Great ResetMens en Dier

Gideon van Meijeren legt in 9 minuten uit waarom samenwerking tussen onze regering en WEF landverraad is

Help anderen door dit met kennissen op je social media te delen!

De Nederlandse regering onderhoudt nauwe banden met het World Economic Forum van Klaus Schwab. Oud-advocaat Frank Stadermann legde Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) de vraag voor of hier misschien sprake is van landverraad.

Volgens Van Meijeren is heel goed te beargumenteren dat op dit moment leden van het Nederlandse kabinet zich schuldig maken aan landverraad. “Dat is strafbaar,” zei hij aan tafel bij Café Weltschmerz.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Wereldregering

Hij lichtte toe dat het strafbaar is om in verbinding te treden met een in het buitenland gevestigd persoon om die persoon hulp te verschaffen bij het tot stand brengen van een zogenaamde omwenteling die leidt tot het opheffen van de democratie. Het streven naar zo’n omwenteling is landverraad.

In zijn boek The Great Reset pleit Schwab voor een nieuwe politieke orde waarbij de nationale staten in feite geëlimineerd worden. De rol van nationale parlementen wordt ondergeschikt gemaakt aan de invloed van een wereldregering, zei Van Meijeren.

Totaal niet aan de orde

Hij denkt niet dat dit tot vervolging zal leiden. “Al is het maar omdat in Nederland de opdracht tot vervolging in het geval van ambtsmisdrijven alleen gegeven kan worden door ofwel de regering zelf of een besluit van de Tweede Kamer. Op dit moment is dat natuurlijk totaal niet aan de orde,” zei hij.

“Maar het is een interessante discussie waar we het ook zeker over moeten kunnen hebben.”

4.9 120 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Snappie123
Snappie123
1 jaar geleden

Wat is het ook een baas!

Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
1 jaar geleden

Coup reeds plaatsgevonden?
Daar is door hoogverraad van onze leiders reeds allang voor gezorgd

John Kuhles
John Kuhles
1 jaar geleden

Artikel 97a Nederlandse Grondwet versus W.E.F. Tirannie Hij die met een in het buitenland gevestigd persoon of lichaam in verbinding treedt met het oogmerk om een zodanig persoon of lichaam tot het verschaffen van steun aan het voorbereiden, bevorderen of teweegbrengen van omwenteling te bewegen, om een zodanig persoon of lichaam in het daartoe opgevatte voornemen te versterken of aan een zodanig persoon of lichaam daarbij hulp toe te zeggen of te verlenen, of om omwenteling voor te bereiden, te bevorderen of teweeg te brengen, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie. Het stelt strafbaar pogingen om samen met een buitenlandse organisatie een revolutie in Nederland te bewerkstelligen. Het begrip “omwenteling” is in artikel 80bis van het Wetboek van Strafrecht gedefinieerd als: “het vernietigen of op onwettige wijze veranderen van de grondwettige regeringsvorm of de orde van troonopvolging”. Het artikel is in 1920 ingevoegd en dat moment is niet toevallig: in 1918 heeft de socialist Troelstra de revolutie afgekondigd. Dat ging weliswaar jammerlijk mis (“de vergissing van Troelstra”), maar de schrik zat er wel flink in. Opvallend is dat het artikel heeft gedacht aan een revolutie die van buitenaf op Nederland afkomt; een communistische revolutie dus. Het artikel verbiedt niet om de Grondwet te wijzigen volgens de grondwettelijke procedure en langs die weg de grondwettelijke regeringsvorm of de troonopvolging te veranderen.

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

En nu met welwillende partijen doorpakken. Dit kartel zit er niet voor de Nederlandse burgers dat mag toch wel duidelijk zijn, Wij burgers hebben op partij programma,s gestemd, en in welk programma staat dat wij onder een wereldregering van het WEF van KlauSSchwab willen wonen/werken….. NERGENS… dus inderdaad LANDVERRAAD. Oppakken en afvoeren dat tuig.

Back to top button
91
0
We lezen graag je reactie!x