Mens en Dier

Goed nieuws: cannabistampons maken binnen 20 minuten een einde aan krampen en rugpijn

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het regent positieve reviews over de nieuwste remedie tegen menstruatiepijn. En nee, we hebben het hier niet over visolie of een fles heet water.

Cannabistampons bieden de optimale spierontspanning en pijnstilling van cannabis, maar wekken geen geestelijk effect op. Het Amerikaanse bedrijf Foria, dat al een glijmiddel met cannabis op de markt brengt, biedt tampons aan die slechts drie ingrediënten bevatten: cacaoboter, gedestilleerde THC-olie en CBD uit biologisch gekweekte hennep.

Het bedrijf stelt zich vooral te richten op pijnverlichting met de bijkomende bedoeling de geneeskrachtige eigenschappen van deze plant te delen. Door te kiezen voor een tampon wordt het medicijn meteen afgeleverd op de plek waar het nodig is, aldus Foria.

Langer werken

De cannabistampons zijn nog niet goedgekeurd door de Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond FDA of getest op mensen. Uit reviews op internet blijkt echter dat de producten helpen tegen rugpijn en langer werken dan traditionele pijnstillers.

Eén vrouw schreef in Broadly dat haar krampen binnen 20 minuten waren verdwenen. Een andere gebruiker schreef: “Ik heb endometriose, een ziekte die terugkwam na een gedeeltelijke hysterectomie. Bij opvlammingen krijg ik heel erg last van pijn, lijk ik zwanger en beïnvloedt de ontsteking mijn blaas. Foria is één van de weinige dingen die voor verzachting zorgt.”

Een vrouw genaamd Megan zei dat haar pijn normaal gesproken ondraaglijk is. “Ik wist te voorkomen dat de pijn en krampen in mijn vaginakanaal erger werden,” schreef ze.

Natuurlijk hulpmiddel

De cannabistampons kosten omgerekend ongeveer 40 euro per pakje, aldus de website foriapleasure.com. “Cannabis wordt al heel lang door verschillende culturen gebruikt als natuurlijk hulpmiddel bij het verzachten van symptomen die worden geassocieerd met menstruatie,” klinkt het.

Het medicijn wordt direct opgenomen in het bloed, waarna de cannabinoïden pijn tegengaan en de spieren ontspannen. De tampons zijn voorlopig alleen beschikbaar in de staten Colorado en Californië en bovendien hebben mensen die ze willen kopen een kaart die toegang verschaft tot medicinale cannabis of een doktersrecept nodig.

[Independent]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bram
Bram
6 jaren geleden

Eventueel ook te gebruiken bij anale problemen.

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Is dit niet gewoon tampons gedipt in cannabis olie? Dat iedereen zelf ook wel kunnen maken.

trackback
Goed nieuws: cannabistampons maken binnen 20 minuten een einde aan krampen en rugpijn | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Tinus
Tinus
6 jaren geleden

Lijkt me niet erg comfortabel, een bos bladeren in je k*t.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

21
0
We lezen graag je reactie!x