Natuur en Milieu

Zweedse marine ‘zeer geïnteresseerd in object op bodem Oostzee’

Help door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dennis Åsberg, mede-oprichter van het Ocean X Team in Stockholm, zegt dat de Zweedse marine ‘zeer geïnteresseerd is in het cirkelvormige object op de bodem van de Oostzee’.

De plaats waar Åsberg en zijn collega’s de anomalie in 2011 op 87 meter diepte aantroffen is volgens hem bezocht door een Zweeds marineschip.

Normaal gesproken horen er in het gebied geen marineschepen te zijn, aldus Åsberg. Hij zegt ook te hebben gesproken met hooggeplaatste marinefunctionarissen, maar zwijgt over de inhoud van de gesprekken.

Scherpere beelden

Het Ocean X Team wil deze maand met een groot schip en betere camera’s afreizen naar de plaats waar een cirkelvormig voorwerp met een omtrek van 90 meter op de zeebodem ligt, om scherpere beelden te kunnen maken.

In de lente van 2014 is het team van plan wetenschappers mee te nemen naar de locatie om de herkomst van het object eindelijk vast te stellen.

UFO

“Waarom is het Zweedse leger geïnteresseerd in het object?” vraagt Åsberg zich af. “Misschien weten zij al wat het is.”

De vondst van schatzoekers Dennis Åsberg en Peter Lindberg veroorzaakte in 2011 grote opwinding. Velen speculeerden dat het zou kunnen gaan om een UFO die in zee was gestort. Anderen meenden dat het zou gaan om een geologische formatie.

Bron: YouTube/Dennis Åsberg

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
sander
sander
8 jaren geleden

”Normaal gesproken horen er in het gebied geen marineschepen te zijn, aldus Åsberg. Hij zegt ook te hebben gesproken met hooggeplaatste marinefunctionarissen, maar zwijgt over de inhoud van de gesprekken.”

Ten eerste, waarom zou het niet mogelijk zijn dat daar marineschepen varen? A.u.b argumenten? En het gedeelte daarna is zelfs nog ongeloofwaardiger.
Of kom met feiten, of meningen die enigszins onderbouwd zijn, of zeg gewoon niks. Hier schiet niemand wat mee op, maar dit is mijn mening 😉

Boon
Boon
8 jaren geleden

The plot thickens….

Jeroen
Jeroen
8 jaren geleden

Ik vind ZEER geinteresseert een beetje hoog gegrepen. Waarschijnlijk wouden ze gewoon zelf eens een kijkje nemen om te zien of ze konden uitvinden wat het precies is.

Carl
Carl
8 jaren geleden

Als het leger er geïnteresseerd in is, dat zegt al genoeg lijkt mij. Leger gaat niet voor archeoloog spelen. We zien wel hoe het afloopt. Maar zodra het leger ermee gaat bemoeien met dit soort (zaken), loopt het vaak vervelend af.

Straks is het object mysterieus verdwenen of moet iedereen z’n mond houden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x