Mens en Dier

Getergde Marcel de Graaff: ‘De propaganda van de EU moet het volk overtuigen dat dit satanische beleid goed is’

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!

Deze Europese Unie staat in alles voor aantasting van het leven. Dat zei Europarlementariër Marcel de Graaff in het Europees Parlement.

Door abortus, door vaccinaties, door aantasting van voedsel en water, van industrie en werk, door belastingen die tot armoede leiden, door verheerlijking van perverse seksualiteit, door massa-immigratie die alle christelijke waarden en cultuur aantast, somde hij op, terwijl er geroezemoes klonk in de plenaire zaal.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Propaganda van de EU

“En de ergste aantasting van het leven is het slagveld van de oorlog,” benadrukte het Europarlementslid.

De propaganda van de EU moet het volk overtuigen dat dit satanische beleid goed is. En elke kritiek op deze kwaadaardige politiek wordt gedemoniseerd, aldus een getergde De Graaff, die de lijst van FVD in Vlaanderen gaat leiden bij de EU-verkiezingen.

Duivelse doodscultus

Elke afwijzing wordt via digitale controle afgeschaft, maar ik blijf elke dag strijden voor de overwinning van het goede over deze duivelse doodscultus van de globalistische elite die leidt tot dictatuur en slavernij, zei De Graaff nog.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 209 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Djennis
Djennis
1 maand geleden

Ooit zei Gorbatsjov: wij hebben er 70 jaar over gedaan om het communisme af te schaffen, maar jullie in het Westen voeren het weer in. De man had 100% gelijk als je kijkt met wat er in Europa door het ongekozen zooitje steeds weer voorgesteld wordt en dwangmatig verplicht wordt. Alleen al de 13 of 14 krankzinnige sancties tegen Rusland hebben de economie van EU / Europa heel veel schade gebracht. De de-industrialisatie in Duitsland is al volop aan de gang, Italië gaat naar een staatsschuld van 3000 miljard. De rest van de landen volgt dan vanzelf. En als Europa naar de donder is en het volk werkloos thuis zit met een Hoge hypotheek dan komt de NWO als reddende engel tevoorschijn. En het volk zal dat accepteren, net zoals de rotprik, de komende cbdc, de gezichtsherkenning, de 15 minuten steden enz.
En de lachende derde is dan de USA. Hun plan om Europa opnieuw op de knieën te krijgen is dan wederom gelukt. Een potentiële concurrent minder. Europa zou een , samen met Rusland, een sterk continent worden. Dat mag natuurlijk nooit.
Hun plan om via de proxy oorlog in dat in en in corrupte nazi land, dat Oekriland heet, Rusland te verslaan en de grondstoffen in te pikken is gelukkig mislukt.
Maar Europa naar de donder helpen, dat gaat hen zeker lukken. De USA schoothondjes in Brussel voeren trouw de opdrachten vanuit USA uit. Arm volk dat zulke “lijders” heeft, want het gewone volk is altijd de lul. Ik ben wellicht negatief in mijn visie, maar zo zie ik het helaas wel.

Margie
Margie
1 maand geleden

Marcel. Wij steunen je. Je hebt gelijk. Die eu is helemaal verrot. En uit de eu is echt DE oplossing. Ze weten van gekkigheid niet meer wat ze doen. Hun zitten in de eindtijd.

Worstcase
Worstcase
1 maand geleden

Goed gesproken Marcel!
Mensen stem het linkse EU weg in juni.
Dit is je kans!

Christien
Christien
1 maand geleden

Haal de massa uit de hypnose.
Probeer de schok een beetje te verzachten.

Back to top button
75
0
We lezen graag je reactie!x