Homepagina » Gezondheid » Wetenschapper ontdekt dat vaccins ons kapotmaken. In deze schokkende video onthult ze hoe Big Pharma haar vervolgens kapotmaakte
Wetenschapper ontdekt dat vaccins ons kapotmaken. In deze schokkende video onthult ze hoe Big Pharma haar vervolgens kapotmaakte

Wetenschapper ontdekt dat vaccins ons kapotmaken. In deze schokkende video onthult ze hoe Big Pharma haar vervolgens kapotmaakte

Moleculair biologe Judy A. Mikovits luidde de noodklok over de dodelijke virale besmetting van vaccins. Ze werd vervolgens in de gevangenis gegooid.

Dr. Mikovits deed voor het Amerikaanse Nationale Kankerinstituut onderzoek naar virussen waaronder hiv. Ze hield zich vooral bezig met immunotherapie.

In 2009 was haar onderzoek gericht op autisme en andere neurologische aandoeningen. Ze kwam tot de ontdekking dat de meeste proefpersonen die ze onderzocht ook leden aan kanker en chronisch vermoeidheidssyndroom.

Uit het lab

Ze ontdekte dat een virus verantwoordelijk was voor deze symptomen en kwam tot de conclusie dat het afkomstig was van muizen.

Mikovits stelde vast dat deze virale besmetting werd veroorzaakt door vaccins.

“Vijfentwintig miljoen Amerikanen zijn besmet met virussen die uit het lab komen en die via besmet bloed en besmette vaccins in mensen terecht zijn gekomen,” zei ze.

In de boeien

Toen ze haar bevindingen naar buiten bracht werd ze ontslagen, aangeklaagd, in de gevangenis gegooid en kreeg ze opdracht haar onderzoek terug te trekken en te verklaren dat ze ‘alles had verzonnen’.

Ze weigerde het wetenschappelijke bewijs onder het tapijt te vegen, waarna ze het medische establishment over zich heen kreeg.

Ze belandde in de cel. “Ik werd in de boeien geslagen en mijn huis uit gesleurd,” verklaarde ze.

Kapot

“Ze zeiden: ‘Vertel iedereen dat het hersenspinsels zijn en je mag weer naar huis. Doe je dat niet, dan maken we je kapot’,” vervolgde dr. Mikovits. “En dat hebben ze gedaan.”

Zo ziet moderne ‘wetenschap’ er vandaag de dag uit.

Bekijk hieronder het hele interview:

Foto: Vimeo/NaturalNews

[Natural News]
4.9 22 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
2 jaren geleden

degenen die ons Mens ziek maken en uitroeien 🙁 🙁 🙁
duurt maar 40min

John Hankey – Rothschild, Rockefeller, Hitler, JFK & 9/11

https: //youtu.be/zz0q05TLB6w

dezelfden zijn aan de macht nu, altijd al geweest, daar vocht HITLER toen ook tegen

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

@Gladiator en anderen
11min30 vanaf daar wordt zeer duidelijk uitgelegd dat eugenetica NIET van Hitler was maar van VS en dan al de rest pffff mens is iet sterk, ze vergiftigen ons al 80j en meer, dat wij allen nog niet dood zijn is een mirakel … pff echt waar die VS is verantwoordelijk voor alle leed op aarde, hoe dieper je graaft hoe walgelijker het wordt.

Willie
Willie
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Ja, de Russische Revolutie met al de ellende van dien komt o.a. ook uit de koker van Zionistisch Amerika samen met de Zionisten in Rusland. Actief in de jaren 80 van de 19e eeuw (maar zeer ver daarvoor ook al) begon het Zionisme steeds actiever haar plan uit te voeren met de vernietiging van de mensheid en we zien nu waar het naar toe gaat. https://www.youtube.com/watch?v=WqREtbt__O8

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

LS…

We worden wakker ! Halleluja !

julius
julius
2 jaren geleden

Mijn moeder vertelde mij pas dat toen ik werd ingeënt. als 4-jarige jaar dat ik een week na de inenting ik een maand niet kon lopen(wss kwam het door vaccinatie).

Ik denk ook dat er stoffen in de vaccine zitten die homoseksualiteit, transseksualiteit,kanker adhd, autisme, add en allerlei ziektes.

Dus laat jezelf en je kind NOOIT inenten.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  julius
2 jaren geleden

LS…

Van koosjer en halal word je pedofiel

Richard
Richard
Reactie op  Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

Van varkensvlees ook.

Jan Hol
Jan Hol
Reactie op  julius
2 jaren geleden

Homo sexualiteit is geen ziekte hoor.

Richard
Richard
Reactie op  Jan Hol
2 jaren geleden

Was het niet aangetoond dat er bij homoseksuelen een afwijking in de hersenen te zien is? Een bepaalde kwab schijnt groter te zijn.

Richard
Richard
Reactie op  julius
2 jaren geleden

En zeker ook anticonceptiemiddelen en andere chemische troep, in ons drinkwater en in ons voedsel?
In de jaren ’70 kwamen er al berichten over afwijkingen bij vissen door de toename van anticonceptiemiddelen, plastics en pesticiden in het water.

El Trueporino
El Trueporino
Reactie op  julius
2 jaren geleden

@julius
Wist je dat als je moeder stiekem lesbisch is en je vader van niets weet, dat jij dan Bi bent?
Dat is om dezelfde reden als dat er stoffen in de vaccine zitten die homoseksualiteit, transseksualiteit veroorzaken.
Ik snap dat het lastig te accepteren is maar het is gewoon zo. Ik zou er niet te veel over nadenken want dat is niet je sterkste punt.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Ik heb van mijn Moeder begrepen dat in 1948 oprichting VVD (Pieter Oud) een extra stof is toegevoegd een soort VVD gen.
Mijn twijfel hieraan is door jouw stukje weggenomen.

Richard
Richard
Reactie op  H.J.
2 jaren geleden

Zie daar! Alweer een wakkere mens!
halleluja!

dna
dna
2 jaren geleden

Kijk ook uit met soja producten, of waar het in is verwerkt. Anders soyboy

Scientist
Scientist
2 jaren geleden

Ik zou het wetenschappelijk bewijs waarnaar wordt gerefereerd wel eens willen zien. Als wetenschapper kan ik niet zomaar iets aannemen dat iemand vertelt/opschrijft. Iets met falsifieerbaarheid en replicatie.

Aradhel
Aradhel
2 jaren geleden

@Marduk’s Revenge

“pffff mens is iet sterk, ze vergiftigen ons al 80j en meer, dat wij allen nog niet dood zijn is een mirakel”

De mens is wel sterk, als die mens zich dat maar herinnert. Ik ben 64, hubby is 63, en wij doen alles nog zelf… en dan bedoel ik ook ‘zelf’! Pas nog samen bijna 10 uur in de tuin bezig geweest om de schutting te vernieuwen, op één dag, in de hitte. Liters water is er doorheen gegaan. En een paar dagen erna 5 uur bezig geweest met de voortuin te betegelen met z’n tweetjes. En dat zijn dan nog maar twee bezigheden die wij zelf doen.

En dan praat ik niet over twee hele ontzettende gezonde vitale oudjes die tegen hun AOW/pensioentje aanzitten, maar twee ouwe taaien die van alles mankeren. Ik bv, ik doe alles op wilskracht. Ik heb 3 nekhernia’s, 2 rughernia’s, 4 auto-immuunaandoeningen, neuropathie artrose, trage schildklier, en en en. Maar verder gaat het best wel goed met mij hoor. Ik mijd zoveel het ziekenhuis, en zou ik kanker krijgen, dan ga ik dood aan kanker, en niet aan de reguliere (giftige) behandeling daarvan. Ik slik geen medicijnen meer op de schildklierhormoon na, maar heb mij verdiept in vitaminen, mineralen en anti-oxidanten.

En ja, ik ben als baby ook gevaccineerd, want wisten mijn ouders veel. En daarna heb ik mij jaren voor mijn aandoeningen vanalles laten inspuiten, zware operaties ondergaan (en vergis je niet in de narcose injecietievloeistoffen zoals bv articaine = een snelwerkende narcose die de tandarts ook gebruikt. Doe je onderzoek https://www.drugs.com/sfx/articaine-epinephrine-side-effects.html ). Ik zei altijd ‘ik kan alles tot het tegendeel is bewezen, maar dan weet ik dat ook weer’, en dat blijf ik zeggen. Alleen al het denken dat het niet mogelijk is, of dat je iets niet kunt beperkt de mens al in zijn denken en doen.

En natuurlijk wordt ik ook wel eens somber, en dan denk… moet ik nou zo 116 worden? Maar dat is maar eventjes, want daarna geef ik mezelf een schop onder mijn reet…. hup, vooruit met de geit. Geloof in jezelf en in je eigen kracht, eet gezond bv uit je eigen moestuintje… Groenten, fruit, kruiden, aardappelen, theeplantjes enz. Ik heb ook een kleine horizontale EN verticale moestuin…. zo fijn. Net weer aardappelen gerooid, die kweek ik in bakken. 4 à 5 aardappelen poten is 3 à 4 kilo piepers rooien. Ik drink alleen water en organische thee en koffie zonder suiker en melk. En nee, dat is geen straf voor mij. Ik ‘snoep’ af en toe ook heus wel. En frisdrank lust ik niet eens meer… veel te zoet.

jan boot
jan boot
2 jaren geleden

hoe zieker hoe beter .om het straks iut te roeien .wat ze in 19 63 ok zo graag wouden de heren .als red midel alle kolturen komen maar hier heen ps wat ok weer fout ging als toen punt drie moet nog beginnen burgers zing lach en hiul en straks gedonder aan de hemels heden .ps eerst elkaar op zoeken voor het .zee slag gaat beginnen rs vs ze willen de aarden reden ps u zorg betalingen is hun bunker elders ps tuig kruipt weg grt sterkten respect .onzen aarden was eens een hemel grt jbt vrij biuter wie zijnere volks leven bewust besmet zal hij zelf eerder vallen ,regel begevingen ,bevingen ens grt

Henk
Henk
5 maanden geleden

Heel goed!

verontruste burger
verontruste burger
5 maanden geleden
Hein
Hein
2 maanden geleden

We zitten er middenin

x

Check Also

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: ‘Ze willen jou en je familie doden’

De overheid liegt over de coronavarianten en ...

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

22
0
We lezen graag je reactie!x