BuitenlandCorona

Duitse artsen tegen Merkel: ‘Stop met de bangmakerij over corona’

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De media en politici waarschuwden dat het coronavirus in Duitsland zou leiden tot honderdduizenden doden. Dat is niet gebeurd, schrijven meer dan 30 artsen in een open brief aan bondskanselier Angela Merkel.

De meeste mensen die besmet raken met het virus krijgen milde klachten. De ziekenhuizen zijn leger dan ooit. De ic’s zijn nooit overbelast geweest, benadrukken de artsen. Ze voegen toe dat dit virus ongeveer net zo erg is als de jaarlijkse griep. In het griepseizoen van 2017/2018 stierven er in Duitsland bijvoorbeeld 27.000 mensen aan griep. Er zijn in Duitsland, dat inmiddels weer deels op slot is, tot nu toe ruim 11.000 coronadoden gemeld. “Covid-19 vormt al maanden geen bedreiging meer voor het Duitse volk.”

De artsen pleiten er dan ook voor om weer terug te keren naar normaal, een leven zonder beperkingen, angst en hysterie. De gevolgen van de angst die wordt aangewakkerd zijn volgens hen veel ingrijpender dan de schade als gevolg van Covid-19.

Natuurlijke immuniteit is het beste wapen

De groep wil dat onafhankelijke experts alle beschikbare gegevens gaan bestuderen en dat ondoeltreffende en schadelijke coronamaatregelen per direct worden opgeheven. Deze experts moeten volgens de artsen ook onderzoeken of het massale testen überhaupt nut heeft. In Duitsland worden momenteel 1,1 miljoen coronatests per week uitgevoerd, waarvan 99,3 procent negatief. Kosten: 82,5 miljoen euro.

“Vooral kinderen en jongvolwassenen moeten in contact komen met virussen om het immuunsysteem te trainen. Coronavirussen hebben altijd bestaan en zullen altijd blijven bestaan. Natuurlijke immuniteit is het beste wapen.”

De artsen roepen politici en medische professionals op te stoppen met het aanwakkeren van angst via de media. Je moet mensen niet onnodig bang maken, zeggen ze.

[Zero Hedge]

4.8 91 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
antonius michorius
antonius michorius
1 jaar geleden

Overdraagbaar virus bestaat niet. Pasteur was een oplichter en big pharma een criminele organisatie. Alleen het immuun systeem is het criterium voor gezondheid.

georg gunther
georg gunther
1 jaar geleden

Merkel gaat toch door op de ingeslagen weg er word niet geluisterd naar de artsen het progamma moet worden gevolgd

legalize
legalize
1 jaar geleden

wat een nare kop heeft die vrouw toch.

remi
remi
1 jaar geleden

het is één grote leugen, al vele jaren.
deze dame kan dat mooi uitleggen, haar YouTube account is inmiddels ook al weer verwijdert, zou ze de waarheid spreken?

https://www.bitchute.com/video/6c4i-zmRrCw/

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

52
0
We lezen graag je reactie!x