Mens en Dier

Bruls stevig aangepakt na asieluitspraken: ‘Hij is een dictator pur sang’

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!

Voorzitter van het Veiligheidsberaad Hubert Bruls heeft gemeenten opgeroepen om mee te werken aan opvang van asielzoekers, om zo de last te spreiden. In Buitenhof zei hij dat alle gemeenten moeten helpen.

Geen enkele bestuurder kan zich ‘de luxe permitteren’ om niet mee te werken aan extra opvang, aldus Bruls. Hij wil dat het kabinet snel een tweede locatie bekendmaakt om Ter Apel te ontlasten. Het oog zou zijn gevallen op Emmen. “Je moet gewoon helpen, dat moet je gewoon doen,” zei de burgemeester van Nijmegen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Aldus de despotische Bruls

Bruls oogst op social media zware kritiek. “Papa Bruls is een soort stripfiguur van een bazige bestuurder. Zelf niet verkozen; Veiligheidsregio ook niet. Maar autoritaire taal tegen verkozenen die de zorgen van kiezers ventileren. De asielcrisis is het gevolg van wanbeleid van bestuurders. Burgemeester zegt: ‘Woef’. Tot de burgers,” schrijft Tweede Kamerlid Derk Jan Eppink (JA21).

FVD-Statenlid Joyce Vastenhouw voegt toe: “Gemeenteraad buitenspel, aldus de despotische Bruls.”

“De ongekozen Bruls wil dat ongekozen burgemeesters beter naar hem luisteren. Democratie in Nederland,” vat historicus en publicist Roelof Bouwman samen.

Spuugzat

PVV-leider Geert Wilders haalt stevig uit: “Niemand heeft u gekozen meneer Bruls, helemaal niemand. U heeft nul mandaat van de kiezer. Een toontje lager zou u sieren. Niet u, maar het Nederlandse volk is de baas.”

Het Enschedese ex-raadslid Erwin Versteeg is woest. “Bruls is een ongekozen machtswellusteling! Niemand heeft hem gekozen, geen mandaat van welke Nederlandse kiezer dan ook. Wanneer maken wij, het Nederlandse volk, massaal duidelijk dat we deze ongekozen heersers, deze machtswellustelingen spuugzat zijn?” vraagt hij.

Fysiotherapeut Auke Wagenmakers twittert: “Bruls is een dictator pur sang. Dat hebben we in coronatijd wel gezien. Hele foute man die inderdaad een toontje lager moet gaan zingen.”

4.9 159 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

162 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Afweersysteem
Afweersysteem
1 jaar geleden

Toontje lager was een leuke NL-talige band.

bruls brult als een brulaap. En da’s precies waar ie thuis hoort. Ergens in een echt groene omgeving tussen echte roofdieren,het liefst op een eiland waar ie z’n leven lang niet meer vanaf komt.

Samen met al dat andere landverraders gespuis.

Wat een gedrocht, bah!

Willy wonka
Willy wonka
1 jaar geleden

Ja en nu!?

Annette
Annette
1 jaar geleden

En NU weten wij ook gelijk, WAT de reden was en nog steeds is om in dit dictatoriale land alleen maar ONGEKOZEN burgemeesters te plaatsen.

Deze zijn in de afgelopen, misschien wel meer dan 10 jaar, expliciet geselecteerd op hun meegaandheid met het voor velen bekende programma, gepresenteerd door o.a. het World Economic Forum.

Of deze burgemeesters daar alleen maar zitten vanwege een leuke financiële vergoeding OF dat ze op de een of andere manier chantabel zijn… Wie het weet mag het zeggen.

Zeker is wel, dat OOK in de regering en heel wat poppetjes in de Tweede Kamer en de nodige hoge ambtenaren vanwege verschillende redenen (meestal seksueel gerelateerd) chantabel zijn. EN dus alles doen wat de puppet masters hen opdragen.

Wat ik weet over de gemeenten in Nederland: 100 gemeenten hebben zich sowieso gecompromitteerd om ALLES te doen wat hen wordt opgedragen. Helaas zit ook de gemeente waar mijn man en ik wonen, erbij. Zelfs de Global Flag is voor deze landverraders geen probleem.

De rest van de gemeenten ligt dwars. Wat mij betreft mogen zij fijn hun poot stijf houden. Ofschoon dat natuurlijk zonder meer zal betekenen dat die “brave” gemeentes de hele shit over zich heen zullen krijgen.

Zoals ik er naar kijk, zal het absoluut niet lang meer duren, vóórdat wij als ouderen niet meer veilig over straat kunnen lopen. Dan zullen wij op de een of andere manier iets bij ons moeten dragen om ons in geval van nood te beschermen.

Wat mij sowieso al opvalt, als ik op straat loop, zijn de ongelooflijk brutale blikken die je worden toegeworpen.

Het zijn de blikken van overwinnaars. Sorry maar ik kan er niets mooiers van maken.
En dan denk ik onwillekeurig weer aan de opmerkingen van Erdogan: wij hoeven helemaal geen oorlog te voeren. Wij zullen jullie overwinnen door middel van de baarmoeder. Jullie krijgen nauwelijks kinderen. Wij weten er WEL raad mee.

En ook DAT is allemaal part of the plan. Maak van de Westerse man een watje, een mietje of, nog erger, een vrouw en iedere Westerse vrouw zal in de armen springen van iedere Afrikaan.

Als ik alles zo van een afstand bekijk, dan heb ik steeds meer het gevoel dat ik naar een film zit te kijken. Maar dan wel een horror film. En ik kan nog niet eens de knop uitzetten. Dat zou ik het liefste doen.

King of light
King of light
1 jaar geleden

Deze Zeeolifant verdiend duidelijk te veel, misschien moet ie zelf wat afstaan aan de zielige gelukzoekers.

Back to top button
162
0
We lezen graag je reactie!x