Homepagina » Binnenland » Spoedoverleg met ministerie van De Jonge over snel toenemend aantal overlijdens na prik
de jonge
Foto: Hugo de Jonge (Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

Spoedoverleg met ministerie van De Jonge over snel toenemend aantal overlijdens na prik

Naar aanleiding van de sommatie van de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie aan minister Hugo de Jonge om binnen twee dagen de vaccinatiecampagne stil te leggen, is de commissie door het ministerie van Volksgezondheid uitgenodigd om te komen praten. Een ambtenaar van het ministerie laat per e-mail aan de advocaat van de BPOC2020 weten dat het ministerie openstaat voor een gesprek.

“Wij gaan graag met minister De Jonge in gesprek,” zegt commissievoorzitter Pieter Kuit in een videoboodschap. “De gesprekken zullen aanstaande dinsdag plaatsvinden op het ministerie van VWS. Wij zullen u op de hoogte houden van de resultaten van deze besprekingen.”

Fijn dat Hugo de Jonge het nu serieus neemt

De advocaat van de commissie, Niels Vanaken, schrijft op social media: “Volgende week namens BPOC2020 spoedoverleg met het ministerie van VWS over het snel toenemend aantal overlijdens en ernstige bijwerkingen na vaccinatie. Fijn dat Hugo de Jonge het nu serieus neemt.”

“Waar het Lareb minder dan 500 overlijdens rapporteert, zijn er bij de BPOC al meer dan 1200 meldingen van overlijden binnengekomen,” merkt huisarts Rob Elens op. “De werkelijke aantallen zijn nog veel hoger. MSM hebben zeker de opdracht dit stil te houden?”

Uiterst zorgelijk

Eerder deze week sommeerde Vanaken zorgminister De Jonge namens de BPOC2020 de vaccinatiecampagne onmiddellijk stil te leggen. Bij gebreke zou een kortgedingprocedure worden opgestart.

De advocaat wees De Jonge er in een brief op dat de commissie dagelijks persoonlijke verklaringen van mensen ontvangt over overlijdens en ernstige bijwerkingen na de coronavaccinatie. Hij schreef dat de inhoud van de verklaringen ‘uiterst zorgelijk’ is.

4.6 244 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
215 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Danny
Danny
2 maanden geleden

Praten? Laat me niet lachen!

Unknown
Unknown
2 maanden geleden

Als het maar weer niet iets voor de bühne is. Ik heb geen vertrouwen meer in de overheid noch de EU en MSM. Het is allang duidelijk dat er een spel wordt gespeeld en de felheid neemt toe. Ik ga geen Godwin maken, maar het is schrikbarende hoeveel mensen dit spel niet of niet willen doorzien. Want er is inmiddels genoeg tegengeluid te vinden via alternatieve bronnen. Net zoals Jensen duidelijk maakt, ook de heer Gommers spreekt zich voortdurend tegen. En dit geldt dus voor iedereen die aan de kant van big pharma staan. Bizar.

Arnie
Arnie
2 maanden geleden

Hugo Mengele zal uiteraard omringd zijn door het OMT met al hun dierenartsen, de Jonge gaat niet buigen, die spuit moet er hoe dan ook in bij de mensen.

Elvi
Elvi
2 maanden geleden

Ik ben hier heel nieuwsgierig naar. Maar toch vooral ben ik nieuwsgierig hoe het VWS dit gaat spinnen….

x

Check Also

agema

Fleur Agema haalt snoeihard uit: ‘Deze farce heeft Hugo de Jonge gecreëerd! Totaal ziek beleid’

Een met corona besmette man mocht samen ...

arts

Arts: ‘Wijze waarop de Australische overheid mensen zonder mondkapje behandelt, is mensonterend, misdadig en pervers’

Arts Matthijs Schoemacher ziet met lede ogen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

215
0
We lezen graag je reactie!x