Homepagina » Mens en Dier » Verpleegster in tranen: ‘Patiënten sterven niet aan corona, ze worden vermoord’
verpleegster
Foto: Facebook/Nicole Sirotek

Verpleegster in tranen: ‘Patiënten sterven niet aan corona, ze worden vermoord’

Opnieuw heeft een verpleegster zich uitgesproken over de wanpraktijken die zich afspelen in ziekenhuizen waar coronapatiënten worden behandeld. Nicole Sirotek, werkzaam in New York, stelt dat mensen in haar ziekenhuis ‘niet sterven door corona, maar door medische fouten’.

Daarnaast ‘laten ze patiënten hier gewoon wegrotten aan de beademing’.

Nicole besloot het management in te lichten, maar ‘niemand wilde luisteren, het kan ze niet schelen wat er met de patiënten gebeurt’.

Niemand doet er iets aan

“Ik kom hier iedere dag binnen en zie letterlijk hoe ze deze mensen vermoorden,” zegt ze in een emotionele Facebookvideo die inmiddels is verwijderd. “Niemand doet er iets aan.”

“We behandelen het coronavirus niet,” benadrukt ze. “Ik weet niet meer wat ik moet doen.”

In de periode dat ik hier werk, heeft nog nooit iemand naar de longen van de patiënten geluisterd, aldus Nicole.

Nooit teruggebeld

“Ben ik de enige hier die geen sociopaat is?” vraagt de verpleegster zich af. “Deze mensen sterven niet aan Covid. Ze vermoorden deze mensen. En er luistert niemand naar me.”

Iedere keer als Nicole er iets van zegt, wordt ze naar een andere afdeling overgeplaatst.

De verpleegster nam ook contact op met een krant om haar verhaal te doen, maar werd nooit teruggebeld.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • rop schreef:

  Als dat daar al gebeurt dat gebeurt dat hier ook in Europa, maar misschien komt er dan een toekomstige
  doden herdenking en dan staan ze weer met bosjes bloemen DE LEIDERS, van al deze vermoorden zogenaamde overleden mensen en de daders lopen gewoon nog vrijrond [de verantwoordelijke]vooral nu in het ziekenhuis die zo langzamerhand een tehuis is waar men in dat tehuis werkende artsen zijn die je gewoon dood laten gaan, noem het vervolgens maar geen ziekenhuis meer, maar een tehuis waar men als ze de [patiënt] niet meer nodig acht [en misschien ook niet meer de economie kan dienen]en te oud bent en in feite onder een verkeert aanwensel of verkeerde bewuste handelingen de Pijp uit laten gaan ,ja letterlijk de PIJP UIT.

  42 likes
  • Philip schreef:

   Facebook, Twitter, you tube hebben opdracht gekregen om alles wat niet past in de lijn van het WHO te beschouwen als fake nieuws in verband het coronavirus, maar natuurlijk ook vele andere onderwerpen.
   Daarom is Facebook heel beperkt voor mij en zeker geen plaats om andere geluiden te laten horen dan de mainstream media en andere illegale instellingen zoals het WHO etc..

   26 likes
   • Philip schreef:

    Coronavirus: David Icke’s channel deleted by YouTube

    YouTube has deleted the conspiracy theorist David Icke’s official channel from its platform.

    explicitly disputes the efficacy of guidance about social distancing and self-isolation that has been issued by the WHO and/or local health authorities

    CCDH is now urging Twitter and Facebook’s Instagram to take similar action.

    https://www.bbc.com/news/technology-52517797

    Censuur staat gelijk aan dictatuur!!

    23 likes
   • Willem schreef:

    Ja ik vind het altijd bijzonder hoe mensen die “wakker” zijn wel op Facebook en Twitter zitten en een smartphone hebben, dan ben je niet echt wakker en dat geldt voor de meesten. Niemand die zijn/haar smartphone weg gooit of van Facebook gaat en Twitter, ben denk ik de enige die er nog nooit op geweest is en de behoeft niet voelt en nog nooit een smartphone heb gehad of wat daar op lijkt. Maar je hebt een computer, ja een 14 jaar oud laptopje met Linux anders werkt het niet meer, om dit soort sites te lezen en te hopen dat meer mensen “ontwaken’ en uiteraard noodzakelijk gemaakt door banken enz om rekeningen te kunnen betalen. Het is een middel, geen doel namelijk, met een aan en uit knop.

    19 likes
    • Rina schreef:

     Hoi Willem,
     Je bent niet de enigste hoor. Er zijn er echt meer. Ik heb geen smartphone en neem er ook geen, rust, geen straling, geen hele wereld op zak enz. wel computer en i-pad vnl. om alles om corona te volgen, (niet de media maar documentaires van de echte wetenschappers) en te mailen.
     Hou je taai in je strijd, en doe wat voor jou verantwoord is.

     4 likes
   • ikbenik schreef:

    Zelfs nu.nl laat het niet meer toe…

    3 likes
 • P.M. schreef:

  De mens is de terminator van dat alles kapot moet , zowel mens , dier als onze planeet . Het is rot , zo rot , al in staat van ontbinding.!!!

  13 likes
 • Sjazon schreef:

  Voor je dit soort verhalen naar buiten brengt, moet je eerst bewijs verzameld hebben. En zeker niet thuis bewaren.

  6 likes
 • Jelte schreef:

  Helaas is haar facebookprofiel al verwijderd, alsmede de video…

  4 likes
 • Teun schreef:

  beetje warrig verhaal. Beetje warrig type. Wss is het verstandig dat ze geen podium heeft gekregen.

  3 likes
 • Elise schreef:

  Omdat de ziekte meer met stralingsziekte/caissonziekte te maken heeft.
  Wat is de oorzaak? Is het iets met: aarde/zon/magnetische velden/missies ruimte/5g.

  3 likes
 • jaap herman santilhano schreef:

  Eindelijk wat ik al meer dan 5 maanden uitschreeuw tegen iedereen die ik spreek! In heel de wereld worden mensen GEHERSENSPOELD! Het lijkt op de indoctrinatie die de NAZI’S toepasten om hun slachtoffers te HYPNOTISEREN en te misvormen. Dit is het resultaat van 70 jaar wanbeleid van zakkenvullende medise stand en politici die de burgers hebben uitgezogen dmv chemische nepmedicatie voor te schrijven, vooral aan ouderen! Gereincarneerde nazi’s met witte boorden die de 3e wereldoorlog voor bereiden , in samenwerking met de FARMA-maffia.Eerlijke Vitamine A, Bcomplex, Cpoeder,D en Zinkpicolinaat + 2 druppels TEATREE OLIE op heet water inademen 3x per dag, Geneest elke LONGONTSTEKING!!!100% resultaat mits men geen andere gifstoffen in het lichaam toelaat! Zuiver Uw huis met natuurlijke MIRRE WIERROOK………….gebruik alleen HOMEOPATISCHE middelen : ACONITUM d 3tegen koorts, echinacea 800mg, en LACHESIS D6 vernietigd elk virus, bacterie en schimmelinfectie

  3 likes
 • Vrijheid schreef:

  Kijk op bitchute.com allen. Ook de video van de verpleegster staat daar en nog veel meer.

  1 likes
 • Baboeram schreef:

  Ik vermoed dat ze iets soortgelijks ook met de ouderen in NL en met de Surinamers hebben geflikt.

  1 likes
 • Shadow1100 schreef:

  Dit is de ultieme natte droom voor Robot Jettes D666 en “ons” kabinet. Alle te verzorgen zieken, zwakkeren en 67+ers gaan stilletjes de pijp uit. Hele verzorgingstehuizen besmet.
  Dus daar hoeven geen hoge ziekte- en verzorgingskosten meer aan uitgegeven te worden. Daarom worden er ook GEEN mondkapjes en andere beschermingsmiddelen voor de verzorgers van dementen en bejaarden ter beschikking gesteld door onze roverheid!
  Want…….. geen AOW-uitkeringen meer aan de door de babyboomers jaren lang betaalde oudedagsverzekering en geen uitbetalingen van jaren ingehouden achterstallige salarissen, ook wel pensioen genoemd.
  Alle pensioen-€Uro’s gaan naar Brussel en dus naar Zuid-€uropa.
  De leeggekomen kamers in de verpleeg- en verzorgingshuizen kunnen zo ingenomen worden door de asieleisers (de meubeltjes kunnen blijven staan. Wel een nieuwe Miele er in natuurlijk).
  De leeg gekomen huurhuisjes kunnen dan direct naar de statushouders.
  Dan komt er nog een kapitaal aan erfbelasting aan.
  Dit gaat nog mooier en sneller dan euthanasie, de pil van Drion, palliatieve sedatie of voltooid leven.
  Niemand nu verantwoordelijk. En dan eerst nog even de bruikbare orgaantjes er uit roven.

  België 24.05’20:
  Als het van plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs afhangt, komt er een internationaal strafhof “die de zaak tot op het bot uitspit en mensen voor de rest van hun leven achter tralies zet”. Hij wil dat alle maatregelen meteen stoppen, liever vandaag dan morgen. “Die maatregelen hebben geen énkel leven gered”, aldus Hoeyberghs tegen HLN. “Dit was een georganiseerde uitroeiing van de bejaarden in de woonzorgcentra.
  Ik geef het u op een briefje:
  de helft van de bejaarden die overleden zijn in de woonzorgcentra zijn doelbewust vermoord. Ze zijn platgespoten met overdosissen morfine en bewust uitgedroogd”, aldus de bekende chirurg. “Dat is een gevolg van paniek door het gebrek aan personeel en materiaal. De verantwoordelijken hiervoor moeten in de cel.”

  1 likes
 • x

  Check Also

  zweden

  Zweedse arts kondigt aan: ‘Corona is voorbij in Zweden’

  Zoals velen inmiddels zullen weten, ging Zweden ...

  coronavirus

  Coronavirus heel makkelijk te doden met ivermectine, zegt professor: ‘Een echte killer’

  Professor Thomas Borody zegt dat ivermectine het ...

  >