Graancirkels

Graancirkel in vorm van pentagram trekt veel bekijks

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het Engelse graafschap Gloucestershire is een 60 meter grote graancirkel in de vorm van een pentagram verschenen. Boer Henry Arden was in eerste instantie boos, maar moet nu bekennen dat hij bewondering heeft voor het geometrische patroon in zijn weiland. Kort nadat foto’s van de graanformatie op internet begonnen te circuleren, werd de graancirkel in de buurt van Tetbury overspoeld door enthousiaste bezoekers.

Graancirkel in vorm van pentagram trekt veel bekijksEen Frans gezelschap reisde per bus af naar het graafschap en was bereid voor het bezoek te betalen. Een cameraploeg uit Lyon filmde de formatie voor Discovery Channel. Het pentagram, dat veelvuldig wordt gebruikt binnen het paganisme, de wicca en andere religies, lijkt een rustgevende invloed te hebben gehad op boer Arden. Zijn vriendin Sarah Jennings had hem tijdelijk verlaten na een ruzie, maar sinds het verschijnen van de graancirkel zijn de twee weer bij elkaar.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Arden gelooft niet in mystieke krachten en denkt niet dat graancirkels worden gemaakt door buitenaardsen. Wel vindt hij ze er prachtig uitzien. Toen hij een helikopter in de buurt zag wist hij dat er iets aan de hand was. Op dat moment ontdekte hij de graancirkel in zijn weiland.

De graanformatie ligt op enkele kilometers van landgoed Highgrove van prins Charles. De prins gaf ooit te kennen dat hij geïnteresseerd was in het mysterieuze fenomeen. Naast Gloucestershire zijn er recentelijk ook graancirkels verschenen in Hampshire en Wiltshire.

[Mail Online]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sebastian
Sebastian
9 jaren geleden

Bizar maar toch, enne… Beetje vreemd dat z’n vriendin weer bij hem terug komt na zo’n voorval.
Maar tegelijk natuurlijk weer logisch! :p

Support The Good

kukumatz
kukumatz
9 jaren geleden

Is dit een teken om te strijden voor Moeder Aarde?

Omnia heeft gelukkigerwijze op dit moment volgende song uit gebracht.

Wil geen reclame maken voor iets maar nummer lijkt me wel toepasselijk.

http://youtu.be/71swxdSzY1w

Peter II
Peter II
9 jaren geleden

Ik zou graag een theorie erop los willen laten, op dit onderwerp. Zat ik zo aan te denken. Het is maar een idee en ben wel eens benieuwd wat jullie ervan vinden, met die cropcircles. Zou het kunnen zijn, dat deze graanfiguren, ontstaan zijn, vanuit een overtrekkende sateliet? Dus dat een grapjurk ergens aan een joystick zit en deze figuren op afstand (misschien wel met lazer) in die velden plaatst? Is dit achterlijk om dit te denken of…? Wat denken jullie?

Johan
Johan
9 jaren geleden

Een teken dat Satan in aantocht is.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x