Mens en DierCorona

Podcastgigant Joe Rogan: jonge en gezonde mensen hoeven geen coronavaccin te halen

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Podcastgigant Joe Rogan heeft voor ophef gezorgd door in zijn podcast te zeggen dat jonge en gezonde mensen het coronavaccin niet nodig hebben. In de lijst met trending topics op Twitter stond hij dinsdag bovenaan.

“Als je 21 jaar oud bent en mij zou vragen of je je moet laten vaccineren, dan zou ik zeggen: ‘Nee. Ben je gezond? Ben je een gezond persoon? Als je gezond bent en je beweegt veel en je eet goed, dan hoef je je geen zorgen te maken,” zei Rogan.

Deugen

Hij had het met komiek Dave Smith ook over bedrijven die hun medewerkers verplichten om zich te laten vaccineren en het inenten van kinderen. Rogan zei dat zijn twee kinderen corona hebben gehad en dat het ‘niets voorstelde’. Eén van hen had hoofdpijn en de ander voelde zich enkele dagen niet goed.

Smith wees erop dat veel mensen het vaccin nemen om anderen te laten zien hoeveel ze om iedereen geven. Hij zei dat hij zijn dochter niet met iets gaat injecteren om te deugen.

Gestoord

Rogan zei het verbazingwekkend te vinden dat zo’n uitspraak – dat je het vaccin niet laat inspuiten bij je kind – controversieel is. “Het is gestoord!”

“We hebben het niet eens over de griep, waar afgelopen jaar 22.000 mensen aan stierven. We hebben het over iets wat statistisch gezien niet gevaarlijk is voor kinderen. En toch willen mensen dat je je kind laat vaccineren. Ik vind dat gestoord.”

Vorig jaar ging de podcast van Rogan exclusief naar Spotify, dat naar aanleiding van de ophef heeft besloten om de bewuste aflevering van The Joe Rogan Experience niet offline te halen.


[Infowars]

4.5 40 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Natuurlijk is dat niet nodig.

Maar ja, het Nederlandse parlement en het volk denken daar duidelijk anders over.

Geen pseudovaccin? Terugkomend vanuit het buitenland betekent dat 10 dagen detentie. Alleen FvD is tegen met misschien een paar andere zetels.

Gezond Verstand
Gezond Verstand
1 jaar geleden

die man word all jaren voor gek versleten.. ik zie hem meer als iemand met open ogen..

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Jong of Oud, Gezond of Ongezond, NEEM GEEN VACCINE GIF IN JE LICHAAM !!

King of light
King of light
1 jaar geleden

Die zal eerdaags wel een bezoekje krijgen van een of andere instantie of de Gestapo. Nepnieuws verspreiden kan toch niet!!!

Ik vind het een held om zich zo uit te laten. Dat zouden er meer moeten doen,

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

66
0
We lezen graag je reactie!x