Binnenland

Karel van Wolferen: ‘Het Nederlandse volk heeft voor Monsanto gestemd zonder het te weten’

Help mee door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!

De vlaggen worden weer rechtop gezet en de tractors rukken niet meer uit. De burgers zouden zogenaamd jubelen. En als je het verkiezingsprogramma leest, zijn heel veel mensen tevreden gesteld. Dat zegt emeritus hoogleraar Karel van Wolferen, hoofdredacteur van het blad Gezond Verstand, over de monsterzege van BBB.

“Maar wie zit er tenslotte achter?” vraagt hij. “Dat zijn Monsanto en Bayer, het grootste bedrijf ter wereld dat bezig is een voedselrevolutie tot stand te brengen in de wereld. Synthetisch vlees, synthetische gewassen, zaden en noem maar op, overal.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---

(Video verwijderd? Klik hier...)

Poppenkast

“Dus wie zitten er achter? Denk je nou echt dat zo’n bedrijf het toe zou staan dat die Nederlandse boeren dwars gaan liggen wanneer Rutte het stadium bereikt van ‘jongens, nu is het echt menens’ en ‘nu gaan we werkelijk doen wat we van plan zijn en wat mijn opdracht is’,” stelt Van Wolferen.

Ook het onderspit delven door Rutte is een poppenkast, benadrukt hij. “Hij heeft straks een Eerste Kamer die hij kan gebruiken. Ze gaan ruzie maken met elkaar, dat is onvermijdelijk. Maar dat kan worden toegeschreven aan de jeugdkwalen van de nieuwe partij. Dat gebeurde ook met Forum.”

Heel interessant

Dit is heel interessant. Het Nederlandse volk heeft voor de boeren gestemd, zeggen de boeren. Dat is waar, maar het Nederlandse volk heeft voor Monsanto gestemd zonder het te weten, aldus Van Wolferen. “Dat gaan we niet meteen merken, […] maar wacht maar eventjes een beetje langer, dan ga je het wel zien.”

4.9 167 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

191 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
TAO Foundation
TAO Foundation
1 jaar geleden

Helaas , ze zijn zoooo blind !!!

Underground
Underground
1 jaar geleden

Diepe buiging voor deze man. Zegt waar het op staat, waar veel mensen moeite mee hebben. Maak van je Hart geen moordkuil, en spreek je uit.

NooT
NooT
1 jaar geleden

Het Nederlandse volk is zelf dan ook in 2021/2022 genetisch gemodificeerd, dus dat past mooi bij elkaar.

Anneke
Anneke
1 jaar geleden

Karel heeft wel een punt hier………

Back to top button
191
0
We lezen graag je reactie!x