Homepagina » Buitenaards » Levende en dode aliens Roswell-crash bevinden zich in geheime legerbasis. Man die er 39 jaar werkte doet nu zijn verhaal
Levende en dode aliens Roswell-crash bevinden zich in geheime legerbasis. Man die er 39 jaar werkte doet nu zijn verhaal

Levende en dode aliens Roswell-crash bevinden zich in geheime legerbasis. Man die er 39 jaar werkte doet nu zijn verhaal

In een geheime legerbasis in Ohio worden levende en dode aliens van de Roswell-crash in 1947 bewaard. Dat beweert althans een gepensioneerde luchtmachtingenieur die er 39 jaar lang heeft gewerkt, meldt The Sun.

Raymond Szymanski zegt dat de aliens na de crash naar de Wright-Patterson Air Force Base in Ohio zijn overgebracht.

Hij hoorde van collega’s dat er een tunnelstelsel onder de basis is waarin de buitenaardse wezens worden gehouden.

Geheime tunnels

Zijn mentor vroeg hem op een dag: “Weet je dat we ook aliens hebben?”

“Hij zei dat er in 1947 een crash was geweest in Roswell en dat ze de machines en de aliens hier naartoe brachten voor inspectie en in geheime tunnels onder de basis bewaarden,” vertelde Szymanski aan de krant.

Het plaatsje Roswell in New Mexico werd wereldberoemd na berichten dat er rond 2 juli 1947 een vliegende schotel was neergekomen.

Moderne technologieën

In 2012 sprak een CIA-veteraan zich uit over het Roswellincident. Hij stuitte op een geheim CIA-document waaruit bleek dat er inderdaad een UFO was gevonden bij Roswell.

Complottheoretici geloven dat er onderzoek is gedaan naar de lichamen en de schotel en dat moderne technologieën zijn gebaseerd op de ontdekkingen die toendertijd zijn gedaan.

Kluis

Chase Brandon, die 25 jaar lang werkzaam was als CIA-agent, zei dat de informatie wordt bewaard in een kluis in het hoofdkwartier van de spionagedienst.

“In de kluis bevond zich een doos die mijn aandacht trok,” zei hij. “Er stond ‘Roswell’ op. Ik keek erin en dacht bij mezelf: Mijn God, het is echt gebeurd.”

[The Sun]


Vind je dit belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Wat een nieuws weer. Dit is toch wel het ultieme bewijs. Iemand heeft van een ander gehoord dat………..

  14 likes
 2. The Sun…? yeah right…

  4 likes
 3. En hoe gaat het met ze? Vooral met de nog levenden? Wat eten ze, wat drinken ze, wat voor kleding hebben ze aan, hoe vaak moeten ze naar de wc en de douche, welke kleur heeft hun urine, hoe ontspannen ze zich, groeien ze nog, hebben ze ballen, hoeveel uur slapen ze, hebben ze paranormale vermogens zoals telepathie enz? Jammer dat je nooit iets hoort hierover. Het blijft immer vaag, vaag en nog eens vaag.

  3 likes
  • Antwoord op je vragen:

   – goed
   – ja ook wel lekker
   – voornamelijk domino’s en Belgische wafels
   – ah huismerk bier
   – kleding varieert van H&m tot bijenkorf
   – ong. 63x per dag en ze douchen 1x per 40 jaar
   – neon roze
   – call of duty en friends
   – nee
   – ja maar liefst 26 stuks
   – ze slapen nooit
   – nee helemaal niks
   🙂

   2 likes
 4. En hij heeft niks te vertellen over de levenden aliens? Szymanski is zeker in familie met Tatort-hoofdcommissaris Horst Schimanski uit Duisburg ….

  4 likes
 5. Ze komen van achter de ijsmuur vandaan dat stuk land minstens zo groot als Amerika waar Amiraal Byrd het over had, Antarctica..

  4 likes
 6. In eerste instantie heb je getuigenverklaringen nodig van de eerste hand en er liepen er een aantal rond. Alhoewel Amerika de beste acteurs in huis heeft ben ik geneigd om een aantal te geloven op hun woord. Ik zie het als een gemiste kans dat ze nooit hun verhaal voor een leugendetector hebben verklaard waaronder Eli Benjamin.

  https://www.youtube.com/watch?v=0jWsJvc1f7I

  3 likes
 7. Zo gauw mogelijk vergeten !

  2 likes
 8. als je een doos ziet met rosswel er op dan neem je die toch mee HAD IK WEL GEDAAN ! of die gozer is ongelofelijk dom of heeft een paar micro ballen BS verhaal dus rosswel niet ,maar dit verhaal wel

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

coronavirus

Coronavirus gemaakt in laboratorium, zegt deze voormalige CIA-officier

Het coronavirus is niet in de natuur ...