Binnenland

Deze schimmige belangen gaan er schuil achter de Week van de Lentekriebels: ‘Rutgers doet hele rare dingen’

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

Expertisecentrum Rutgers en de GGD’s zijn begonnen met de Week van de Lentekriebels, een voorlichtingsweek over relationele en seksuele vorming voor basisschoolkinderen. Vorig jaar ontstond er ophef over de week na verspreiding van ‘misinformatie’, beweert de NOS.

Rechtsfilosoof Raisa Blommestijn sprak van een ‘giftige ideologie’ omdat kleuters les kregen over transgenders en anale seks. FVD-leider Baudet stelde er Kamervragen over. Onder ouders ontstond veel onrust. Ondertussen blijft Rutgers lessen uit het Kriebels in je Buik-pakket aanbieden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Wat zit er achter deze Week van de Lentekriebels? Rutgers, voorheen de World Population Foundation, werkt aan meerdere Sustainable Development Goals van de VN en het World Economic Forum. Het gaat daarbij om SDG’s 3, 5 en 10 die gaan over respectievelijk goede gezondheid en welzijn, gendergelijkheid en ongelijkheid verminderen.

Hele rare dingen

Rutgers doet hele rare dingen, stelt Pieter Parlevliet. “De mensen die dat sponsoren, moeten in het zonnetje gezet worden. Deze mensen sturen geld naar een instituut dat pedofilie mooi vindt,” aldus Parlevliet.

Wie doneren aan Rutgers? Onder meer de Nationale Postcodeloterij à raison van 30 miljoen euro, de Bill & Melinda Gates Foundation, SDG House Amsterdam, het ministerie van Buitenlandse Zaken, het ministerie van Onderwijs, het ministerie van Volksgezondheid en de IKEA Foundation.

Parlevliet was zondag bij het gebouw van de Nationale Postcodeloterij:

Week van de pedoseks

Baudet laat in een filmpje het lesmateriaal zien dat kinderen krijgen voorgeschoteld. Met luchtige teksten en plaatjes met vrolijke kleuren worden kinderen allerlei vormen van seksualiteit opgedrongen. Dat terwijl kinderen zich hier niet mee bezig zouden moeten houden, of het in elk geval zelf op hun eigen manier moeten ontdekken, zegt hij. “Stop deze perverse woke-week!”

“De week van de pedoseks,” vat journalist Joost Niemoller samen. “Ik begin steeds meer te denken dat het inderdaad een agenda is om de pedoseksualiteit weer aanvaardbaar te maken. Terwijl we nu toch echt wel weten hoe traumatisch het voor kinderen is om erachter te komen dat de volwassenen op wie je dacht te vertrouwen erop uit waren om misbruik te maken van je naïviteit.”

Schokkend rapport

Rutgers is een ngo van de VN. Recentelijk werd onder auspiciën van de VN een schokkend rapport gepubliceerd dat de deur lijkt te openen naar het normaliseren van seks met minderjarigen. Seksuele handelingen tussen personen onder de wettelijke minimum leeftijd kunnen vrijwillig en legaal zijn, schreef de International Commission of Jurists (ICJ) in maart vorig jaar. Het rapport roept niet op tot het decriminaliseren van seks tussen volwassenen en minderjarigen, maar stelt wel dat kinderen het recht hebben om seksueel actief te zijn.

Dit is ziekelijk gestoord

In 2018 vaardigden de VN en WHO in samenwerking met Unicef en Unesco richtlijnen uit voor de seksuele opvoeding van kinderen op school. Deze richtlijnen tarten alle verbeelding, zei advocaat Carine Knapen daarover. Ze zijn onderdeel van de SDG’s, oftewel de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen.

“Dit is ziekelijk gestoord,” zei Knapen over de richtlijnen.

“Kinderen moeten kinderen (kunnen) blijven. Seksuele handelingen aanbevelen en zelfs stimuleren bij kinderen van 5 tot 8 jaar kan maar één doel hebben en het is niet de verrijking van hun kennis, maar wel het normaliseren van pedofilie zodat onschuldige kinderen het ‘normaal’ vinden als hen gevraagd wordt om te pijpen of er zelf op aansturen omdat het hen is aangeleerd op school.”

Ze vindt het onbegrijpelijk dat ministers van onderwijs dit toelaten tenzij het zelf verdoken pedofielen zijn die denken voordeel te halen uit dit soort ‘onderwijs’. In dat geval zijn het criminelen die achter de tralies thuishoren, benadrukte Knapen.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

128 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
apyr
apyr
1 maand geleden

Is Rutgers een pedoclub

mark
mark
1 maand geleden

Pedo land, pedo lesmateriaal pedo scholen..!

Inhetmeer
Inhetmeer
1 maand geleden

Tsja…….de grondwet is wa,t dat betreft al zodanig aangepast, dat een pedofiele rechter ( en dat is niét uit de lucht gegrepen) er heus wel aan gaat meewerken……..en zéker als dat uit de koker van d66 komt.

Baardstaart
Baardstaart
1 maand geleden

Krijg je de kriebels van de lentekriebels.

MELD JE KINDEREN DIE WEEK ZIEK!!!

Back to top button
128
0
We lezen graag je reactie!x