Bewustzijn

Thaise premier laat zich adviseren door waarzegger

Help door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De minister-president van Thailand, generaal Prayuth Chan-ocha, heeft toegegeven dat hij advies heeft gevraagd aan een waarzegger. “Er schuilt geen kwaad in het luisteren naar waarzeggers,” zei de leider van de militaire junta tijdens een gesprek met journalisten. “Waarzeggerij is een kunst. Ik luister naar hun woorden. Ze hadden me al gewaarschuwd dat ik misschien in botsing zou komen met de media.”

Veel hooggeplaatste Thaise politici raadplegen waarzeggers als ze beleidswijzigingen willen doorvoeren. Premier Prayuth vertelde eerder al dat hij zich had overgoten met heilig water om zich te verweren tegen de vloek die vijanden over hem hadden afgeroepen.

Eind mei pleegde de junta onder leiding van Prayuth een staatsgreep na maandenlange politieke onrust en protesten tegen de later afgezette premier Yingluck Shinawatra. Met de coup wilde het Thaise leger de orde terugbrengen in het land.

Het nieuwe parlement, dat generaal Prayuth heeft aangesteld als premier, bestaat voornamelijk uit legerleiders. De generaal kreeg het vertrouwen van 191 parlementsleden. De nieuwe regering moet politieke hervormingen doorvoeren in Thailand.

Tijdens het gesprek met journalisten ontkende Prayuth dat hij naar buurland Burma was gereisd om advies te vragen aan een beroemde mysticus, die bekendstaat als ET. De Thaise oud-premier en telecommiljardair Thaksin Shinawatra was wel klant van ET. Kort voordat hij werd afgezet, zou hij nog bij ET op bezoek zijn geweest. “Ik ben nooit naar ET geweest,” aldus premier Prayuth.

[Trouw]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vandattem
Vandattem
8 jaren geleden

Beter dan een olie/bank/-of Pharma-RAT.

frans
frans
8 jaren geleden

Nou, als er wat goeds uitkomt geen gek idee,
want alle adviseurs op deze aarde kunnen het zeker niet vanwege de eeuwige belangenverstrengeling.!

Huisheks
Huisheks
8 jaren geleden

Misschien geeft het eens wat andere inzichten. Als je maar je gezonde verstand en je geweten laat meebeslissen.

barsoomx
barsoomx
8 jaren geleden

Die waarzegger is ook realist: hij waarschuwde alvast voor de media, gniffel….

Aan de andere kant: occultiisme is onlosmakelijk verbonden aan The Powers That Be, dus…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

4
0
We lezen graag je reactie!x