Buitenland

Sudden Adult Death Syndrome doodsoorzaak nummer 1: ‘Dit is nog nooit eerder voorgekomen’

Help anderen door deze info met iedereen op je social media te delen!

De Canadese artsen die momenteel sterven, zijn de kanarie in de kolenmijn. Als je gaat kijken hoeveel ‘gewone’ Canadezen er overlijden, kom je uit op een griezelig cijfer, zei patholoog Roger Hodkinson in gesprek met Laura-Lynn Tyler Thompson.

Officieel sterven deze mensen aan het ‘Sudden Adult Death Syndrome’, inmiddels doodsoorzaak nummer 1 in de Canadese provincie Alberta, zei Hodkinson.

Het gebeurde vrijwel nooit

Dit betekent dat er meer mensen onverwachts sterven zonder dat er een oorzaak wordt gevonden, dan aan bijvoorbeeld beroertes, hartaanvallen en diabetes, benadrukte hij. “Dat is nog nooit eerder voorgekomen.”

Toen Hodkinson 40 jaar geleden autopsies verrichtte, kwam het heel zelden voor dat er geen doodsoorzaak werd gevonden. “Het gebeurde vrijwel nooit. Er was bijna altijd een doodsoorzaak.”

Nu sterven er heel veel mensen aan het ‘Sudden Adult Death Syndrome’ omdat er geen autopsies worden uitgevoerd, zei de patholoog. Dat zou volgens hem afgedwongen moeten worden.

Zeer ongewoon

Eerder kreeg Hodkinson de vraag hoe groot de kans is dat er in twee weken tijd vijf artsen overlijden die jonger dan 50 jaar oud zijn, in een gebied waar ongeveer acht miljoen mensen wonen. Hij sprak van een ‘uitzonderlijke gebeurtenis’.

“Dit is zeer ongewoon. Statistisch gezien mogelijk, maar zeer onwaarschijnlijk dat ze niet op de één of andere manier gelinkt zijn aan elkaar,” zei hij.

4.9 119 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jopie
jopie
3 maanden geleden

Zeg maar gewoon: DOODSOORZAAK VACCINATIE . WANT DAT IS DE DOODSPRIK.

semper amici
semper amici
3 maanden geleden

ze hebben elkaar een prikkie gegeven! We doen het voor de zorg, toch???

Steven
Steven
3 maanden geleden

We weten de oorzaak niet, maar we weten wel zeker dat het niet aan onze grafeenoxide spuitjes ligt!

ALF
ALF
3 maanden geleden

Alles Behalve Het Vaccin
Psst het is het vaccin

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

71
0
We lezen graag je reactie!x