gezegd als ik toen wist wat ik nu weet zou ik mijn kind nooit maar nooit laten enten echt niet !! Wat een ellende ! Wat een bedrog !!!! Allemaal ellende en verwoesting !!

  3 likes
 8. Hoe lang staan we dit nog toe?
  weinige weten hoe de wereld echt in elkaar zit dus daarom hoeft de Elite zich niet druk te maken over sites die de vernietiging op alle fronten laat zien.
  Het bewustzijn moet omhoog maar we moeten de rekeningen betalen dus alles blijft zoals het blijft.
  We zijn slaven die in stress gehouden worden, en de tijd tikt door.
  Zeg het maar, wat moeten we eraan doen om de vernietiging van de wereld tegen te houden??

  3 likes
 9. En elke keer een stapje verder!

  Zum Kotzen…

  2 likes
 10. Linda van Hulsen

  Ze kan geholpen worden met de biofotonen therapie. Ik weet niet of dat in haar land is maar in Nederland zeker. Het haal de gifstoffen van alle vaccinaties uit je lichaam. Geweldige therapie.

  2 likes
 11. Feitelijk kan men dus al een kernramp nabootsen dmv technologie.(jodium_131) Denk aan afgelopen berichten in EU van onverklaarbare jodium_131 in de lucht. Das creapy he?

  1 likes
 12. Straling is het hoofd gif. Dit veroorzaakt al problemen aan het lichaam.(immuunsysteem). Door chemisch toevoegingen maakt het allemaal nog erger.
  Nog een keer: basis natuurkunde. Als een stof/element met langdurige druk(menselijke gemaakte straling(zendmasten/apparaten in huis etc)=verhoogde frequente radio/licht/energie golven) te maken krijgt, dan verandert de stof in een andere stof. Denk aan bloed(zuurstof/water) in je lichaam.
  Bekijk bij wiki over verschillende soorten zuurstof. Bij druk verandert de stof in giftige stof. Moet je nagaan dat in alle lagen(in aarde/op aarde/in de lucht) nu menselijke gemaakte druk/energie bij komt. De hele boel(stoffen/elementen) worden door elkaar gehutst(wat convectie veroorzaakt) met grote gevolgen van dien. De vernietiging van al het levende(vooral grotere soorten dieren), die zuurstof nodig hebben. CO2 verminderen zorgt er weer voor dat planten uitsterven. Bacteriën en schimmels zullen de overhand gaan nemen. De stekker moet eruit. Alles moet weer zoveel mogelijk puur natuur.
  Enten = spelen/delen(veranderen in andere stof/element/atoom) met deeltjes. Technisch(chemie/scheikunde) kan men al met 8 deeltjes spelen: pentagonaal bipiramidale moleculaire geometrie = verwijst naar moleculen, waarbij een centraal atoom die omringd wordt door 7 atomen, die elk op de hoekpunten van een denkbeeldige vijfhoekige bipiramide zijn gelegd. Deze stof heet= joodheptafluoride. Wil je niet in je lichaam/ook niet inademen.
  Enten is dus. Je hebt een kern/bron en daar voegt men deeltjes aan toe/plakt men alsware vast aan de kern/bron, zodat je een andere stof hebt. Maar dat is de buitenkant. Feitelijk isoleert het de kern/bron. Dus kan het ook het goede isoleren. Je kunt er DNA mee veranderen(denk aan transhumanisme).
  Nu wakker? Nog steeds geloven in technologie en buitenaards? Het is je eigen vernietiging!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

minister-president

Beelden: Minister-president van Nederland liegt over coronatoespraak

We moeten ons realiseren dat het maanden ...

epidemioloog

Epidemioloog onthult: ‘Aanzienlijke kans dat het coronavaccin niet werkt’

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl is één ...