Het Complot

“Veel massale schietpartijen in Amerika zijn vooropgezet plan van de overheid”

Help ons door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse acteur Steven Seagal is een fervent Rusland-liefhebber. Afgelopen jaar stak hij de pro-Russische separatisten een hart onder de riem door met zijn bluesband een concert te geven in Sebastopol.

Eerder noemde Seagal Poetin ‘een vriend die ik als broer beschouw’. Volgens een woordvoerder van Poetin ontmoeten de twee elkaar ‘regelmatig’. De acteur die beroemd werd met actiefilms als Under Siege en Above the Law heeft zelfs een Russisch paspoort overwogen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Seagal noemt de berichtgeving van westerse media over Poetin ‘idioot’ en slechts propaganda voor de Amerikaanse president Barack Obama. In het verleden had Seagal al vaker ontmoetingen met Poetin en andere toppolitici.

In een recent interview met Russia Today deed Seagal een aantal opmerkelijke uitspraken:

“Veel mensen in Amerika gaan niet mee in de hocus-pocus van bepaalde overheidsagentschappen die proberen de Koude Oorlog voort te zetten. De Koude Oorlog is sprookje en een hoax waar geld aan verdiend wordt.”

“Bepaalde regimes zijn erg gedreven in het manipuleren van de pers. Geloof ik dat CNN de waarheid vertelt? Nee, ik denk dat zij een bepaalde agenda hebben en bepaalde belangen behartigen. Dit heeft niets te maken met het vertellen van de waarheid of wie gelijk heeft en wie niet. Het heeft alles te maken met lastercampagnes en wie de pers kan manipuleren.”

“Ik wil geen commentaar geven op wat er in Syrië gebeurt omdat we in Amerika niet de volledige waarheid te horen krijgen.”

Over de bomaanslag tijdens de marathon in Boston en soortgelijke aanslagen zei hij: “Ik geloof – en ik vind het niet leuk om dit te zeggen – dat veel van deze massamoorden een vooropgezet plan zijn.”

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x