CoronaMens en Dier

Huisarts vernietigend over corona-aanpak: ‘Dit doet mij denken aan het naziregime’

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

De Belgische huisarts Frank Peeters heeft op social media felle kritiek geuit op het coronabeleid. “Wat me levenslang zal bijblijven van de coronacrisis is het gemak waarmee de overheid zijn bevolking zonder veel weerstand in de pas kan laten lopen met allerlei maatregelen en een vaccinpas zonder duidelijke wetenschappelijke evidentie en dit doet mij denken aan het naziregime,” schrijft Peeters.

Lockdowns en ‘coronamaatregelen’ zijn grote vergissingen op wereldschaal met enorme collateral damage, stelt de huisarts. Hij verwijst naar Shanghai, waar een recordaantal ‘coronabesmettingen’ is gemeld ondanks de bikkelharde lockdown.

Onbegrijpelijk

Peeters spreekt zich ook kritisch uit over de coronavaccins. “Onze beleidsmakers, die zich bezighouden met de volksgezondheid, zijn waarschijnlijk volop bezig met een grondig wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van de vele hartproblemen bij jonge sportmannen in de media, dan kunnen we uitsluiten dat het door de vaccins komt,” schrijft hij sarcastisch.

Hij voegt hieraan toe: “Onbegrijpelijk dat die vaccins op de markt blijven voor de bestrijding van de omikronvariant nu er al zoveel bijwerkingen gekend en gemeld zijn. In mijn 30-jarige carrière als huisarts heb ik medicatie zien verdwijnen voor veel minder ernstige bijwerkingen.”

Irrationele angst voor het virus

Peeters haalt daarnaast uit naar Dirk Devroey, professor huisartsengeneeskunde. Die beweerde dat mensen een ‘irrationele angst hebben ontwikkeld’ voor mRNA-vaccins. “Beste collega Devroey, er is voornamelijk een irrationele angst gecreëerd door media en experts voor het virus,” zegt hij. “In uw praktijk moet u toch ook de vele en frequente bijwerkingen zien op de mRNA-vaccins, zeker in vergelijking met de griepvaccins.”

De huisarts verwijst naar bijwerkingendatabase EudraVigilance, waar tot vorige maand 41.834 sterfgevallen na coronavaccinatie zijn geregistreerd, evenals 3.900.241 letselgevallen.


4.9 120 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
2 maanden geleden

Ook al zo vroeg wakker?
Kom op artsen, ook in nederland.
Wacht niet op gewetenswroeging, schreeuw het van de daken!

Niet bang
Niet bang
2 maanden geleden

Ik dank God op mijn blote knieën dat ik dit psychologisch spel al meer dan 2 jaar doorheb. Ik heb met verwondering naar de hele toestand gekeken. Ik probeerden vrienden en familieleden te overtuigen van de idioterie. Had geen zin. Ik hou nu maar mijn mond. Ik denk dat ze zich schamen.

Peter
Peter
2 maanden geleden

De regeringen zijn nazi sympathisanten geworden massale burgelijke ongehoorzaamheid is ons enige redmiddel.

Ook moeten wij de misselijkmakende corrupte Rechtspraak aanpakken die net als in de tweede wereldoorlog de kant van de nazi’s koos.

Vlinder
Vlinder
2 maanden geleden

Eindelijk durven steeds meer artsen,v erpleging en regeringsleiders te praten en de vergelijking te maken met 40/45! Zo worden er steeds meer mensen wakker. Geduld,maar het duivelse plan gaat niet plaats vinden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

95
0
We lezen graag je reactie!x