Buitenland

Amerikaanse kolonel: Oekraïne is helemaal niet aan de winnende hand, kijk op de kaart

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

De Amerikaanse gepensioneerde kolonel Doug MacGregor zei eerder dat Oekraïne op het punt staat de oorlog te verliezen. Dat terwijl de media al sinds 24 februari beweren dat Oekraïne aan de winnende hand is.

Gepensioneerde generaals worden opgetrommeld om in de tv-studio te vertellen dat Oekraïne aan het winnen is. “Kijk op de kaart,” zei MacGregor in The Charlie Kirk Show. “De Russen hebben 90 procent van het gebied ingenomen waar Russischtaligen wonen. Ze hebben vanaf het begin gezegd dat ze dit zouden gaan doen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Geen bewijs

“Nu zijn ze daar en houden ze referenda. De opkomst bedraagt 87 tot 95 procent. Het enige wat de Russen die onderdeel willen worden van Rusland irriteert, is de Oekraïense bombardementen om de referenda te verstoren,” vervolgde de kolonel.

Hij zei verder dat er geen bewijs is voor grote verliezen aan de Russische kant. De meeste waarnemers schatten dat er zo’n 15.000 tot 20.000 Russen zijn gesneuveld. Volgens de meest recente schattingen zijn er 80.000 tot 100.000 Oekraïense soldaten om het leven gekomen, aldus MacGregor. “We weten dat de ziekenhuizen in Oekraïne uitpuilen.”

Wij hebben dat onmogelijk gemaakt

Wat niemand lijkt te willen accepteren, is dat Poetin niet uit was op een totale oorlog tegen Oekraïne, benadrukte hij. “Poetin wilde Oekraïne binnentrekken, zijn punt maken en vervolgens onderhandelen. Wij hebben dat onmogelijk gemaakt.”

De kolonel verwacht dat Rusland Odessa gaat innemen, zodat Oekraïne niet langer aan zee grenst, en teruggaat naar Charkov als ze klaar zijn in het zuiden.

4.7 133 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

“LAST STAND” KRASNYI LIMAN

Na meer dan 8 jaar oorlog zijn de Volksrepublieken Donetsk & Lugansk en de regio’s Cherson & Zaporozhie nu officieel onderdeel van Rusland geworden, de ondertekening over toetreding van deze regio’s tot Rusland vond plaats op 30 september…Op datzelfde moment werd er hevig strijd geleverd in het gebied rondom de stad Krasnyi Lyman in de Volksrepubliek Donetsk…Krasnyi Lyman werd in mei 2022 door Russische troepen bevrijd, op dit moment blijven de stad en het omringende gebied het belangrijkste doelwit van de OekroNazis…Het NAVO-Nazi-Zelenskyy-Regime in Kiev heeft daarbij zijn beste Waffen-SS divisies ingezet in een uiterste wanhoopspoging om dit gebied vóór 30 september te heroveren…Zoals te verwachten was, is dat volkomen mislukt, dankzij het heldhaftige optreden van de Russische eenheden die voor de verdediging van Krasnyi Lyman verantwoordelijk zijn, Russische Artilleriebeschietingen & bombardementen door de Luchtmacht leverden daarbij een belangrijke bijdrage…

Military Summary & Analysis 30.09.2022
https://youtu.be/2-uqMJihFRA

https://youtu.be/Lro2y3bud18

In het gebied rondom Krasnyi Lyman wordt nog steeds hevig gevochten, volledige omsingeling door de OekroNazis dreigt, dit is een directe confrontatie en krachtmeting tussen de NAVO & Rusland….met zéér grote interne & externe PR-belangen…Daardoor kan dit best eens uitlopen op doorvechten tot de Laatste Russische soldaat in het gebied, Alexander Prokhorenko was ook volledig omsingeld door de Israeli-Secret-Intelligence-Service….toen ie voor de laatste keer zijn coördinaten doorgaf…Russkies geven hun bloed & leven, om de Eer van het Moederland te redden…

In totaal zijn tijdens de Speciale Militaire Operatie nu vernietigd:

309 vliegtuigen
155 helikopters
2.112 onbemande luchtvaartuigen (UAV’s)
377 luchtverdedigingssystemen
5.153 tanks & andere gepantserde gevechtsvoertuigen
856 Multiple Launch Rocket Systems (MLRS)
3.440 veldartilleriekanonnen & mortieren
5.988 speciale militaire voertuigen

Het NAVO-Nazi-Regime in Kiev gaat door met het beschieten van de kerncentrale van Zaporozhye…Het stralingsniveau is stabiel…

AMERIKA VERKLAART DE OORLOG AAN EUROPA
https://youtu.be/u6IIwltTM4Q

Het Pentagram is bezig met het opzetten van een Commandocentrum om de steun aan OekroNazië vanuit Duitsland te kunnen controleren en te coördineren…Het centrum zal worden geleid door de Verenigde Satan & de Noord-Atlantische-Terroristen-Organisatie in hun clandestiene oorlog tegen Rusland…De officiële opening van dit Commandocentrum in Duitsland zal een directe Oorlogsverklaring zijn & de bevestiging dat het conflict in OekroNazië het conflict is tussen de NAVO en Rusland…Vanaf dat moment is het Zelenskyy-regime in Kiev slechts aanmaakhout in het vuur van WOIII…De Russen gaan namelijk gewoon onvermoeibaar & onverstoorbaar door met het bereiken van al hun doelen…Denazificatie, Demilitarisering & verandering van de Collectieve Europese Veiligheidsstructuur…De NAVO heeft geen schijn van kans op het Slagveld…er sneuvelt slechts 1 Rus per 11 door de NAVO getrainde OekroNazis…

ralf
ralf
1 jaar geleden

ik wacht nog steeds op bewijzen van de ruslandhaters dat de beweringen over de gestelde doelen onzin zouden zijn.

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
1 jaar geleden

Nog eventjes wachten en dan is Amsterdam een wijk van Moskou en kunnen alle mensen die het niet eens zijn met Poetin aan de overkant van de plas gaan wonen in het koude en miserabele Engeland.

G.Zhukov (Z)
G.Zhukov (Z)
1 jaar geleden

hulde voor deze man en zie hem af en toe lachen over hoe er gelogen wordt
en eindelijk iemand die de waarheid vertelt het is gewoon een grote leugen
hier wisten we het wel dat het een grote leugen is
putin beschermt alleen de russen
in rusland geldt je komt niet rusland en de bevolking
dan krijg je te maken met ze

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x