Homepagina » UFO » Getuigen filmen UFO’s boven Colombia
Getuigen filmen UFO's boven Colombia

Getuigen filmen UFO’s boven Colombia

Afgelopen zondag- en maandagavond zijn boven het Colombiaanse departement Valle del Cauca onbekende vliegende objecten waargenomen. Veel getuigen maakten video’s van het fenomeen.

Op beide avonden zagen mensen omstreeks 21.00 uur lokale tijd een rood licht stil in de lucht hangen.

De beelden werden deze week uitgezonden door de nationale zender Noticias Caracol. Getuigen zeiden dat de lichten enkele minuten op dezelfde plaats bleven voordat ze zich met hoge snelheid verplaatsten. Vanwege de bewolking waren de objecten niet altijd even goed zichtbaar.

De burgemeester van Pradera, Adolfo Escobar, vertelde aan de zender dat de lichten zijn veroorzaakt door flares van het leger. Veel van de getuigen waar Noticias Caracol mee sprak geloven de verklaring van de burgemeester niet en denken dat de lichten een bovennatuurlijk verschijnsel zijn.

Onderstaande video’s zijn gemaakt in de Colombiaanse gemeenten Palmira en Pradera.

Bron: Noticiascaracol.com

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. Die burgermeesters die flairs noemde door het leger, gebruikt prozac.Een flair brand namelijk maar slechts heel even, en verplaats zich door de zwaartekracht, richting aarde.En dan kloppen de beelden die ik zie, dus even totaal niet meer, temeer omdat dit ufo verschijnsel enige tijd stilhangt.

  0 likes
 2. Filmpje 2 en 3 filmen duidelijk hetzelfde fenomeen. De wolkenformatie etc ziet er hetzelfde uit. Maar waar komt het grote kleurverschil vandaan?? Lijkt mij sowieso om een lichtkogel te gaan, ik zie die ieder jaar met oud&nieuw op dezelfde manier voorbij komen 😀

  0 likes
 3. [quote name=”Thomahawk”]Filmpje 2 en 3 filmen duidelijk hetzelfde fenomeen. De wolkenformatie etc ziet er hetzelfde uit. Maar waar komt het grote kleurverschil vandaan?? Lijkt mij sowieso om een lichtkogel te gaan, ik zie die ieder jaar met oud&nieuw op dezelfde manier voorbij komen :D[/quote]
  Die blijft niet op dezelfde plaats hangen!En eenmaal afgeschoten blijft de beweging erin zitten.(afvuursnelheid).

  0 likes
 4. Lichtkogel idd.

  0 likes
 5. Tja,twee dagen geleden hier in Beyrut,ik heb dit wtte licht vanuit het dak van mijn huis gezien,maar was niet stil en vliegt naar het noord ,en het zag eruit als een witte ster,dit gebeurd vaak hier in lebanon,en de mensen hebben hierin geen interess.

  0 likes
 6. ze zeggen in het artikel dat het object wegvliegt maar op de filmpjes hangt het op 1 plek.. is dt niet gewoon mercurius?

  0 likes
 7. Weer een onduidelijk beeld. Tegenwoordig kan men met geavanceerd materiaal duidelijke beelden maken die een mug op de maan kunnen filmen. Steeds weer van die schimmige beelden dus vervalst of door domme mensen gefilm die alles aannemen die hun gedachten naar boven komen…Voor mij is dit geen overtuiging maar een hype en aandacht trekkerij. En waarom is de staat niet in staat om dit goed georganiseerde werksfeer met overtuigend bewijs te komen…. ongeveer 99% is het fakes of van aards materiaal….

  0 likes
 8. [quote name=”Tj.Paz”]Weer een onduidelijk beeld. Tegenwoordig kan men met geavanceerd materiaal duidelijke beelden maken die een mug op de maan kunnen filmen. Steeds weer van die schimmige beelden dus vervalst of door domme mensen gefilm die alles aannemen die hun gedachten naar boven komen…Voor mij is dit geen overtuiging maar een hype en aandacht trekkerij. En waarom is de staat niet in staat om dit goed georganiseerde werksfeer met overtuigend bewijs te komen…. ongeveer 99% is het fakes of van aards materiaal….[/quote]
  kom maar eentje naar lebanon,je zult dit zelf kunnen opmerken dat deze dingen bestaan wel,toen ik in NL was heb ik die dingen nooit opgemerkt,en vergeet niet als je wilt een verrekijker mee te nemen,ik heb hier ook een eigen verrekijker,de laatste van deze witte licht heb ik richting syrie zien vliegen waar het oorlog tegenwoordig is,maar ik geloof niet dat die buitenaardsen zijn

  0 likes
 9. Film de zon eens door een lasglaasje. En doe dat bij voorkeur als er wat wolken hangen, waar de zon doorheen schijnt.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

ghislaine maxwell

Ghislaine Maxwell & Jeffrey Epstein zijn slechts het topje van de ijsberg. Dit gaat veel dieper

Ghislaine Maxwell heeft in de jaren negentig ...

farrakhan

Farrakhan beschuldigt Bill Gates ervan ‘de aarde te willen ontvolken’ met coronavaccin

De Amerikaanse politiek leider Louis Farrakhan was ...