CoronaBuitenland

Kijk: Europarlementariër maakt in 5 minuten het hele coronabeleid met de grond gelijk

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

Europarlementslid Christine Anderson (AfD) gaf deze week haar eerste speech voor de nieuwe onderzoekscommissie naar corona.

Ze wees erop dat uit de database van het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) blijkt dat de coronavaccins in zeven maanden tijd 20 keer zoveel ernstige bijwerkingen en 23 keer zoveel sterfgevallen hebben veroorzaakt als alle andere vaccins in de afgelopen 20 jaar tezamen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zwartgelakt

“Waarom wordt dat niet onderzocht?” vroeg het Europarlementslid. Met de volksgezondheid had het hele coronabeleid niets te maken, zei ze. Het lijkt erop dat dit vooral draaide om het verkopen van zoveel mogelijk prikken. “Vaccineren, vaccineren, vaccineren.”

Anderson probeert contracten die zijn afgesloten met de vaccinmakers boven water te krijgen, maar die zijn grotendeels zwartgelakt. “Ik kan mijn werk als Europarlementariër op deze manier niet doen,” verzuchtte ze.

Onacceptabel

De parlementariër beklaagde zich over het feit dat onderzoeken naar bijwerkingen van de vaccins gebrekkig zijn of dat er simpelweg wordt geweigerd om hier onderzoek naar te doen.

Ze zei verder dat het onacceptabel is dat de Wereldgezondheidsorganisatie nieuwe contracten wil afsluiten met EU-lidstaten die de WHO in feite in staat stellen om in het geval van een toekomstige pandemie de macht over te nemen.

4.9 160 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Christine Anderson van de Alternative für Deutschland is ook weer één van de pareltjes, die er gelukkig nog zijn.

Uiteraard worden de vertegenwoordigers van deze partij, net zoals de mensen bij de PVV en Forum voor Democratie in Nederland, en Marine le Pen in Frankrijk, afgeschilderd als ware ze de grootste rechts extremisten binnen Europa.

Etiketjes opplakken…. daar zijn ze héél goed in binnen de Europese grenzen.

Het is ook zo verschrikkelijk, dat je, in tegenstelling tot vroegere tijden, geen afwijkende mening mag hebben.

Onze neuzen moeten precies allemaal dezelfde kant op wijzen.

Wat Christine Anderson hier vertelt in het Europese Parlement: dat wisten wij wakkeren natuurlijk al geruime tijd.

Die rapporten met voornamelijk zwartgelakte tekst zijn natuurlijk je reinste aanfluiting.

Datzelfde geintje flikken ze hier ook in Nederland.

Weet je, als je zó een rapport uitbrengt, dan maak je zéker van de democratie één grote farce. Maar OOK dat wisten wij natuurlijk al lang.

Ik weet niet meer precies WELKE organisatie (ik dacht in de Verenigde Staten) zéér waarschijnlijk geen permanente toestemming geeft voor het Pfizer “vaccin”.

DAT zal dan in ieder geval als een bom inslaan. Moet je je voorstellen, dat een “vaccinatie” een tijdelijke goedkeuring krijgt, dan vervolgens bij miljoenen, zo niet miljarden mensen wordt ingespoten, om dan uiteindelijk geen definitieve status te verkrijgen.

Als het niet zó dodelijk was geweest en zó vreselijk veel leed had veroorzaakt, dan zou je je helemaal kapot lachen.

Zo langzamerhand kunnen wij vaststellen, dat deze hele scam de allergrootste schande OOIT is geweest.

Wij kennen natuurlijk het Softenon schandaal, maar (hoe vreselijk ook voor de slachtoffers), dat valt hierbij in het niet.

Nu wordt de complete wereldbevolking bedreigd. En het ergste is ook nog eens: voorlopig blijft deze schande nog vrolijk doorgaan.

dna
dna
2 jaren geleden

Toch zit ze in de EU. Illegaal opgezet nazibolwerk.

K. Onmacht
K. Onmacht
2 jaren geleden

Spijker en kop.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

HEEL GEVAARLIJK!!

Grafeenhydroxide werd aangetroffen in alle onderzochte vaccins en veroorzaakte onder meer bloedstolsels, hartaanvallen en zenuwbeschadigingen. De grafeenhydroxide was als scheermessen in het bloed die het lichaam doorsneed vanuit de aderen, het hart, de hersenen en de organen.

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x