Homepagina » Gezondheid » Wetenschapper ontdekt dat vaccins ons kapotmaken. In deze schokkende video onthult ze hoe Big Pharma haar vervolgens kapotmaakte
Wetenschapper ontdekt dat vaccins ons kapotmaken. In deze schokkende video onthult ze hoe Big Pharma haar vervolgens kapotmaakte

Wetenschapper ontdekt dat vaccins ons kapotmaken. In deze schokkende video onthult ze hoe Big Pharma haar vervolgens kapotmaakte

Moleculair biologe Judy A. Mikovits luidde de noodklok over de dodelijke virale besmetting van vaccins. Ze werd vervolgens in de gevangenis gegooid.

Dr. Mikovits deed voor het Amerikaanse Nationale Kankerinstituut onderzoek naar virussen waaronder hiv. Ze hield zich vooral bezig met immunotherapie.

In 2009 was haar onderzoek gericht op autisme en andere neurologische aandoeningen. Ze kwam tot de ontdekking dat de meeste proefpersonen die ze onderzocht ook leden aan kanker en chronisch vermoeidheidssyndroom.

Uit het lab

Ze ontdekte dat een virus verantwoordelijk was voor deze symptomen en kwam tot de conclusie dat het afkomstig was van muizen.

Mikovits stelde vast dat deze virale besmetting werd veroorzaakt door vaccins.

“Vijfentwintig miljoen Amerikanen zijn besmet met virussen die uit het lab komen en die via besmet bloed en besmette vaccins in mensen terecht zijn gekomen,” zei ze.

In de boeien

Toen ze haar bevindingen naar buiten bracht werd ze ontslagen, aangeklaagd, in de gevangenis gegooid en kreeg ze opdracht haar onderzoek terug te trekken en te verklaren dat ze ‘alles had verzonnen’.

Ze weigerde het wetenschappelijke bewijs onder het tapijt te vegen, waarna ze het medische establishment over zich heen kreeg.

Ze belandde in de cel. “Ik werd in de boeien geslagen en mijn huis uit gesleurd,” verklaarde ze.

Kapot

“Ze zeiden: ‘Vertel iedereen dat het hersenspinsels zijn en je mag weer naar huis. Doe je dat niet, dan maken we je kapot’,” vervolgde dr. Mikovits. “En dat hebben ze gedaan.”

Zo ziet moderne ‘wetenschap’ er vandaag de dag uit.

Bekijk hieronder het hele interview:

Foto: Vimeo/NaturalNews

[Natural News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • julius schreef:

  Mijn moeder vertelde mij pas dat toen ik werd ingeënt. als 4-jarige jaar dat ik een week na de inenting ik een maand niet kon lopen(wss kwam het door vaccinatie).

  Ik denk ook dat er stoffen in de vaccine zitten die homoseksualiteit, transseksualiteit,kanker adhd, autisme, add en allerlei ziektes.

  Dus laat jezelf en je kind NOOIT inenten.

  17 likes
  • Jan Hol schreef:

   Homo sexualiteit is geen ziekte hoor.

   8 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Van koosjer en halal word je pedofiel

   5 likes
  • Richard schreef:

   En zeker ook anticonceptiemiddelen en andere chemische troep, in ons drinkwater en in ons voedsel?
   In de jaren ’70 kwamen er al berichten over afwijkingen bij vissen door de toename van anticonceptiemiddelen, plastics en pesticiden in het water.

   5 likes
  • El Trueporino schreef:

   @julius
   Wist je dat als je moeder stiekem lesbisch is en je vader van niets weet, dat jij dan Bi bent?
   Dat is om dezelfde reden als dat er stoffen in de vaccine zitten die homoseksualiteit, transseksualiteit veroorzaken.
   Ik snap dat het lastig te accepteren is maar het is gewoon zo. Ik zou er niet te veel over nadenken want dat is niet je sterkste punt.

   4 likes
 • Marduk's Revenge schreef:

  degenen die ons Mens ziek maken en uitroeien 🙁 🙁 🙁
  duurt maar 40min

  John Hankey – Rothschild, Rockefeller, Hitler, JFK & 9/11

  https: //youtu.be/zz0q05TLB6w

  dezelfden zijn aan de macht nu, altijd al geweest, daar vocht HITLER toen ook tegen

  13 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   @Gladiator en anderen
   11min30 vanaf daar wordt zeer duidelijk uitgelegd dat eugenetica NIET van Hitler was maar van VS en dan al de rest pffff mens is iet sterk, ze vergiftigen ons al 80j en meer, dat wij allen nog niet dood zijn is een mirakel … pff echt waar die VS is verantwoordelijk voor alle leed op aarde, hoe dieper je graaft hoe walgelijker het wordt.

   20 likes
 • H.J. schreef:

  Ik heb van mijn Moeder begrepen dat in 1948 oprichting VVD (Pieter Oud) een extra stof is toegevoegd een soort VVD gen.
  Mijn twijfel hieraan is door jouw stukje weggenomen.

  6 likes
 • dna schreef:

  Kijk ook uit met soja producten, of waar het in is verwerkt. Anders soyboy

  6 likes
 • Aradhel schreef:

  @Marduk’s Revenge

  “pffff mens is iet sterk, ze vergiftigen ons al 80j en meer, dat wij allen nog niet dood zijn is een mirakel”

  De mens is wel sterk, als die mens zich dat maar herinnert. Ik ben 64, hubby is 63, en wij doen alles nog zelf… en dan bedoel ik ook ‘zelf’! Pas nog samen bijna 10 uur in de tuin bezig geweest om de schutting te vernieuwen, op één dag, in de hitte. Liters water is er doorheen gegaan. En een paar dagen erna 5 uur bezig geweest met de voortuin te betegelen met z’n tweetjes. En dat zijn dan nog maar twee bezigheden die wij zelf doen.

  En dan praat ik niet over twee hele ontzettende gezonde vitale oudjes die tegen hun AOW/pensioentje aanzitten, maar twee ouwe taaien die van alles mankeren. Ik bv, ik doe alles op wilskracht. Ik heb 3 nekhernia’s, 2 rughernia’s, 4 auto-immuunaandoeningen, neuropathie artrose, trage schildklier, en en en. Maar verder gaat het best wel goed met mij hoor. Ik mijd zoveel het ziekenhuis, en zou ik kanker krijgen, dan ga ik dood aan kanker, en niet aan de reguliere (giftige) behandeling daarvan. Ik slik geen medicijnen meer op de schildklierhormoon na, maar heb mij verdiept in vitaminen, mineralen en anti-oxidanten.

  En ja, ik ben als baby ook gevaccineerd, want wisten mijn ouders veel. En daarna heb ik mij jaren voor mijn aandoeningen vanalles laten inspuiten, zware operaties ondergaan (en vergis je niet in de narcose injecietievloeistoffen zoals bv articaine = een snelwerkende narcose die de tandarts ook gebruikt. Doe je onderzoek https://www.drugs.com/sfx/articaine-epinephrine-side-effects.html ). Ik zei altijd ‘ik kan alles tot het tegendeel is bewezen, maar dan weet ik dat ook weer’, en dat blijf ik zeggen. Alleen al het denken dat het niet mogelijk is, of dat je iets niet kunt beperkt de mens al in zijn denken en doen.

  En natuurlijk wordt ik ook wel eens somber, en dan denk… moet ik nou zo 116 worden? Maar dat is maar eventjes, want daarna geef ik mezelf een schop onder mijn reet…. hup, vooruit met de geit. Geloof in jezelf en in je eigen kracht, eet gezond bv uit je eigen moestuintje… Groenten, fruit, kruiden, aardappelen, theeplantjes enz. Ik heb ook een kleine horizontale EN verticale moestuin…. zo fijn. Net weer aardappelen gerooid, die kweek ik in bakken. 4 à 5 aardappelen poten is 3 à 4 kilo piepers rooien. Ik drink alleen water en organische thee en koffie zonder suiker en melk. En nee, dat is geen straf voor mij. Ik ‘snoep’ af en toe ook heus wel. En frisdrank lust ik niet eens meer… veel te zoet.

  4 likes
 • Scientist schreef:

  Ik zou het wetenschappelijk bewijs waarnaar wordt gerefereerd wel eens willen zien. Als wetenschapper kan ik niet zomaar iets aannemen dat iemand vertelt/opschrijft. Iets met falsifieerbaarheid en replicatie.

  0 likes
 • jan boot schreef:

  hoe zieker hoe beter .om het straks iut te roeien .wat ze in 19 63 ok zo graag wouden de heren .als red midel alle kolturen komen maar hier heen ps wat ok weer fout ging als toen punt drie moet nog beginnen burgers zing lach en hiul en straks gedonder aan de hemels heden .ps eerst elkaar op zoeken voor het .zee slag gaat beginnen rs vs ze willen de aarden reden ps u zorg betalingen is hun bunker elders ps tuig kruipt weg grt sterkten respect .onzen aarden was eens een hemel grt jbt vrij biuter wie zijnere volks leven bewust besmet zal hij zelf eerder vallen ,regel begevingen ,bevingen ens grt

  0 likes
 • x

  Check Also

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  belgische

  1400 Belgische artsen en zorgprofs trekken aan de bel: ‘Er is geen sprake van een killervirus’

  Ruim 300 Belgische artsen en 1100 zorgprofessionals ...

  >