CoronaBuitenland

Kinderarts doet boekje open: ‘Coronaprik is dodelijker dan abortuspil’

Help mee door dit met kennissen op je social media te delen!

In januari vorig jaar verscheen in The New England Journal of Medicine een artikel waaruit zou blijken dat zwangere vrouwen geen hoger risico lopen op een miskraam na een coronavaccin.

Aan het onderzoek deden veel vrouwen mee die al in het derde trimester van hun zwangerschap zaten. De onderzoekers keken vervolgens of er vrouwen tussen zaten die in hun eerste trimester een miskraam hadden gekregen. “Dat is natuurlijk absurd,” reageerde kinderarts Elizabeth Mumper.

82 procent

Als je dat cohort niet meerekent, kom je uit op een percentage van 82 procent, zei ze in het programma Friday Roundtable op CHD.tv. Dus 82 procent van de vrouwen kreeg na het coronavaccin een miskraam.

Mumper wees erop dat ook de Pfizer-documenten laten zien dat 80 tot 82 procent van de zwangere vrouwen in het eerste trimester een miskraam kreeg na vaccinatie.

Dodelijker

Dat maakt het coronavaccin dodelijker dan een abortuspil. Een zwangere vrouw in haar eerste trimester loopt meer risico op een miskraam of doodgeboorte na een coronaprik dan na een abortuspil, benadrukte de kinderarts.

Artsen wezen het tijdschrift op de fout, maar ondertussen staat de studie al meer dan een jaar in de medische literatuur. Zwangere vrouwen krijgen nog steeds het advies om de prik te halen, verzuchtte Mumper.

5 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Riet@hotmail.com
8 dagen geleden

Je moet eens de facebook groep Bijwerkingen na mRna gaan volgen.
en de reactie lezen niet normaal wat voor
bijwerkingen mensen allemaal krijgen na het vaccin daar delen de mensen hun verhalen en de bijwerkingen die ze hebben gekregen na het vaccin.

Ton
Ton
8 dagen geleden

Dat is de eerste fase…kind dood … daarna ga je er zelf aan… misschien wel Apenpokken of de aangepaste Covid variant….

Jerome
Jerome
8 dagen geleden

Waar denk je dat het HPV ‘vaccin’ voor is.

NoVax
NoVax
8 dagen geleden

Hoogste “rendement” om de (footprint van de) bevolking te reduceren is zorgen dat er geen babies meer bijkomen, die hebben nog de meeste levensjaren voor de boeg met hun zogenaamde ecologische “footprint”. Vandaar dat de elite dit prima vinden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

52
0
We lezen graag je reactie!x