Homepagina » Buitenland » Er is meer dan genoeg bewijs om Hillary Clinton nu te arresteren. Deze activist vindt het hoog tijd voor actie
Er is meer dan genoeg bewijs om Hillary Clinton nu te arresteren. Deze activist vindt het hoog tijd voor actie

Er is meer dan genoeg bewijs om Hillary Clinton nu te arresteren. Deze activist vindt het hoog tijd voor actie

Voorzitter van waakhond Judicial Watch Tom Fitton heeft gezegd dat Hillary Clinton nu moet worden gearresteerd.

Het bewijs tegen Clinton is volgens hem overweldigend en hij vindt het dan ook hoog tijd om haar achter de tralies te zetten.

Fitton sprak over geheime informatie van Hillary die op Anthony Weiners laptop is gevonden. Weiners ex-vrouw en Hillary’s rechterhand Huma Abedin verstuurde geheime informatie en wachtwoorden vanaf haar Yahoo-accounts.

Façade

Op Weiners laptop staan 2800 e-mails die het ministerie van Binnenlandse Zaken langzaam maar zeker vrijgeeft.

Fitton zei dat het ministerie van Justitie een serieus onderzoek moet instellen en Hillary en Huma moet vervolgen.

Het onderzoek van voormalig FBI-baas James Comey naar Clinton noemde hij een ‘façade’.

Meer dan genoeg bewijs

“Je hebt het Rusland-schandaal, het Bahrein-schandaal, het China-schandaal, het Nigeria-schandaal en ook het Benghazi-schandaal!” zei Fitton.

“We weten nu al enige tijd dat het Clinton-onderzoek een façade was en corrupt,” vervolgde hij. “De sms’jes zijn daar bewijs van.”

“Het onderzoek naar de e-mails van Clinton moet worden heropend,” aldus Fitton. “Er is meer dan genoeg bewijs om haar nu te arresteren.”

Bekijk de video hieronder:

Foto: Lashaull Wikimedia Commons

[Gateway Pundit]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Maarten V schreef:

  Ik vind dat Trump (en de republikeinen in het algemeen) hier op deze website erg weinig als corrupte en gevaarlijke machthebbers worden gezien. Ondanks dat zij van wapens en olie (en hun persoonlijke rijkdom) belangrijker vinden dan ecologie of de sociale herwaardering (gelijke verdeling van de rijkdommen) van hun samenleving door doelbewust verdeeldheid en ongerustheid zaaien om hun agenda door te zetten.

  In de ogen van complotliefhebbers zijn het vaak de democraten de pispaal van hun ongenoegen over al wat slecht dat in de wereld gebeurd.

  Volgens mij werken de complotbedenkers (al dan niet bewust) samen met de geheime machtige elite om de wereld te verlossen van de democraten en de Westerse democratie en het verspreiden van Fake News. Ziezo. Nu heb ik ook een complotje gemaakt, maar dan over de complotbedenkers zelf.

  Nu ja. Hillary is nooit mijn favoriet geweest en heeft net zoals vele politici ook haar eigen agenda waar niet alles pluis verloopt. Maar bij wie is dat wel? Zeker niet bij de republikeinen.

  15 likes
  • Gladiator schreef:

   @Maarten V, maar ook @weg met ons en @Peter,

   Wat er op dit ogenblik aan de hand is in de VS met ene Trump, een Killary of wie dan ook, en of democratisch (wat is dat….????!!!!) of republikeins (en wat is dat dan wel niet….!!!!????), feit is dat er een zeer groot aantal mensen op deze aardkloot elke keer maar weer voor de gek gehouden wordt…….net zoals bij ons hier in Neanderland…….!!! Toch…???!!!

   Feit is ook dat al deze mensen niet verder komen dan een storm produceren in een heel klein glaasje water en zich heesschreeuwen en lamtoetsen op hun verdomde achterlijke toetsenbordje om wat schermvervuiling te produceren!

   Maar om verdorie nu eindelijk eens de hand in eigen boezem te steken en actie hier tégen te ondernemen ho maar.

   Ik heb nu al vele malen opgeroepen om eens eindelijk iets meer te doen dan dat, heb mensen bij mij thuis laten komen wat ook gebeurd is met als resultaat……vul maar zelf in!
   Het meest gehoorde k..smoesje is “ja maar jij wil dit zus en dat zo terwijl ik dit zo wil en dat zus!

   Geweldig toch van onze machthebbers om al sinds ongeveer 50 voor Chr. het spelletje geef ze brood en spelen of nog véél duidelijker VERDEEL én heers toe te passen.

   Mensen, waar het om gaat is dat we eens eindelijk in actie komen HIER in ons EIGEN landje.

   Zien jullie dan echt niet dat er iets gebeuren moet, zijn jullie dan echt zo vreselijk blind en eigenwijs en verschrikkelijk veeleisend om te komen tot iets zinnigers dan dit gezwam hier op zo’n site en om vanachter jullie beeldschermpje kritiek te hebben op de rest van de wereld zonder zelf ook maar 1 vinger uit te steken en ja, eventueel jullie kop willen inzetten voor een betere wereld voor jullie zelf ………en voor onze kinderen en kleinkinderen waarvan wij deze aarde hebben geleend………en niet om hem als een grote puinhoop en chaos weer aan hen door te geven…..!

   Shame on you….

   Yes I’m angry, very very angry…..

   Gladiator

   18 likes
   • Maarten V schreef:

    Het feit is dat we ook voortdurend voor de gek worden gehouden door complot-bedenkers en fake-news brengers die doelbewust algemeen nieuws als vals voorschotelen.

    Paranoïde mensen die alles (of toch heel veel) wantrouwen hebben en zichzelf als de eikpunt van de correcte waarheid beschouwen, dit door politiek incorrect (of averechts) te denken (bijvoorbeeld door in sommige gevallen iedere tegenstander zwart te maken wat hen niet bevalt en dit vaak in lelijke bewoording).

    Yep. We leven midden in een wereld vol leugens en onze eigen innerlijke wereld (onze perceptie) is tevens ook een leugen op zichzelf. In die zin een interpretatie van hoe wij de wereld om ons heen zien. ;).

    Natuurlijk zijn machthebbers vooral uit op eigen belang. Zelfs de gewone man doet dat. Het is ons oerinstinct om beter te zijn dan te anderen en zo met de meeste winst de andere te overtreffen.

    2 likes
   • pjoter schreef:

    Ja, mee eens, daarom ben ikzelf al begonnen.

    0 likes
   • Joris schreef:

    Gladiator,

    de mind is slim. ‘Jullie moeten in actie komen. Jullie doen dat niet, daarom ben ik boos’ is een manier om zelf niet in actie te komen. We kennen het allemaal. Ik heb er ook last van. Ik zeg dit dus ook tegen mezelf:

    Wat wellicht beter werkt is om in actie te komen. Al is het maar met iets kleins. En daar dan melding van maken met de uitnodiging om mee te doen. En als er niemand meedoet, gewoon verder gaan.
    Unstoppable worden.
    What so ever.

    Het helpt minder kwaad te zijn.
    Denk ik.

    0 likes
  • Peter schreef:

   Het zal na al dat gelieg en de anti Trump hysterie nu eindelijk eens tijd worden, dat deze dame aangepakt gaat worden.
   Ik vrees echter,dat wij hier op de zeer eenzijdige staatsomroep niets te horen zullen krijgen.
   Maar,dat de waarheid boven water zal komen, is niet meer terug te draaien.

   12 likes
  • weg met ons schreef:

   @Maarten V

   Er heeft zich sinds Carter, wellicht, een grote machtsverschuiving, een soort van politieke entering (corporatisme & collectivisme) voorgedaan in de VS . Daarna ging het vooral moreel en ook financieel (schuldenberg)) verder bergafwaarts. Welke president daarna de voorkeur had, van wie dan ook, is verder totaal irrelevant geworden. Hoe aardig de lachebakjes ook waren, want men deed uiteindelijk contraproductief werk en dat tegen de mensheid en verkoos vooral het militair industrieel complex boven alles, want politiek en bestuurlijk gezien hingen alle opperhoofden als marionetten aan de touwtjes van de werkelijke machthebbers.

   Wat het meest erge is dat niemand werkelijk meer weet welke lachebek of gladjanus met Hollywood acteerwerk de mensheid wederom aan het slopen is. Het enige wat ik van Trump kan zeggen is dat het geen lachebek is in de zin van slick and smooth talker, zoals zijn voorgangers dat waren. Voor de rest is het kritisch blijven volgen en wantrouwen hebben richting alles wat met de (gecontroleerde) politiek, centrale banken en ook de gevestigde media heeft te maken.

   Wat jij, ik of wij vinden, denken of willen is voor de hele gang van zaken totaal oninteressant, temeer omdat wat iemand “vindt, denkt of wil” feitelijk niet meer ter zake doet, helemaal daar er geen zeggenschap of invloed ligt bij welk individuele burger dan ook. De wereld/mens is in vele vormen verotter en zieker dan deze ooit is geweest en wij dragen daarvan de lasten, of wij nu willen of niet.

   11 likes
  • The red Knight schreef:

   Ga je maar even verdiepen in je verhaal. Alles wat jij denkt van Trump blijkt niet alleen nep te zijn maar daar is nu ook bewijs voor!!! Is allemaal verzonnen door John Mc Cain. Op dit moment is er een klokkenluider actief in Amerika die alles heeft blootgelegd. Nine for news loopt een beetje achter m.b.t. dit verhaal. Samen met de hulp van Assange en Snowden en de klokkenluidr Q anon. De NWO is niet meer. De deep state, NWO, clinton, obama, DOJ, FBI, CIA. MI6, Rothchild, Soros. Het is allemaal einde verhaal. Het congress, de gouverneurs, het huis van afgevaardigden zijn hier ook al allemaal van op de hoogte. Verdiep je maar eens in de FISA memo’s. Ook de alternatieve én mainstream media is er mee bezig. De democraten hebben de hoogste vorm van verraad gepleegd en nu al wordt gezegd dat watergate niets is met wat nu speelt. Waarom hoor je hier niets over in Nederland zul je denken??? De EU, onze politieke partijen die bij Bilderberg zijn geweest zijn allemaal aan de beurt. Alles wat wij over Trump hebben gehoord blijkt nep te zijn. Gisteren gaf hij daar al een voorproefje van in Davos. In zijn speech vlak voor de verkiezingen gaf Trump een verklaring van gelijke strekking als John F Kennedy voor hij werd neergeschoten. De democraten wilden Trump vermoorden als hij de verkiezingen zou winnen. Hij wist dit en is een tegenaanval gestart samen met een paar hoge generaals. Zie de volgende 3 links maar. De eerste is van de eerste gelekte memo en de 2e de officiele post van die klokkenluider. De 3e link is een uitleg van de codewoorden die hij gebruikt. Aan de redactie van Nine for news. Ik had inmiddels wel iets meer inside information van jullie verwacht. Valt mij zwaar tegen van jullie. Een beetje achter de feiten aanlopen. https://www.youtube.com/watch?v=2Ge-gv0IU1o / https://8ch.net/greatawakening/index.html / https://www.scribd.com/document/369668690/Qanon-Decode-Four-Posts-Sunday-Jan-21-2018-Will-Sessions-Drop-the-Hammer-Vers-17-0-Jan-21-2018 (Niet vergeten de click to expand link te klikken om alle posts te zien)

   11 likes
 • Jaya schreef:

  Je kan Busch, Chenie, Rumsfeld etc. dan meteen ook maar arresteren.

  14 likes
  • weg met ons schreef:

   @Jaya

   Helemaal gelijk, de planeet dient gezuiverd te worden van alle corrupte en misdadige kopstukken en ook de door jouw genoemde doodseskaders met alle bijbehorende administrations tot aan mensen zoals Larry Silverstein c.s. en behoren achter slot en grendel.

   Op basis van humanitaire gronden is dat verplicht, maar op basis van “oog om oog en tand om tand” verdienen ze dezelfde ellende, hetzelfde lijden tot aan een gruwelijk sterven zoals ze anderen dat hebben aangedaan. En reken maar dat ze aan één leven niet genoeg hebben om dat alles te ondergaan.

   6 likes
  • Jaya schreef:

   Niet straffen maar onderwerpen aan een DNA-HERSTEL.

   1 likes
 • only you schreef:

  Rutte probeert met aivd hun hachje te redden, alles ligt toch aan de de Russen. ?

  6 likes
  • weg met ons schreef:

   @Elles

   Heel interessante link. Jouw reactie zou prominent bovenaan moeten staan. Hopelijk pakt de redactie hier je link op voor verder onderzoek.

   2 likes
 • Frans schreef:

  Zit Mw. Hilarie dan niet al in Kwantanamo baai.?
  Samen met haar man?
  goh zeg!!
  De arrestaties gaan door onverminderd.
  Veel meer dan je denkt worden de aanbidders van de duisteren opgeruimd.
  Dan staan de duisteren alleen en vertrekken ze.

  4 likes
 • Arwijn schreef:

  NOG meer bewijs?! Nee maar! Wie kon ooit bedenken dat er zoveel bewijs bij mekaar te vinden zou zijn tegen één iemand.

  3 likes
 • Shadow1100 schreef:

  En wat horen we van (s)linkse Jesse Klaver (echte naam Yasser Feres), van GroenLinks:” Trump is de grootste mafketel die er op dit moment in de wereld rondloopt.” En hij zou het ‘fantastisch’ vinden als Hillary, als eerste vrouw, president van de VS wordt. Snapt u het nu?

  2 likes
 • Peter schreef:

  Als die Fitton dat zo zeker weet dan is het toch wat vreemd dat hij haar zelf nog niet heeft aangeklaagd.

  1 likes
 • Onno schreef:

  De ‘gullible fool’ Fitton beseft niet dat bewijs TEGEN psychopaten in een (psycho) pathocratie zoals de USA of de vazalstaat Prins Bernhard BV geen betekenis heeft.

  De rechter zal erom jengelen als een kleuter om een ijsje, maar als je het aanlevert en bijvoorbeeld Benno zelve zou erdoor in een kwaad daglicht komen te staan, dan wordt het sneller van tafel geveegd dan jij kunt kijken.

  In het omgekeerde geval, Benno heeft of had wat tegen jou, dan zijn de onmogelijkste, duidelijk gefabriceerde zwart-makerijen voldoende, om jou volkomen te vernietigen…….Heel bevreemdend en tot het je eigen huid raakt, wil je het liever helemaal niet weten als oprechte Nederlander…….

  0 likes
 • x

  Check Also

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  bill clinton

  Bill Clinton bezocht pedo-eiland ‘met 2 jonge meisjes’. Waarom is dit geen voorpaginanieuws?

  Rechtbankdocumenten suggereren dat de Amerikaanse oud-president Bill ...

  >