CoronaMens en Dier

Gideon van Meijeren op de Dam: ‘Mijn batterij is 100% opgeladen om strijd aan te gaan met globalistische landverraders’

Help door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!

Duizenden mensen verzamelden zich zondagmiddag op de Dam in Amsterdam om hun ongenoegen te uiten over de corona-aanpak, de stikstofplannen en andere zaken. Er waren veel boerenzakdoeken en omgekeerde vlaggen te zien.

Demonstranten riepen de leus ‘blauw wit rood, Nederland in nood’ en op een podium hing een bord met de tekst ‘het klopt niet’. Onder de sprekers waren onder meer Kamerleden Pepijn van Houwelingen en Gideon van Meijeren van FVD, en Wybren van Haga.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Van Meijeren zei dat hij afgelopen zomer een beetje somber en moedeloos werd vanwege alles wat er om ons heen gebeurt. De aanval op de boeren, die voor ons voedsel zorgen. De aanval op onze cultuur en identiteit door ons land doelbewust te laten overstromen met kansarme asielzoekers. En door onze welvaart, onze zuurverdiende centen, onze koopkracht in rook op te laten gaan door het krankzinnige klimaat- en energiebeleid.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hard nodig

“Maar vooral door de achteloosheid van nog steeds heel veel Nederlanders die de leugens blijven slikken voor zoete koek. Die blind lijken te zijn voor de ware oorzaken van de ellende waar we in zitten omdat ze te druk zijn met de vraag of ze wel wifi hebben en of er wel leuke series op Netflix staan,” zei Van Meijeren.

“Vandaag geeft me weer zoveel energie, zo’n goed gevoel,” vervolgde hij. “Na vandaag is mijn batterij weer voor 100 procent opgeladen om de strijd aan te gaan met die globalistische landverraders die ons dit aandoen.”

Hij zei dat dit hard nodig is omdat het kabinet werkt aan een permanente coronawet om ons dadelijk opnieuw op te kunnen sluiten, om ons opnieuw uit elkaar te drijven en op anderhalve meter afstand van elkaar te houden, om ons opnieuw te vernederen met die walgelijke mondkapjes.

Ik heb slecht nieuws voor deze clowns

En alsof dat nog niet erg genoeg is, heeft de Raad van State – die kartelclub van de koning en D66’er Thom de Graaf – ook nog eens geadviseerd om de avondklok, de schoolsluitingen en die discriminerende QR-code weer in de wet op te nemen, aldus Van Meijeren.

“Ik heb slecht nieuws voor deze clowns, want wij laten ons niet meer opsluiten, we vegen onze billen af met die mondkapjes, wij maken zelf wel uit met wie we knuffelen, wij bepalen zelf wel wanneer we naar buiten gaan en wij sterven liever op een waardige manier dan dat we ons laten injecteren met een giftige gentherapie!” riep het Kamerlid.

Hij waarschuwde dat de Agenda 2030 heilig is voor ze. “Dus zodra wij achterover gaan leunen, zetten zij een stap extra. En daarom zetten wij dadelijk een stap extra en we zullen het verzet alleen maar feller laten worden,” aldus een ontketende Van Meijeren.

4.9 169 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

139 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos Veraart
Jos Veraart
1 jaar geleden

Goed gezegd GIdeon

Avax
Avax
1 jaar geleden

Top!!!

Loisss
Loisss
1 jaar geleden

Geweldig!!

Henk-J
Henk-J
1 jaar geleden

Hang op prinsjesdag de vlaggen ook ondersteboven.

Back to top button
139
0
We lezen graag je reactie!x