Gezondheid

Huisarts hervat strijd tegen griepprik

Help ons door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nu de rechter geen reden heeft om huisarts Hans van der Linde te veroordelen wegens zijn uitlatingen over het RIVM en diens topman Roel Coutinho, zet hij de strijd tegen de griepprik voort.

De echte sterfte als gevolg van de griep is niet eens bij benadering bekend en mogelijk zelfs zo laag dat massale vaccinatie niet aan de orde is, stelt de huisarts.

In Huisarts en Wetenschap (H&W), het maandblad van het Nederlands Huisartsen Genootschap, roept Van der Linde opnieuw op te stoppen met de vaccinatie tegen de griep.

Belastinggeld

Volgens de Capelse huisarts is het nut van de griepprik nooit voldoende wetenschappelijk aangetoond. Hij vindt een preventieve behandeling van gezonde mensen zonder een krachtige onderbouwing dan ook onverantwoord. Helemaal als een dergelijke behandeling een prijskaartje heeft van 60 miljoen euro belastinggeld per jaar.

Vanaf half oktober kunnen miljoenen mensen zich weer gratis laten inenten tegen de griep. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) schat dat ongeveer 3,5 miljoen Nederlanders zich laten vaccineren.

Bedenkingen

Van der Linde strijdt al jaren tegen de controversiële griepprik. Ook andere medici hebben zo hun bedenkingen bij de grootschalige vaccinatie tegen de griep.

Het RIVM heeft zich neergelegd bij de uitspraak van de rechter dat uitlatingen zoals die van Van der Linde toelaatbaar zijn binnen het publieke debat. De zaak tegen de huisarts speelde bijna een jaar.

Bron: RTL.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Robert
Robert
9 jaren geleden

Ik probeer al jaren, vrienden te weerhouden van het nemen van de griepprik. Mijn ervaring is negatief. Na het ontvangen van de prik, kreeg ik inderdaad de griep. Mijn en het advies van veel wetenschappers is,zorg voor voldoende vitamine D3 dat is gezonder en zonder risico.

rob
rob
9 jaren geleden

Jaag de RIVM in de bomen door te stellen dat, er jaarlijks heel veel bezuinigd kan worden op deze acties met zeer laag rendement, voor zover deze al aantoonbaar zijn. De overheid grabbelt en graait naar alles om te kunnen korten. Nu hebben ze dus een bal voor open doel. Als nu blijkt dat de lobby van de pharmakliek alle zeilen bijzet om dit te voorkomen, weten we wat de grondhouding is van de puppets en de macht van de corporaties. Niet dat we daar al een sterke indruk van hadden maar voor het openlijke debat is het zeer wenselijk dat zoiets ook openlijk wordt uitgesproken.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

Ik heb het al eerder op deze site vermeld, maar mijn zwager is leidinggevende in het laboratorium Leeuwarden. Zijn woorden: het is ieder jaar een gok, welke mix te maken, en welke griep mogelijk kan aanvallen.Dus gok ik erop, dat ik de griep niet krijg.En om hem niet te krijgen, zorg ik voor twee stuks fruit per dag, en s.avonds nog een glas uitgeperst sinasappel sap.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

34
0
We lezen graag je reactie!x