Great ResetBuitenland

Slowakije gooit roet in het eten van WHO-pandemieverdrag: ‘Dit is fantastisch nieuws’

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

Deze week werd bekend dat Groot-Brittannië weigert het pandemieverdrag van de WHO in zijn huidige vorm te ondertekenen. De 194 lidstaten van de WHO onderhandelen over dit verdrag, dat werd aangekondigd in mei 2021.

Groot-Brittannië zal geen versie van het verdrag ondertekenen die de Britse soevereiniteit ondermijnt, schrijft The Telegraph.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Met het verdrag ‘moeten de internationale samenwerking op het gebied van waarschuwingssystemen, gegevensuitwisseling en onderzoek versterkt worden’.

“Tenminste één land dat probeert zijn soevereiniteit te behouden,” reageert oud-Kamerlid Wybren van Haga. “Laten we hopen dat Nederland dit voorbeeld volgt en deze totalitaire wereldgezondheidsval verwerpt.”

Ook Slowakije weigert

De Tweede Kamer heeft een motie aangenomen die de regering verzoekt bij de WHO om uitstel te vragen van een stemming over internationale afspraken als er opnieuw een pandemie uitbreekt. Als er geen uitstel komt, moet Nederland tegenstemmen, vindt de Kamer.

Daarnaast heeft Slowakije besloten om het nieuwe pandemieverdrag of de amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling niet te steunen, meldt het Slowaakse persbureau TASR.

Vrijheid

Het Slowaakse ministerie van Volksgezondheid heeft laten weten geen documenten te ondertekenen die de positie van Slowakije als soevereine staat verzwakken.

“Dit is fantastisch nieuws,” reageert oud-professor Bret Weinstein. Hij feliciteert de inwoners van Slowakije. “Door het WHO-plan te verwerpen, leiden jullie de wereld naar vrijheid.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 261 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
de gewone man
de gewone man
17 dagen geleden

Al die NGO’s moeten op de lijst van verboden organisaties geplaatst worden, en oprichters ervan gearresteerd en berecht worden wegens het ongeoorloofd bemoeien met andermans regering en daar druk en invloed op uitoefenen! Ngo’s zijn door geen een volk gekozen en hebben dan ook niks in onze levens te brokkelen!

William
William
17 dagen geleden

In Slowakijke zitten tenminste mensen met hersenen, Tsjechie heeft een president die vroeger een NATO generaal was dus daar valt niets te verwachten, hoop dat meer landen zich gaan verzetten

B.watervogel
B.watervogel
17 dagen geleden

Nou Wynren van haga, als jij denkt dat Nederigland die voorop loopt in alles wat het wef wilt niet gaat tekenen gaat voor dit verdag ben je of vreselijk naief of gewoon dom. Hiermee kan je gaan wachten tot je een ons weegt.

Greet Resist
Greet Resist
17 dagen geleden
Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x