CoronaMens en Dier

Medewerker ministerie van Kuipers spreekt zich uit: ‘Ik laat mij niet dwingen door een minister’

Help door dit met vrienden op je socials te delen!

Door nieuwe regels rond de coronapas verliezen zo’n half miljoen mensen een coronapas op basis van vaccinatie. Volgens een ‘ruwe schatting’ van coronaminister Kuipers raken maximaal 540.000 mensen een automatisch groen vinkje kwijt.

Tot die mensen behoren ook medewerkers van het ministerie van Kuipers. Hester Vos is één van hen. “Ik werk bij VWS: het ministerie van Kuipers. Maar ik heb ervoor gekozen om geen booster te nemen. Of ik dat doe, besluit ik zélf,” laat ze weten. “Dat is een persoonlijke keuze. Ik ben niet tegen vaccineren. Ik ben wél tegen de QR-code.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg
Onthutst, perplex, verdrietig en boos

“Ik laat mij niet dwingen door een minister,” benadrukt Vos. “Ik laat mij niet dwingen door een groen vinkje.” Ze vraagt zich af waar haar vrijheid is gebleven en waar haar mooie menselijke ministerie is gebleven waar ze al 23 jaar werkt en zich altijd vol voor heeft ingezet.

“Ik ben onthutst, perplex, verdrietig en boos,” schrijft Vos.

Dapper

Ze krijgt veel steun. “We voelen je Hester,” zegt columniste Marianne Zwagerman. PVV-Kamerlid Fleur Agema voegt toe: “Ik steun Hester Vos.” Eddy twittert: “Dapper.”

Een groot deel van de oppositie wil snel debatteren over de nieuwe regels, die vooral mensen raken die nog geen boosterprik hebben gehad en van wie de eerste volledige vaccinatie langer dan 270 dagen geleden is.

4.8 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vrijheid is ver te zoeken
Vrijheid is ver te zoeken
2 jaren geleden

Hester Vos moet niet janken. Al die tijd heeft ze deze schofterige psychopaten gesteund, maar nu het haar echt raakt gaat ze huilie doen. Dat mens is net zo verantwoordelijk voor alle verminkingen en doden als rutte, kuipers en die smerige hugo. Wegwezen, het gevang in met die schijnheilige jankert.

Jeroen
Jeroen
2 jaren geleden

Kijk nu beginnen zelfs medewerkers van ministeries zich uit te spreken? Ik hoop dat er snel meer volgen!

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 jaren geleden

Maar het meest verbijsterende is dat al deze medewerkers niet in de gaten hebben gehad dat hun ministerie overgenomen werd door het public/privat kartel. Denken ze dat werken voor een overheidsdienst maar ondertussen werken ze voor de private belangen van het WEF. Ik moet het de coupe plegers nageven. Geniaal.

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Het gaat ineens te gemakkelijk lijkt het wel.

Back to top button
103
0
We lezen graag je reactie!x