CoronaBuitenland

Gepensioneerde neurochirurg over coronavaccin: ‘Dit is een geplande menselijke ramp van Bijbelse proporties’

Help door dit met vrienden op je socials te delen!

Dit gaat over het uitdunnen van de bevolking, zei de gepensioneerde Amerikaanse neurochirurg Russell Blaylock in gesprek met The New American over het coronavaccin. In het tijdschrift Surgical Neurology International schrijft Blaylock dat we hier te maken hebben met ‘een geplande menselijke ramp van Bijbelse proporties’.

De sterftecijfers zijn afschuwelijk, zei de arts. “Wereldwijd zijn al miljoenen mensen gestorven na dit vaccin. Volgens vrij nauwkeurige schattingen zijn er 500.000 Amerikanen gestorven na hun vaccinatie. En dit is pas het begin.”

Aangetoond

Er zijn geen langetermijnonderzoeken gedaan of onderzoeken naar zwangere vrouwen, merkte hij op. “Waarom zou je mensen oproepen een vaccin te nemen dat alleen al in dit land honderdduizenden mensen heeft gedood?” vroeg Blaylock. “In het verleden werden vaccins na 50 sterfgevallen van de markt gehaald.”

“Dit [vaccin] heeft honderdduizenden mensen gedood en ze blijven het promoten,” zei hij. “Ze blijven zeggen dat het veilig en effectief is. Waarom zou je twee vaccins nemen tegen een virus dat niet langer bestaat? Dit vaccin heeft geen effect op de omikronvariant. Dat is aangetoond.”

Waarom doen ze dit?

“We moeten dus aannemen dat het vaccin niet bedoeld is om deze pandemie of variant te beheersen. We moeten ons afvragen wat ze aan het doen zijn, waarom ze dit doen, waarom ze het blijven pushen,” zei de gepensioneerde neurochirurg.

4.9 141 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Riet@hotmail.com
5 maanden geleden

Je moet eens de facebook groep Bijwerkingen na mRna 
de reactie lezen niet normaal wat voor bijwerkingen mensen allemaal krijgen na het vaccin daar delen de mensen hun verhalen en de bijwerkingen die ze hebben gekregen na het vaccin.

Henk uit Veliko Tarnovo
Henk uit Veliko Tarnovo
5 maanden geleden

Miljoenen op de wereld zijn inderdaad al gestorven aan dit gif maar het waarom is geen vraag want bij Big Farma gaat het om de poen en in de politiek gaat het om uitdunning.
Slecht nieuws voor de wereldbevolking maar de dingen bij naam noemen zou dit hele spel wel kunnen omkeren.
Ook deze neurochirurg heeft nog stteds angst om te zeggen wat er werkelijk speelt.
Jammer gemiste kans Mijnheer Blaylock

Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
5 maanden geleden

Gelukkig zijn er óók intelligente mensen die logisch kunnen redeneren.

Ron L
Ron L
5 maanden geleden

Stap 1 was corona angst aanjagen on der de wereldbevolking. Stap 2 is angst blijven aanjagen maar nu gezamenlijk met het op-/uitkopen van boeren zorgen dat de voedselprodukties minder worden.
De elite is (Billy Gates) reeds grootgrondbezitter waarop niets verbouwd wordt en dat gaat hier , als tweede op de ranglijst van voedselproduktie ook gebeuren als we niet achter de boeren gaan staan.
Dus Nederlanders als je wilt blijven eten steun dan de boeren en laat dat liegende groepje onbenul in de Haag maar creperen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

49
0
We lezen graag je reactie!x