Great ResetMens en Dier

RVD houdt aanwezigheid van Willem-Alexander op Bilderbergconferentie buiten schijnwerpers: ‘Schimmige zaken’

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Deze week neemt koning Willem-Alexander deel aan de Bilderbergconferentie in Washington DC. Er zijn ongeveer 120 deelnemers uit 21 landen aanwezig. Zakenmagnaten, royals, regeringsleiders en politici spreken onder meer over de NAVO, desinformatie en de oorlog in Oekraïne.

De eerste Bilderbergconferentie kwam er op initiatief van onder meer prins Bernhard, de grootvader van Willem-Alexander. De conferentie in de Verenigde Staten duurt tot 5 juni.

Mondje dicht!

Journalist Menno Swart wijst erop dat de Rijksvoorlichtingsdienst de aanwezigheid van de koning op de Bilderbergconferentie in eerste instantie strikt geheim hield. “Mondje dicht! Geen persbericht, niets in de agenda. Schimmige zaken: slecht voor het imago van het Koninklijk Huis,” aldus Swart.

De koning is vermoedelijk met KLM naar Amerika gevlogen, net als premier Rutte en minister Hoekstra, die ook aanwezig zijn op de conferentie. Toen het drietal afreisde naar de VS stond het regeringstoestel namelijk op thuisbasis Schiphol-Oost.

Omgekeerde wereld

Pas toen RoyalBlog ernaar vroeg, werd de aanwezigheid van Willem-Alexander door de RVD bevestigd. “De omgekeerde wereld!” verzucht Swart. “De dienst is weer eens niet proactief en houdt dit soort zaken liever buiten de schijnwerpers.”

Koningin Maxima, die vorige week bij Klaus Schwab in Davos was om deel te nemen aan het World Economic Forum, is niet uitgenodigd voor de Bilderbergconferentie. De koningin is samen met prinses Ariane met de KLM naar Argentinië gevlogen voor een vorstelijke pinkstervakantie.

4.6 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
171 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
8 maanden geleden

Hahahaha! WAT een ongelooflijke blunder van de Rijksvoorlichtingsdienst!

Wat denken zij hier nu in vredesnaam mee te bereiken, behalve dan de bevestiging, dat ONZE (niet de mijne hoor) koning (schrijf ik met opzet met een kleine letter, want is mijn eerbied absoluut niet waard) deel neemt aan een louche club van grote griezels, die met elkaar de vorderingen gaan delen over wat er op dit moment op Moeder Aarde speelt.

Ik ga er 100% van uit, dat niemand van de lezers van deze fantastische site ook maar een greintje vertrouwen heeft in de “goede” bedoelingen van deze megalomane griezels.

Het feit, dat deze informatie ook niet breed gedeeld wordt in de Nederlandse media, is natuurlijk een stommiteit eerste klas.

Dit maakt alleen maar duidelijk, dat daar in New York zéér schimmige zaken besproken gaan worden.

Tóch zie ik momenteel wel bepaalde lichtpuntjes. Het gaat, althans volgens mij, bepaald niet volgens plan.

Dat Ernst Kuipers alweer begint met zijn angst zaaien, is een teken aan de wand.

Koningin Maxima geniet met haar dochter van een korte vakantie in Argentinië. Van mij mag het zomaar een héle lange vakantie worden, als jullie begrijpen wat ik bedoel.

Even off topic:

Gisteren las ik een kort bericht van Omroep Zeeland, waarin gesproken werd over de enorme problemen in de distributie van medicijnen.

Eén apotheker vertelde over huilende mensen bij hem in de apotheek, die hun medicijnen niet konden krijgen.

DIT is óók weer een teken aan de wand. Miljoenen mensen in dit kleine land zijn volledig afhankelijk geworden van medicijnen en doordat er praktisch niets meer hier in het land wordt geproduceerd, zijn wij dus volledig afhankelijk geworden van het buitenland. Volgens mij komen de meeste medicijnen, of in ieder geval de grondstoffen, uit China.

Alwéér een manier om mensen de stuipen op het lijf te jagen. Mijn man en ik zijn momenteel gecontroleerd de medicijnen aan het afbouwen, maar er zijn natuurlijk nooit genoeg artsen, die met homeopatische middelen deze enorme groep kunnen opvangen.

Daar komt nog bij, dat (helaas) er nog steeds te veel mensen te veel vertrouwen op hun huisartsen, specialisten en, niet te vergeten, de vreselijke farmaceutische industrie.

Deug-Nietje
Deug-Nietje
8 maanden geleden

Kots Kots …. 🤮🤮🤮

Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
8 maanden geleden

Hadden we n nog maar republiek der nederlanden?

jan
jan
8 maanden geleden

Er zijn heel veel mensen die ook familie in het buitenland willen bezoeken maar dit wordt hun bewust onmogelijk gemaakt. Schiphol pesterijen, PCR-test bullshit, mondmaskers in vliegtuig etc.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

171
0
We lezen graag je reactie!x