Buitenland

Prinses lockdown exit: ‘Wereldleiders beginnen heel nerveus te worden’

Help door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!

GroenLinks is in diepe rouw: de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern heeft haar vertrek aangekondigd. “Wat een leiderschap heeft ze getoond. In al die jaren en ook nu in dit besluit: eerlijk, kwetsbaar én krachtig. En wat een gemis, want dit leiderschap hebben we zo hard nodig!” twittert Tweede Kamerlid Suzanne Kröger.

Haar collega Corinne Ellemeet voegt toe: “Wat een gemis gaat dit zijn. Wát een rolmodel is zij geweest. Ook voor mij.”

De Young Global Leader van het World Economic Forum heeft aangekondigd dat ze per 7 februari haar functie neerlegt. Ze deed haar verrassende aankondiging donderdag tijdens haar eerste persconferentie van 2023. “Ik weet wat deze baan vereist en ik weet dat ik niet langer genoeg in de tank heb,” zei ze. Zaterdag kiest haar Labour-partij een nieuwe leider.

Angst

Haar lichaamstaal was verschrikkelijk, zei voormalig portfoliomanager van BlackRock Edward Dowd in Bannon’s War Room. Hij vraagt zich af of een burn-out de echte reden is dat ze is opgestapt. Volgens Dowd is ze bang.

De ‘angst’ in haar lichaamstaal zou er volgens hem op kunnen wijzen dat ze bang is voor eventuele vergelding voor haar acties tijdens corona.

Steve Bannon wees erop dat Ardern ook wel ‘prinses lockdown’ werd genoemd. Ze oogstte veel kritiek. In oktober 2021 zei ze dat er twee verschillende klassen zouden zijn, gevaccineerd en ongevaccineerd, en dat je allerlei rechten hebt als je gevaccineerd bent. “Dat is wat het is. Yep,” zei ze.

Vaak weigerde ze lastige vragen te beantwoorden. Ze beëindigde in november 2021 zelfs een persconferentie vanwege een kritische vraag.

In maart 2020 zei Ardern dat ‘wij uw enige bron van waarheid zijn’. “We delen elke dag de meest actuele informatie met u. U kunt ons vertrouwen als informatiebron,” zei ze tegen journalisten.

Ze bleef die boodschap herhalen:

“Het lijkt erop dat één van de Ringgeesten van het WEF is gevallen,” zei Dowd nog. “Vandaag is een goede dag. Wereldleiders beginnen heel nerveus te worden.”

4.8 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
159 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dat kwam erin mij naar boven.....
Dat kwam erin mij naar boven.....
2 maanden geleden

DE RATTEN VERLATEN HET ZINKENDE SCHIP !!!!!

Nano
Nano
2 maanden geleden

Het is een crack rokend ongedierte Opgeruimd staat netjes.

Worteswakkermetzeallen
Worteswakkermetzeallen
2 maanden geleden

Het is een vent in vrouwenkleren.
Zo doen ze het.

H.J.
H.J.
2 maanden geleden

Ze schijten 7 kleuren stront die mislukte wereldleiders.
Zij weten dat er eens een rechter is in een ander land, die het aandurft om een rechtszaak tegen de Corona prikkers te starten.
Waar blijft die eerlijke rechter in Nederland, die zijn kleinkinderen nu en in de toekomst, recht in de ogen durft te kijken.
Want eens gaat de sneeuwbal rollen zelfs zonder sneeuw.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

159
0
We lezen graag je reactie!x