Financieel

Doorbraak in Zuid-Afrika: reguliere pers doet verslag van rechtszaak tegen bankierselite (video)

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Schrijver, onderzoeker en wetenschapper Michael Tellinger heeft Standard Bank gedagvaard voor het Grondwettelijk Hof van Zuid-Afrika. Dat meldt nieuwszender ABN.

In zijn 1100 pagina’s tellende dagvaarding beschuldigt hij de bank van ‘onwettige en ongrondwettelijke activiteiten’.

Daarnaast daagt hij de Reserve Bank, de centrale bank van Zuid-Afrika, en de Zuid-Afrikaanse minister van Financiën voor de rechter. Michael Tellinger gaat met Samantha Loring van ABN in gesprek over de kleine groep bankiersfamilies zoals de Rothschilds, de Rockefellers en de Morgans die het bankwezen controleren.

Onaantastbaar

Tellinger stelt dat de partijen die door hem zijn gedagvaard tezamen bewust activiteiten hebben ondernomen die de Zuid-Afrikaanse burgers in de benarde positie hebben gewrongen waarin ze nu verkeren. Te lang zijn de enorme banken onaantastbaar geweest, meent hij.

Duizenden zijn gefrustreerd door het onzichtbare beschermende schild rond de banken, gaat Tellinger verder, en het rechtssysteem lijkt de banken enkel te ondersteunen.

Misleid

Ook merkt hij op dat mensen niet inzien hoe ze al die tijd zijn misleid door de banken. Wanneer ze ontdekken hoe de banken van het volk profiteren zullen ze boos zijn en stappen willen ondernemen tegen het bankensyndicaat, voegt hij toe.

De rechtszaak kan iedereen op aarde beïnvloeden omdat een positieve uitkomst volgens Tellinger zal leiden tot een aanpassing van de wetten waar de banken zich aan moeten houden.

Michael Tellinger is onderzoeker van oude beschavingen en UFO’s in Zuid-Afrika.

Bron: Abndigital.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x