Financieel

Doorbraak in Zuid-Afrika: reguliere pers doet verslag van rechtszaak tegen bankierselite (video)

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Schrijver, onderzoeker en wetenschapper Michael Tellinger heeft Standard Bank gedagvaard voor het Grondwettelijk Hof van Zuid-Afrika. Dat meldt nieuwszender ABN.

In zijn 1100 pagina’s tellende dagvaarding beschuldigt hij de bank van ‘onwettige en ongrondwettelijke activiteiten’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Daarnaast daagt hij de Reserve Bank, de centrale bank van Zuid-Afrika, en de Zuid-Afrikaanse minister van Financiën voor de rechter. Michael Tellinger gaat met Samantha Loring van ABN in gesprek over de kleine groep bankiersfamilies zoals de Rothschilds, de Rockefellers en de Morgans die het bankwezen controleren.

Onaantastbaar

Tellinger stelt dat de partijen die door hem zijn gedagvaard tezamen bewust activiteiten hebben ondernomen die de Zuid-Afrikaanse burgers in de benarde positie hebben gewrongen waarin ze nu verkeren. Te lang zijn de enorme banken onaantastbaar geweest, meent hij.

Duizenden zijn gefrustreerd door het onzichtbare beschermende schild rond de banken, gaat Tellinger verder, en het rechtssysteem lijkt de banken enkel te ondersteunen.

Misleid

Ook merkt hij op dat mensen niet inzien hoe ze al die tijd zijn misleid door de banken. Wanneer ze ontdekken hoe de banken van het volk profiteren zullen ze boos zijn en stappen willen ondernemen tegen het bankensyndicaat, voegt hij toe.

De rechtszaak kan iedereen op aarde beïnvloeden omdat een positieve uitkomst volgens Tellinger zal leiden tot een aanpassing van de wetten waar de banken zich aan moeten houden.

Michael Tellinger is onderzoeker van oude beschavingen en UFO’s in Zuid-Afrika.

Bron: Abndigital.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x