Mens en Dier

Longarts uit zorgen over QR-beleid en 2G: ‘We zitten als een kikker in langzaam kokend water gevangen’

Help mee door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In mei 2020 uitte longarts David Prins voor het eerst zijn zorgen. “Exact om waar we nu staan als mensheid, als maatschappij. Op het punt om miljoenen mensen uit te sluiten, te discrimineren. Onze vrijheid is anno 2021 verbonden aan een digitaal paspoort, een QR-code, een prik of een herstelbewijs,” schrijft hij in een bericht op social media.

Prins wijst erop dat met QR-beleid de drempel tot een gezonde leefstijl juist wordt verhoogd. “Ondertussen zitten we als een kikker in langzaam kokend water gevangen en blijven we maar meer van hetzelfde doen,” aldus de arts.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Onmenselijke draconische maatregelen

“Meer uitsluiting, meer verdeeldheid. En steeds meer mensen die het niet meer trekken, mentaal kapot gaan of omvallen. Is dit echt de oplossing?” vraagt hij.

Volgens minister De Jonge hebben we een vaccinatiegraad van 84 procent. Tegelijkertijd hebben we meer positieve testen dan een jaar geleden. “Eerst was 70 procent voldoende, nu moeten we richting de 100 procent. Nu met 2G.”

“Als je in een land met zo’n 17 miljoen inwoners dit soort onmenselijke draconische maatregelen moet nemen vanwege circa 1500 coronapatiënten in de ziekenhuizen moet je toch ook gaan inzetten op het uitbreiden van de zorgcapaciteit?” vraagt Prins.

Duistere afslag

Met het discrimineren en uitsluiten van mensen, het schenden van grondrechten en vrijheid afhankelijk maken van een digitaal paspoort is er een duistere afslag genomen, benadrukt de longarts.

In mei vorig jaar zei Prins bang te zijn dat er secundaire belangen spelen bij het oplossen van de coronacrisis. Hij merkte op dat de grootste financier van de WHO de Bill & Melinda Gates Foundation is, een stichting die ook veel geld geeft aan de grote media en die investeert in fabrieken om coronavaccins te maken.

“Bill Gates, een man die nul achtergrond in de geneeskunde of virologie heeft, beheerst eigenlijk de hele keten. Hij geeft de WHO geld, roept het beleid en maakt ondertussen de vaccins.”

4.9 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
cieleke
cieleke
2 jaren geleden

eerdere vaccins waren voor ziektebestrijding
zonder voorwaarden
coronavaccins zijn met voorwaarden om mensen onder voorwaarden te laten leven
en wordt verkocht als ziektebestrijding
terwijl het de kans op ziekte niet kan stoppen

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Voorlopig gaat het juist de Zéér Goede kant op…hun Dictatoriale Staat van Beleg roept steeds MÉÉR WEERSTAND op…Laat ze maar PROBEREN het Volk in hun Fascistische Bolsjewistische Keurslijf te Forceren…Ze gaan hun Hoogverraad DUUR BEKOPEN…Waarom blijven trouwens al die Bange Lafhartige Gevaccineerde Hersenloze Collaborateurs niet gewoon ALTIJD THUIS? Dan zijn ze voor ALTIJD VEILIG & KAN ER HÉLÉMÁÁL NIKS GEBEUREN!!! Wat een Ongelooflijk Stelletje Hersendode Schijtlijsters is het OVERGROTE DEEL van de Nederlanders toch ook…Ze zijn me ERNSTIG TEGENGEVALLEN deze afgelopen 2 jaar……wat dat betreft hebben die Elite-Parasieten VOLKOMEN GELIJK: Useless Eaters zijn ‘t

Mike
Mike
2 jaren geleden

Word een heftige tyd denk ik..2g komt er toch wel!+ nieuwe Lockdown +straks weer vuurwerkverbod Let maar op zal me niks verbazen!

Verontruste burger
Verontruste burger
2 jaren geleden

Dat is handel, een drugsdealer geeft het eerste shotje tegen een zacht prijsje, wanneer je verslaafd bent gaat de prijs omhoog, Bill Gates beheerst de hele (drugs) keten.

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x