Straling

Groep begint proefproces tegen Staat om straling

Help door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zo’n 170 Nederlanders beginnen een proefproces tegen de Staat om het aantal UMTS-masten en mobiele telefoons te beperken. De groep pleit daarnaast voor stralingsvrije zones.

De groep bestaat uit sympathisanten en mensen die gezondheidsklachten hebben als gevolg van blootstelling aan straling.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens de deelnemers heeft straling invloed op iedereen, ook al doen zich niet per definitie specifieke klachten voor. “Eén van onze doelen is de bevolking keuzevrijheid te geven om te wonen in een omgeving zonder straling,” zei initiatiefneemster Brenda de Jong. “Dat is in Nederland niet meer mogelijk, je wordt bestraald tot in je bed.”

EMV

Het kennisplatform elektromagnetische velden heeft onlangs een reeks tips gepubliceerd voor mensen die zich zorgen maken over straling. Zo adviseert het centrum bij mobiel bellen een oortje te gebruiken. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) concludeert dat mobiel bellen kankerverwekkend is, vooral voor kinderen.

De Jong kan door ernstige gezondheidsklachten, die worden veroorzaakt door intensieve overbelasting van stralingsbronnen in haar omgeving, niet meer normaal functioneren in de maatschappij.

Volgens haar hebben elektromagnetische velden (EMV) niet alleen invloed op de mens, maar ook op dieren, planten en bomen. De aanklacht luidt als volgt:

Ik word ongewenst en ongevraagd bestraald met gepulste elektromagnetische velden voor mobiele communicatiedoeleinden, die een biologisch effect hebben op mij, anderen en de natuur. Mijn huis en lichaam worden zonder mijn toestemming doordrongen met deze straling.

Vooraf is niet wetenschappelijk aangetoond dat er geen schadelijke effecten zijn op de mens of de natuur. Wel is inmiddels aangetoond dat er biologische effecten optreden in het lichaam, zoals in de hersenen, het bloed, de huid, ogen, weefselcellen en het DNA.

Hiervan ben ik niet vooraf op de hoogte gesteld, noch heb ik daarvoor toestemming gegeven. Gezien het feit dat deze velden nu overal aanwezig zijn, wordt mij geen keuze gelaten om mijn lichaam al dan niet met deze straling te laten doordringen.

Op deze manier wordt mijn recht op de onaantastbaarheid van mijn lichaam geschonden, wat niet overeenkomstig is met de wet (artikel 11 in de Grondwet).

De Jong wil het proces voeren tot aan het Europese Hof voor de Rechten van de Mens. “Een proefproces zou tevens, mede door de publiciteit rondom zo’n zaak, een belangrijk signaal afgeven aan de samenleving, waarbinnen veel mensen nog niet op de hoogte zijn van de mogelijke gevolgen van blootstelling aan draadloze technieken,” zei ze.

Bron: Gelderlander.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter II
Peter II
10 jaren geleden

Een hele goede zaak ! Zondermeer…
Als je ziet, dat die dingen boven op flats e.d. staan en je weet dat er ik weet wel niet hoeveel KW aan straling afkomt, kan dit nooit goed zijn.

Timothy Drake
Timothy Drake
10 jaren geleden

Heel goed. Die stralingsvrije zone wordt dan een bedevaartsoort voor mij

Lampje
Lampje
10 jaren geleden

Op de 27 Mhz ook wel afvalband,citizenband of burgerband genoemd, welke in nederland is vrijgegeven aan de burger om te zenden,kun je horen hoe de storingen zijn toegenomen, in de loop der jaren door Wifi, routers,mobiele telefoons etc.Was de storing, of het afval, vroeger een signaal 1 a 2, dan is dit nu 7 tot 9.Wat voor conclusie kun je hier uit trekken?De straling vliegt je zelfs zonder telefoon of internet verbinding al om de oren.Je oogjes zien het niet, maar het is er wel.Net als bij radioactieve straling.Tests hebben geleerd, leg een mobiel telefoontje in een ruimte en zet deze op zenden, en je verbouwde gewas laat bruine randjes op de blaadjes zien, integenstelling tot de ruimte waar geen mobiel lag te zenden.Kort gezegd u loopt dagelijks door de ongezondheid heen.En dagelijks wordt u bestaald, en dit gaat dwars door u heen.Gevolgen??Afwijkingen.1+1=2

Vonzie
Vonzie
10 jaren geleden

“Op deze manier wordt mijn recht op de onaantastbaarheid van mijn lichaam geschonden, wat niet overeenkomstig is met de wet (artikel 11 in de Grondwet).”

Dat geldt dan ook voor al die toevoegingen in het voedsel. Misschien daar ook eens een proefproces mee starten?

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x