UFO

Urzi: UFO-mysterie in de lucht boven Milaan (video)

Help mee door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Antonio Urzi werd bekend door zijn beeldmateriaal van ongeïdentificeerde vliegende objecten. Prominente ufologen en analisten stellen dat het gaat om authentieke beelden.

Sinds het jaar 2000 heeft Urzi meer dan 1700 opnames gemaakt van vreemde fenomenen in het luchtruim.

Het gaat onder meer om metalen toestellen, lichtbollen, vloten objecten en andere vreemdsoortige verschijningen.

Het bewijs van Antonio Urzi heeft de interesse gewekt van veel ufologen, waaronder ook de Mexicaanse UFO-deskundige Jaime Maussan. Na uitgebreide analyse hebben beeldanalisten vastgesteld dat het materiaal authentiek is.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rocko
rocko
10 jaren geleden

Gewoon de zoveelste Billie Meijer !!

De zoveelste hoax en fake

Als je ziet hoe duur een reisje naar Mars is , hoe duur denken jullie dan dat het is om een enkele lichtjaren te kunnen reizen ? Onbetaalbaar dus !

Roswell Grey
Roswell Grey
10 jaren geleden

Wat er niet bij wordt vermeld is dat Urzi werkzaam is in de kledingindustrie en dat veel van zijn UFO’s verdacht veel op knopen lijken.

Delfia
Delfia
10 jaren geleden

Het eerste wat ik vanochtend las op wtf.nl:
“Het is goed mogelijk dat we over 10 jaar zijn gestopt met het documenteren van UFO-waarnemingen. Het aanhoudende gebrek aan bewijs maakt het steeds minder interessant om tijd en geld in onderzoek te blijven steken. Zelfs de grootste gelovigen onder ons zullen je bekennen dat 98 procent van alle UFO-meldingen pure nonsens is en echt overtuigend beeld hebben we al in tijden niet meer gezien.”

caspar
caspar
10 jaren geleden

Waarom heeft niemand een statief om de camera op te zetten zodat het stabiele beelden zijn, waarschijnlijk omdat dan de helft door de mand valt. Ik kan aan dit soort beelden toch niet zien wat het is. Kan inderdaad zomaar een knoop zijn. Als hij alles vanuit zijn raam filmt en zoveel “ufo’s” later moet je toch een keer denken dit beeld kan beter. Het is een ufo die wil je toch scherp in beeld, of???

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

62
0
We lezen graag je reactie!x