Homepagina » Natuur en Milieu » Zweedse marine ‘zeer geïnteresseerd in object op bodem Oostzee’
Zweedse marine zeer geïnteresseerd in object op bodem Oostzee

Zweedse marine ‘zeer geïnteresseerd in object op bodem Oostzee’

Dennis Åsberg, mede-oprichter van het Ocean X Team in Stockholm, zegt dat de Zweedse marine ‘zeer geïnteresseerd is in het cirkelvormige object op de bodem van de Oostzee’.

De plaats waar Åsberg en zijn collega’s de anomalie in 2011 op 87 meter diepte aantroffen is volgens hem bezocht door een Zweeds marineschip.

Normaal gesproken horen er in het gebied geen marineschepen te zijn, aldus Åsberg. Hij zegt ook te hebben gesproken met hooggeplaatste marinefunctionarissen, maar zwijgt over de inhoud van de gesprekken.

Scherpere beelden

Het Ocean X Team wil deze maand met een groot schip en betere camera’s afreizen naar de plaats waar een cirkelvormig voorwerp met een omtrek van 90 meter op de zeebodem ligt, om scherpere beelden te kunnen maken.

In de lente van 2014 is het team van plan wetenschappers mee te nemen naar de locatie om de herkomst van het object eindelijk vast te stellen.

UFO

“Waarom is het Zweedse leger geïnteresseerd in het object?” vraagt Åsberg zich af. “Misschien weten zij al wat het is.”

De vondst van schatzoekers Dennis Åsberg en Peter Lindberg veroorzaakte in 2011 grote opwinding. Velen speculeerden dat het zou kunnen gaan om een UFO die in zee was gestort. Anderen meenden dat het zou gaan om een geologische formatie.

Bron: YouTube/Dennis Åsberg

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie waardevol? Deel het dan met anderen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. ”Normaal gesproken horen er in het gebied geen marineschepen te zijn, aldus Åsberg. Hij zegt ook te hebben gesproken met hooggeplaatste marinefunctionarissen, maar zwijgt over de inhoud van de gesprekken.”

  Ten eerste, waarom zou het niet mogelijk zijn dat daar marineschepen varen? A.u.b argumenten? En het gedeelte daarna is zelfs nog ongeloofwaardiger.
  Of kom met feiten, of meningen die enigszins onderbouwd zijn, of zeg gewoon niks. Hier schiet niemand wat mee op, maar dit is mijn mening 😉

  0 likes
 2. The plot thickens….

  0 likes
 3. Ik vind ZEER geinteresseert een beetje hoog gegrepen. Waarschijnlijk wouden ze gewoon zelf eens een kijkje nemen om te zien of ze konden uitvinden wat het precies is.

  0 likes
 4. Als het leger er geïnteresseerd in is, dat zegt al genoeg lijkt mij. Leger gaat niet voor archeoloog spelen. We zien wel hoe het afloopt. Maar zodra het leger ermee gaat bemoeien met dit soort (zaken), loopt het vaak vervelend af.

  Straks is het object mysterieus verdwenen of moet iedereen z’n mond houden.

  0 likes
 5. waarom moet het zo lang duren voordat ze echt eens gaan zoeken naar die plek???

  0 likes
 6. Het zou zo maar eens een star gate kunnen zijn.!

  0 likes
 7. De plaats waar Åsberg en zijn collega’s de anomalie in 2011 op 87 meter diepte aantroffen is volgens hem bezocht door een Zweeds marineschip.

  Zijn dus aannamens? Of alles weer simpel onder de aandacht brengen waar zijn de coördinaten . Als ze zo oprecht zijn geven ze die vrij voor nader onderzoek. En hoe komt de marine ineens wel aan die zo geheimen coördinaten wel raar toch…..of toch weer fake

  0 likes
 8. Of is het ook weer door visjes gedaan hahaha 🙂

  0 likes
 9. [Normaal gesproken horen er in het gebied geen marineschepen te zijn, aldus Åsberg.]

  Vreemd verhaal. Vrijwel de gehele kustlijn van Zweden ligt aan de oostzee. Als er dus ergens een plek is op de wereld waar je de zweedse marine kunt verwachten is het wel in de oostzee.

  0 likes
 10. Huh?
  Dit ding was toch al ‘identified’ en het verhaaltje ‘debunked’ inmiddels?

  0 likes
 11. Als het leger geïnteresseerd is, dan mag niemand meer in de buurt komen en al helemaal geen onderzoek doen of duiken met robots of wat dan ook. Onderzoek word dan door de eigen wetenschappers verricht. Het object is dan staatseigendom word afgeschermd voor de rest van de wereld, monden worden gesnoerd en Dennis Åsberg en Peter Lindberg waren waarschijnlijk omgekomen tijdens een storm op zee of vliegtuigcrash het object zou dan ook constant bewaakt worden.

  0 likes
 12. Naar mijn mening is het zo dat de Marine de (VRIJMETSELARIJ) EEN HAND IN DE POT MOET HEBBEN. De ILLUMINATI leid de wereld en hun onderdanen, de VRIJMETSELARIJ voeren het uit. Als het een buitenaards iets is gaat de illuminati daarover beslissen dus niet de vinder en zijn team!!!

  0 likes
 13. [quote name=”John”]Als het leger geïnteresseerd is, dan mag niemand meer in de buurt komen en al helemaal geen onderzoek doen of duiken met robots of wat dan ook. Onderzoek word dan door de eigen wetenschappers verricht. Het object is dan staatseigendom word afgeschermd voor de rest van de wereld, monden worden gesnoerd en Dennis Åsberg en Peter Lindberg waren waarschijnlijk omgekomen tijdens een storm op zee of vliegtuigcrash het object zou dan ook constant bewaakt worden.[/quote]
  Met een beetje mensenkennis kun je in het filmpje vernemen, Dat het interessant moet zijn,e.a blijkt ook weer uit dat één van de leden van het team, Dennis Asberg, zegt dat hij en zijn gezin zijn bedreigd. Doe je wat sneupwerk op youtube kom je dit toch maar ff tegen.http://www.youtube.com/watch?v=kckUXgDFrmE En deze duurt maar 2.10 minuten.De groote van het object De grootte is vergelijkbaar met die van een Boeing 747. 2 september is het team onverwacht (de aankondiging was namelijk juni) weer vertrokken, nu om het tweede onbekende object te gaan verkennen.Kennelijk ligt uw leger er niet!!En door wie zouden ze zijn bedreigd?

  0 likes
 14. Wilt u op de hoogte blijven van de ontdekkingen??Zet deze site dan onder favorieten.http://www.oceanexplorer.se/

  0 likes
 15. Ik meende te lezen dat uit testen is gebleken dat het om een natuurlijke formatie zou gaan.
  En als dit team deze maand het betere camera s het object mag bekijken,dan neem ik aan dat als de marine(staat) dit toelaat, er niet veel bijzonders (zoals een ufo ) moet liggen. Denk weer heet gebakken lucht met verkeerde media aandacht

  0 likes
 16. [quote name=”Carl”]… moet iedereen z’n mond houden.[/quote]

  Of erger, krijgen ze een hartaanval of plegen ze zelfmoord. In ieder geval kunnen het niet meer na vertellen.

  0 likes
 17. [quote name=”ReneH”][quote name=”Carl”]… moet iedereen z’n mond houden.[/quote]

  Of erger, krijgen ze een hartaanval of plegen ze zelfmoord. In ieder geval kunnen het niet meer na vertellen.[/quote]

  Vooralsnog is er niemand dood. Wishfull thinking?

  0 likes
 18. “Hij zegt ook te hebben gesproken met hooggeplaatste marinefunctionarissen, maar zwijgt over de inhoud van de gesprekken.”

  En vervolgens:“Waarom is het Zweedse leger geïnteresseerd in het object?” vraagt Åsberg zich af. “Misschien weten zij al wat het is.”

  Wat ik denk: Er moet geld komen dus brengt hij zoiets in het nieuws. Waarom was de marine er niet eerder?

  0 likes
 19. [quote name=”Vonzie”]

  Wat ik denk: Er moet geld komen dus brengt hij zoiets in het nieuws. Waarom was de marine er niet eerder?[/quote]

  “The company have created a submarine that they hope will appeal to tourists and wannabe shipwreck hunters who will pay to take a trip down to the bottom of the Baltic Sea to see for themselves.”

  Even scrollen, dan zie je Peter Lindbergh bij de onderzeeër staan, speciaal om rijke touristen mee naar de zeebodem te nemen.

  http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2160297/Pictured-The-UFO-shaped-object-the-Baltic-Sea–covered-soot-little-fireplaces-lying-end-1-000ft-runway.html

  😉

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

pushberichten

Altijd op de hoogte via pushberichten van NineForNews. Zo zet je ze aan!

Het zal je vast niet ontgaan zijn ...

lijkschouwer

Lijkschouwer schokt wereld: ‘Er is niemand overleden door het coronavirus’

Een vooraanstaande lijkschouwer laat weten dat hij ...