Great ResetMens en Dier

Pepijn van Houwelingen spreekt volgepakte Dam toe: ‘Er is maar 1 manier waarop we dit kunnen oplossen’

Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Duizenden mensen hebben zondag op de Dam in Amsterdam gedemonstreerd tegen het kabinetsbeleid. Er waren veel omgekeerde Nederlandse vlaggen te zien, een symbool dat de afgelopen maanden bij veel boerenprotesten was te zien.

Meerdere mensen hielden een toespraak, onder wie arts Jona Walk, Viruswaarheid-voorman Willem Engel en Kamerleden Gideon van Meijeren en Pepijn van Houwelingen van FVD.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Beelden van de speech van Van Houwelingen gingen de hele wereld over. “Het is onze plicht om de rest van Nederland wakker te maken,” zei hij. “Wij begrijpen dat er geen stikstofcrisis is, wij begrijpen dat er geen covid-crisis is en wij begrijpen dat er geen klimaatcrisis is.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ons land is in nood

“Er is wel een gigantische democratische crisis in ons land. We zijn niet langer de baas in ons eigen land. Ons land is in nood. De globalisten hebben langzaam maar zeker ons land overgenomen. En dat is gebeurd omdat de macht geleidelijk is overgedragen,” zei Van Houwelingen.

“Vandaar dat we nu in een gigantische crisis zitten, een bestuurscrisis, die we niet meer kunnen oplossen omdat we er niet meer over gaan. Nederland gaat er niet meer over,” voegde hij toe.

Dat is wat er moet gebeuren

“Wij zijn de controle kwijt. Dit is heel belangrijk,” benadrukte Van Houwelingen. “Daarom zitten we met zo’n enorm grote bestuurscrisis. Ze kunnen het in Den Haag niet meer oplossen. De enige manier waarop we dit kunnen oplossen, is als we de controle weer terugpakken, als we onze vrijheid herwinnen, als we onze soevereiniteit terugclaimen.”

Pas als we uit die vreselijke Europese Unie zijn gestapt, een Nexit dus, kunnen we ons land herstellen, aldus het Kamerlid. “Wij willen die globalisten verslaan. Wij willen uit die internationale verdragen. Wij willen uit die Europese Unie die ons knecht en knevelt. Dat is wat er moet gebeuren. Samen gaan we deze strijd winnen!”

4.9 180 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

151 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Psa
Psa
1 jaar geleden

Hij heeft gelijk, de verhoging van het minimumloon is alleen bedoeld om de Linkse partijen het kabinet te laten steunen.

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Een Nexit is verder weg dan ooit.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Net als Gideon van Meijeren slaat ook Pepijn van Houwelingen de spijker op zijn kop.

Het land, waarin wij met z’n allen leven, is niet meer ONS land. Dit land is, zonder dat het overgrote deel van de bevolking het niet in de gaten had, overgenomen door een globalistische elite (het woord elite zie ik tegenwoordig als een scheldwoord, er IS namelijk niets elitairs meer aan!).

Dit is allemaal zo ongelooflijk geraffineerd gebeurd, dat er maar een veel te kleine groep dit enorme gevaar voor ons aller leven en welzijn, in de gaten had en heeft.

Als ons land was binnengevallen met tanks en vliegtuigen, dan was er niet één geweest, die DAT gemist had. Maar…. het is sluipenderwijs gebeurd EN dan ook nog eens met de welwillende medewerking van de staatslieden, die onze belangen zouden moeten verdedigen.

ZIJ hebben ons echter met huid en haar overgeleverd aan het grote kwaad.

Pepijn roept dat wij met z’n allen op moeten staan en onze vrijheid moeten herwinnen.

Maar dat zal niet zomaar zonder slag of stoot gaan lukken.

Zelf denk ik, dat de beste methode vooralsnog is om simpelweg NERGENS aan mee te doen. Je niet laten verleiden om je telefoon te gebruiken om betalingen te doen, lekker gemakkelijk je pinpas overal en ergens voor te gebruiken, straks weer met je QR code naar de bioscoop of restaurant te gaan.

NEE. Vooral zoveel mogelijk cash betalen. Is soms niet gemakkelijk, omdat geld bij de betaalautomaat opnemen behoorlijk gefrustreerd wordt, maar met een beetje moeite lukt dat nog steeds.

Verder natuurlijk iedere winkel die geen cash meer accepteert, boycotten. Uiteindelijk zijn wij toch met meer?

Laten wij wel wezen: tot nu toe hebben wij al bijna 3 jaar lang stand gehouden. WIJ zijn met elkaar de die-hards.

Wij laten ons er toch niet onder krijgen door dat stelletje mafklappers?

Jojo
Jojo
1 jaar geleden

We winnen helemaal niks. Ja de doodstraf dat krijgen we.

Back to top button
151
0
We lezen graag je reactie!x