Binnenland

Rompertje in VVD-webshop wekt afschuw: ‘Met mijn prikjes bescherm ik ook andere kinderen’

Help anderen door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op social media is consternatie ontstaan over een rompertje dat is te bestellen in de webshop van de VVD. Op het rompertje, waarmee je kunt laten zien dat je kind is gevaccineerd tegen ziektes, staat de tekst: ‘Met mijn prikjes bescherm ik ook anderen kinderen’.

De omschrijving luidt als volgt: “Als de vaccinatiegraad nog verder daalt, brengt dat ook gevaccineerde kinderen in gevaar. Wat de VVD betreft is dat onacceptabel. Met dit rompertje kun jij laten zien dat jouw kleintje gewoon is ingeënt tegen enge ziektes en dus geen andere kinderen in gevaar brengt. Heel normaal.”

Ongevaccineerde kinderen uitsluiten

Uit het verkiezingsprogramma van de VVD bleek al dat de partij flink inzet op vaccineren. Op pagina 9 valt te lezen: “Bescherming van kwetsbare groepen door vaccineren tot norm te maken. Kinderopvangcentra krijgen de plicht ongevaccineerde kinderen te weigeren als er door een te lage vaccinatiegraad uitbraken dreigen.” Met andere woorden: ongevaccineerde kinderen uitsluiten.

“Een belachelijk product, schaam je VVD. Kinderen gebruiken om de vaccinatiegraad omhoog te brengen is ontzettend smakeloos en verre van ‘heel normaal’. Stop nou toch eens met het creëren van een tweedeling in de maatschappij,” reageert Belang van Nederland, de partij van Wybren van Haga.

Overgeven

Publicist Sietske Bergsma voegt toe: “Ik geloof dat ik even moet overgeven.”

Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons spreekt van ‘een idioot shirtje voor een politieke partij’. “Je verwacht zoiets eerder bij Big Pharma.”

4.8 56 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
183 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Boink
Boink
7 maanden geleden

Zijn daar wel op kindertjes gericht hè…
2500 kindertjes onder 10 jaar Rutte spoorloos!

petertje
petertje
7 maanden geleden

Stop die rutte maar in een rompertje.

Oqu
Oqu
7 maanden geleden

Veel gevaccineerden willen geen 3de, 4de, 5de, 6de, of 7de doses meer! Ze vertouwen het nu ook niet meer en voelen zich bedrogen.

https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/mogelijk-derde-en-vierde-prik-in-2022/ar-AAOWM5L?ocid=mailsignout&li=BBoPEwG

Petrus
Petrus
7 maanden geleden

En daar stemmen mensen op?
Dat men daar bij wil horen is bijna niet te geloven, wat een stelletje ongelofelijke sukkels.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

183
0
We lezen graag je reactie!x